Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ نباید اینجوری میشد معذرت میخوامممم 9 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ شکست مایه ی پیروزی است اینو خودت بهم یاد دادی: باید ادما شکستایی تو زندگی داشته باشن باید بشکنی .خورد بشی تا معنی زندگیو بفهمی نه؟؟؟ 13 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ ما آدما موجودات عجیبی هستیم شایدم روزگار عجیبه یه روزی احساس میکنی خوشبخت ترینی.و یک روز دیگه ... گاهی از راه رفتن زیر آسمون خدا لذت میبری.گاهی از زندگی کردن خسته میشی.. وقتی یه مشکلی واسم پیش میاد همیشه مادرم میگه نگاه کن به بقیه ببین چه مشکلاتی دارن و ناشکری نکن.اما من هیچوقت اینکارو نکردم و نمیکنم.من زندگی خودمو دارم.من نمیخوام مثل بقیه باشم.حتی وقتی احساس خوشبختی کردم نگاه نکردم به بقیه و بگم خیلی ها هم از من خوشبخت ترن.شاید مامانم درست میگه...شاید اگه اینکارو بکنم آرامش بیشتری داشته باشم... اما این روزا...روزای خوبی نیست.میدونم همه چیز درست میشه.من به روزای خوب ایمان دارم. روزایی میاد...که هیچ غمی توی دل آدم ها نباشه.روزای خوب.روزای خوب.روزای خوب. من به خدا.به روزای خوب ایمان زیادی دارم.به قول دوست خوبم:من هیچ امیدی رو از دست نمیدم... خدایا کمکم کن...مثل همیشه و بیشتر از همیشه بهت احتیاج دارم 15 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ ما مردمان ایرانیم ، خیلی هایمان در تصادف کشته می شویم ، بعضی هایمان در کهریزک کشته می شویم ، بعضی هایمان با اسید می سوزیم و بسیاری از سرطان میمیریم و اما خیلی بیشترمان سال هاست که مرده ایم 14 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ دوستان سعی کنیم راز دوستانمون رو پیش خودمون حفظ کنیم سپاس 10 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ آبان هم داره تموم میشه و من هنوز اندر خم ماه اول سال م:icon_pf (34): هنوز حقوق فروردین رو نگرفتم و سال رو به اتمامه فک کنم ایوب هم به اندازه من صبر نداشته 13 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ کاشکی میشد نشست رو به روی خدا و ازش پرسید : تو من چی دیدی که داری اینجوری امتحانم میکنی ؟ چرا اونجوری نشد که خودت گفته بودی ؟ چرا ... 6 لینک به دیدگاه
Fiyuna 296 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ یکی بیاد به این مامانا بگه چرا هفته ای یه بار جای وسایلارو عوض میکنی؟ همش باید دنبال وسایلا بگردم 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ دوست دارم فردا برم تشییع پیکر مرحوم پاشایی. فک نکنم دوستام بیان 5 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ هیجان زده میشم وقتی صداش و حرفاش رو میشنوم...دکتردینانی...دوستش دارم... 7 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ امروز هم تولدم بود هم یه روز دیگه که خیلی خیلی خیلییییییییییی واسم ارزش داره:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v عشق امید زندگی ایمان ، امید را بارور می کند و باور ، آرزو را به گل می نشاند... باور کن امید به آرزویت می رساند... خدایا شکرت............... 11 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ منت خداي را عزوجل که طاعتش موجب قربتست و بشکر اندرش مزيد نعمت. هر نفسي که فرو ميرود ممد حياتست و چون برميايد مفرح ذات. پس در هر نفسي دو نعمت موجودست و بر هر نعمتي شکري واجب. چند وقت پیش عموم فوت کرد. البته بنده خدا سنی ازش گذشته بود و واقعاً آماده بودیم که این اتفاق ناچاراً براش بیوفته. (خدارحمتش کنه) همزمان منم یه دوران سختی رو میگذروندم. جاتون خالی (واقعاً میگم) منم به این بهانه یه دل سیر گریه کردم. فوق العاده لذت بخش بود برام این گریه. چند سال بود گریه نکرده بودم. واقعاً سبک شدم. تجربه بی نظیری بود. با گریه یه جورایی خودت به خودت دلداری میدی. اون ابهت و غرورِ خودت برای خودت میریزه و به همین خاطر سبک میشی. یعنی میخوام بگم همین که یه عده میتونن سر چیزهای خیلی کوچیک گریه کنن هم خودش یه نعمته و بر هر نعمتي شکري واجب. اگر شرایطت اونقدری بد شده که گریه امونت نمیده باز هم خداروشکر کن که بهت این نعمت گریه کردن رو حداقل داده. خدایا شکرت که میتونم گریه کنم!!! 14 لینک به دیدگاه
laoura 286 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ بعضیا هم واقعا آدم جالبی هستن کاش دخترا انقدر حسود نبودن فکر کنم اگر حسادت بعضی خانوما نبود،الان 99درصد آدمایی که همدیگه رو دوست داشتن،الان خوش و خرم مشغول زندگانی با هم بودن دوستان اندکی انسان بودن بد که نیست هیچ،تازه خیلی هم خوبه 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ انقدرررررر امشب سووووختم از دوروبريام كه تا ابد يادم نميره... يادم نميره با زندكيم بازي كردن.. يادم ميمونه كاراشون.. خوب شناختم بعضيارو كه فكر ميكردم دوستم هستن و دوستم دارن.. حيف از اون روزاي خوب كه خرابش كردن.. هيييج وقت امشبو يادم نميره!!! 8 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ این روزها سرم فقط به کار مشغوله تا شاید روزی همان شوم که حال خیلی از مدیرعامل ها رو بگیرم..... همینجا قول میدم کاری کنم که رییسم بشه زیر دستم تا بفهمه پول زحمت کشیده آتروس خوردن نداره و تا 100 برابرش رو پس نگیرم علیرضا نیستم عاشقم ..عاشق نواندیشان چون عشقم رو اینجا یافتم و تا همیشه عاشق اینجا میمونم نواندیشان و اعضاش برام بهترین نوستالوژیکن زیباترین روزهام رو اینجا داشتم و ولش نمیکنم 9 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ واقعا چرا !!!!؟؟ :hanghead: این سوالیه که مدتهاس دنبال جوابشم 9 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ حرفاتو قورت میدی تا شنونده شی پُرِ حرفی ولی خب میگی بزنم که چی 14 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ دوست دارم بنویسم ، میدونم به یکی دو نفر بدهکارم،شاید هر کس دیگری یا بهتر بگم هر دختر دیگری جای من بود به خودش میبالید و خودشو خوشبخترین ادما حس میکرد چرا که حس کنی کسانی هستند که واقعا دوست دارند از جان و دل برات مایه میذارند معرفت و صداقتشون رو به اوج رسوندند میدونی که میتونن یه شریک خوب، یه یاور خوب، یه همراه همیشگیت تا ته خط باشن اما...نمیخوام بگم سر دو راهیم یا اینکه موندم انتخاب رو فقط میدونم اینجا یه چیزی سد راهمه که خودمم توش موندم و نمیدونم چیه؟ یکی دور ، یکی نزدیک گر چه فاصله ها مرزی ندارند اما مشکل اینه دل خودشم نمیدونه چه غلطی داره میکنه ، من درس معرفت رو یاد گرفتم اما متاسفانه شاگرد خوبی نیستم 14 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ دیروز عصر یه اس ام اس ناشناس گرفتم مضمون پیام سلام آرام، به دنیایی امدم که هیچ نظری در باره ش ندارم همینکه شنیدم ادمای خوب و مهربونی داره یه خانواده خوب فامیل خوب دوست خوب با اسمهای خوب معنی اسمت رو که گفتن به زبان خودتان پسندیدم و با اجازه ات همین اسم رو برداشتم و این اولین پیامم است به تو دوست خانوادگی آرام ،متولد 13 نوامبر 2014 سانتاکروس( اسپانیا) خواهر زاده... پ.ن پست بالائیم که یکی اینقدر براش مهم باشی اسمت رو رو خواهرزاده اش بذاره 15 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده