.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ عجب گیری کردیماااا برو دیگه روتو کم کن 12 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ اطرافم ساکت است جوری که صدای نفس خودم رو میشنوم با این حال باز هم گاهی سکوت را فریاد میزنم... 13 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ من برم بخوابم تا لولو نیومده سراغم 8 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ میخوام ب اوج برسم............. میخوام بترکونم امسال.......... میخوام هیچی جلوی پیشرفت و خوشیمو نگیره.........من میتونم.....................ب خودم ایمان دارم.........من بهترینم (شما هم مثبت اندیش باشید.......شما بهترینید) 17 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ وقتی تو نیستی همه نیستن،نه که نیستن،هستن ولی مثل تو نیستند 13 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ کاش انسانها خیلی زود بزرگ شن ؛ حتی اگه سنشون کمه 13 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ تنهایی قشنگترین حس دنیاست چون برای داشتنش نیاز به هیچکس نداری... 11 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ میدونی چی هوس کردم ؟ هوس کردم بمب بارون بشه بعد همه فامیل بریم تو یه روستا دور هم زندگی کنیم مثل فیلم وضعیت سفید ! دور و فارغ از کار و درس و دِدلاین پروژه و اینترنت و بازیهای مجازی و دوستهای واقعی و مجازی و مبایل و تلویزیون لباس جدید و طلا و دلار و پول و حتی زمان ! یعنی اصلا ندونی که الان چندشنبس ! نه سیاست و نه رئیس جمهور نه هیچ مقام سیاسی دیگه ! وای که چقدر دلم میخواد اینا رو 16 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ من از بچگی دوس داشتم یه زندگی اینجوری داشته باشم ! دیگه حالا فکرشو بکنید الان با این وضعیتی که هست، چقدر دلم میخواد دوس داشتم مث هایدی زندگی کنم همیشه 13 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ گذشته که حالم را گرفته است ! آینده که حالی برای رسیدنش ندارم ! و حال هم حالم را به هم میزند چه زندگی شیرینی!... 7 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ خدایا سیب که شیرین است سهل...... تو بگو زهر!!!!!هرچه که باشد بیار...... با تمام وجود می بلعم..... تو فقط منو از این دنیا بنداز بیرون... خودت که میدونی چقدر از این دنیا خوردم دیگه بس نیست به نظرت؟؟؟؟؟؟ به خدواندی خودت قسم دیگه خسته شدم...... 7 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ حوا راستش را بگو تو مگر سیب را پوست کندی و خوردی؟که دنیا اینگونه پوست ما رو میکند؟ 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ من دلمه می خوام...دیشب اونقدر درست کردم...یکیشو هم برام نذاشته حتی 9 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ نمیتونم باور کنم جلو چشم یکی خود کشی کرد نمیتونم.............................................خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 18 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ يه اضطراب مبهم توو وجودمه...ولي قلبم آرومه! همين خوبه... 15 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ بار خدایا! از کوی تو بیرون نرود پای خیالم چه برانی، چه بخوانی، چه به اوجم برسانی، چه به خاکم بکشانی نه من آنم که برنجم، نه تو آنی که برانی... 17 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ نگــــــــــــــــــــــــــــــــــــرانـــــــــــــم! نگران بهترین دوستم که چند روزه ازش خبر ندارم جواب پیامامم نمی ده! 12 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ امروز با دوستم حرف میزدم رفته بود دانشگاه میگفت همه جا دوربین نصب شده کلاسا کاملا جداست ، انجمنای دانشجویی تعطیل شده ، گفتم خدارو شکر به موقع فارغ التحصیل شدیم ، دلم برای دانشجوهای الان واقعا میسوزه هیچی از دانشگاه نمیفهمن فقط یه خاطره سیاه ، با اینکه دانشگاه ما همون موقع هم مثل دژ نظامی بود ولی خاطرات خوبی ساختیم با همه سخت گیری ها زندگی کردیم یادش بخیر پ ن: توصیه اکید دارم کسی فکر رفتن به صنعتی اصفهان رو نکنه 15 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ آخه این چه وضعیه برا ما ساختین ... هیچ جا آرامش نداریم دهههههههههههههه لعنت به هرچی آدم نفهم و بیشعوره ... 11 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ من از اول اسفند همه ی سعیمو کردم که از حال لذت ببرم و زندگی کنم نه همش تو فکر تعطیلات باشم اما این دو روز باقی مونده تا اتمام کلاسا بدجوری رو اعصابمه!نمی دونم چرا ولی واقعا حال و حوصله ی بچه های یونی رو ندارم... ******** عجیب دوست دارم عصبانیتمو سر یکی خالی کنم...عجیب:vahidrk: ولی حیف ...درست نیست حرصمو سر بیگناه خالی کنم که ... 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده