دختر باران 18625 ارسال شده در 10 بهمن، 2014 چقد خوبی برای خودت قانون بذاری.قانون بذاری صادق باشی.نمازتو اول وقت بخونی.کاراتو به بهترین شکل انجام بدی.مهربون باشی.غیبت نکنی.عصبانی نشی..لبخند بزنی...و تلاش کنی برای بهتر شدن خدایا شکـــــرت.دوست دارم زیاد 12
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 11 بهمن، 2014 امروز هیچ اتفاق خاصی نیوفتاد ولی یکی از آروم ترین و لذت بخش ترین روزای عمرم بود خدایا شکرت 6
Lean 56968 ارسال شده در 11 بهمن، 2014 تف تو ذات این سازمان سنجش آخه یه کیک ساندیس اینقد ارزش داره میرفتم راهپیمایی یه ساک ساندیس میدادن 6
پیرهاید 10193 ارسال شده در 11 بهمن، 2014 بر سرِ بازار دین خون تو را می خورند از جهت سود خویش سَر زتنت می بُرند مفتی و مسلم زتو کیسه پر از زر کند حاجی رسوای شهر در حَرمت سر کند داخل هر حجره ای سکه به ضربت زدند عده ای از مُفسدان نذر به هیات برند می بَرَن و میزنند ، می کُشن و می کِشند لای نذورات خویش طعم خدا می چشند گِل به سر از بهر تو پای برهنه به کوی از پس ِ اینققققققققدر عشق،ظرف چِپاندن به جوی شمر و یزید زمان گشته همین رفتگر سعی میان دو جوب مسلک این دربدر کُلت به کف نوحه خوان،سرخوش و مست و دوان نام تو کالای ناب،کَلب ِ در ِ قرص ِ نان یاد تو لای کتاب درد تو گوییست آب از پس این طبل و سنج حرف مرا خوب یاب مسلک این بی دلان کوفه و کوفیست باز بر در هر مسجدی نقش خدا نیست باز مردم زیر ِستم ، زیر کَپَل های غول سجده به زَر میزنند حال ضریح حال پول بر سر بازار دین خون تو را می خورند از جهت سود خویش سر زتنت می بُرند ح.س 5
Lean 56968 ارسال شده در 11 بهمن، 2014 طرف اسم بچرو گذاشته مرصاد خب احمق نفهم ببین معنی کلمه چیه ؟ ای تف یه این فرهنگ احمقانه که اسم و زبان متجاوزین به جان و مال این مرز بوم شده کعبه آمال و ارزو و اسم بچه ها ، پدر و مادر ها باید جوابگو باشند و هر کس که این اسامی ننگ آور عربی رو رو بچه هاش میذاره 8
NYC 20977 ارسال شده در 11 بهمن، 2014 تو سفری که حسن روحانی به یکی از استان ها داشت (اگر اشتباه نکنم استا زنجان) یک خبرنگار یه تابلو میده دست مردم و میگه هر درخوستی از رئیس جمهور دارید روی این تابلو بنویسید. حالا مرد و زن و پیر و جوون هر کس بنا بر اقتضای شرایط زندگیش یه درخواستی داره. چشمم خورد به این عکس و این نوشته و درخواستی این کودک از رئیس جمهور داره. من میخوام از این عکس این نتیجه گیری رو بکنم که ببیند واقعاً چقدر پدر و مادر این دختر معصوم تو محیا کردن یه فضای آرام و بدون استرس برای رشد هرچه بهتر این کودک عاجزن. کامل میشه تصور کرد خیلی از صحنه های واقعاً خشن و گروه بندی شده (18+) جنایات این گروه رو این کودک دیده! یعنی باید متاسف بود به حال اون پدر و مادری که هنوز به این مرحله از شعور نرسیدن که یه بچه تو این سن هیچ احتیاجی نداره بدونه داعش چیه و جنایت چیه و .... چه استرسی که این بچه تحمل نکرده. چه فکر و خیال هایی که این بچه پیش خودش نکرده. اونم استرس های بی مورد که کاملاً بی معنی هستن. استرس هاس این بچه باید الان درمورد عروسک بازی هاش، مشق مدرسه اش، بستنی و تنقلات روزانه اش و ... این چیزا باشه نه داعش و گروه دولت اسلامی و تجاوز و قتل و ... 16
laoura 286 ارسال شده در 11 بهمن، 2014 واقعا چی میشه که آدم بی هوا به یکی تا این حد علاقه مند میشه وقتی میبینم راضیه(حنانه)واسه کسی که دوستش داره نامه مینویسه،با خودم میگم تودل این آدما چی میگذره؟ دلم میگیره میبینم چشماش انقدر غم داره اینا اینجا مینویسم که بدونه تو این روزا چه حالی داشته امروز داشت اینو میخوند: اگر یک روز از زندگی من باقی مانده باشد، از هر جای دنیا چمدان کوچکم را میبندم راه میافتم ایستگاه به ایستگاه مرز به مرز، پیدایت میکنم، کنارت مینشینم، روی سینهات به خواب میروم. کاش زودی مسافرش برگرده 11
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 12 بهمن، 2014 حالم گرفته بود امروز با این خبری که شنیدم بدتر هم شد. یکی از هم خدمتیام که سال 90 با هم خدمت میکردیم خودش رو کشته از جمع 12 نفره ای که باهم تو یه پاسگاه مرزی خدمت میکردیم 9 نفرمون کشته شدن یا خودشونو کشتن از اون جمع فقط 3 نفرمون موندیم و من یک ساله که از همه دورم و خبری ازشون ندارم تا امروز که بهم زنگ زدن و خبرو بهم دادن منتظر 10 می هستیم 13
Paroshat 6378 ارسال شده در 12 بهمن، 2014 امروز داشتم فکر میکردم به این نتیجه رسیدم که خوش به حال اون بچه هایی که وقتی بچن میمیرن کاش ادم اصلا بزرگ نشه کاش بی سواد بودیم کاش از هیچی سردر نمیاوردیم کاش ... کاش... کاش... 11
Tamana73 28835 ارسال شده در 12 بهمن، 2014 به اجبار به دنیا میایم... به اجبار جوری زندگی میکنیم که از نظره اطرافیانمون خوب باشه فقط... به اجبار میمیریم... کاش به اجبار به همه میفهموندم با من کاری نداشته باشید...با زندگیم... 9
Ala Agrin 14476 ارسال شده در 12 بهمن، 2014 حرفی برای گفتن نیست دلتنگم خیلیم دلتنگ دلتنگیم رو چجوری برات بنویسم مادر مهربانم، با چه رنگی؟ دلم فقط اغوش گرم و مهربونت رو میخواد ...فقط، فقط 11
sarevan 9753 ارسال شده در 12 بهمن، 2014 من و شب زنده داری... یک نوع ترسهایی هست که باید آرومش کرد... چون هم باید باشه و نبودش... . . . بازهم باید چشام رو ببندم...و ترس ازشروع شب زنده داری ها....رو به مثلا خواب ببرم... سخته فکرکنی که خوابی... شکربه خاطرداشته ها و نداشته ها... یاحبیب... 6
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 13 بهمن، 2014 بعضی وقتا مث حالا آرزو میکنم که کاش هیچوقت بزرگ نمیشدم... بچه که هستی همش ادای آدم بزرگا رو در میاری و دلت میخواد زودتر بزرگ شی. وقتی که بزرگ میشی دلت واسه بچگیات تنگ میشه... من نمیخوام آدم بزرگ باشم... 5
Tamana73 28835 ارسال شده در 13 بهمن، 2014 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هیچی نمینویسم! خلاصه و مفید میگم! خلایق هر چه لایق! ادما دور وبرتون رو چک کنین! یه وقت لیاقتتون رو زیر سوال نبرن! صرفا همین خودش کلی حرفه! فقط که مشکلات دنیا عملتون رو پس نمیده! با بودن یه ادمایی کنارتون ثابت میکنه که دار مکافاته! .... 7
sarevan 9753 ارسال شده در 13 بهمن، 2014 و گفت: خلق بر سه قسم اند گروهی با خود به جنگ برای خدای تعالی، و گروهی اند با خلق به جنگ برای خدای، و گروهی با حق به جنگ برای خود که: چرا قضای تو به رضای ما نیست؟ چرا مشیت تو به مشاورت ما نیست؟ تذکرة الاولیا عطار - ذکر سهل بن عبدالله تستری . . . . جالب بود... پ ن:س ک و ت... 7
Tamana73 28835 ارسال شده در 14 بهمن، 2014 میخوام بنویسم...فکرم از حرفای ناگفته شلوغ شده... قلم...ولی من!! نمیدونم از کجا شروع کنم...یه نقطه خاص واس شروع...نیست یا اینکه من الفبارو رو از یاد بردم... 7
شقایق31 40377 ارسال شده در 14 بهمن، 2014 خدا یا شکرت واقعا چه حالی میکنن پدر و مادرایی ک بچشون تو دنیا اول میشه من امروز تا حدودی درک کردم حالشون رو امروز پسرم در سطح شهرستان مسابقه کاراته داشت نفر دوم شد خیلی خوشحال شدم چون اولین مسابقه شهرستانیش بود و اولین مدالش:hapydancsmil: 19
ارسال های توصیه شده