آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ بلای خانمان سوز وجود هر کس زود قضاوت کردنه............ چرا؟؟؟؟نمیدونم اما میدونم که خدا میداند و فاش نمیکند مردم نمیدانند و فریاد میزنند........... سعی میکنم جز مردم نباشم سعی میکنم این اخلاقم جز مردم نباشه...... 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ خودش که نه خانومش بله ........................ چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی 4 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ آغا اصن من انقدر از دست خودم عصباني ام بگو چرا ؟؟؟ اين امتحان آخري رو هيچي نخوندم ! اصلا تنبلي كردم بدجور ... چه وضعيه آخه ؟؟ پس كي من آدم ميشم ؟؟؟ كي برنامه ريزي ميكنم ؟؟ تو رو خدا يكي بياد به من برنامه ريزي ياد بده .... نه اجبار كنه 8 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ خفنم خفنم خفنم خفنم! خدا نگه داره این محسن نامجو رو! یه آهنگ میده بیرون تا سه ماه سوژه خندمون فراهمه 8 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ یکی از ویژگیهای اصلی آدمای مظلوم اینه که هر مهمونی و جشنی باشه چه عزا چه عروسی اینا باید سفره رو پاک کنن :| اشاره نمیکنم که منظورم خودمم! میترسم شب عروسیمم بگن خب دیگه نوبت توئه بیا سفره تو پاک کن :|:(( از این کار چندش تر تو کل عالم پیدا نکردم هنوز! 10 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ میگم خوب شد خدارو شکر سفره های یکبار مصرف اومد بازار 8 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ یعــــــــــنی خیلی دلم میخواد ببینم اینایی که امتحان دارن چجوری امتحان میدن این روزا مسابقه پشت مسابقه ، بازی پشت بازی،چه والیبال و چه فوتبال همــــــشم لامصـــــّــــــب جذاب اون اس ام اس برنامه 2014 چقدر جذابه...به آدم حس اون اختاپوس جام جهانی 2010 دست میده منی که اصن نمیدونستم کامرون چه تیمیه اصن نمیدونستم کامرون تیم داره با چه هیجانی نشستم نگا کردم کلا که نمیشه از دیدن این بازیا گذشت( اینو گفتم اونایی که هنو رغبت به دیدن پیدا نکردن تشویق بشن اونام از درس و مشق بیفتن) 93/3/24: مورخ 13 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ :icon_pf (34)::vahidrk::5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws44::JC_thinking::girl_blush2::1238::Ghelyon::ubhuekdv133q83a7yy7:there::w821::shame::2525s: نوشتمم به زبان شکلک بود... 8 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ یه روزایی هست.. یه وقتایی هست. یه لحظه هایی هست.. که انسان به جایی میرسه .. که بعضی رفتارا رو نمیتونه بپسنده.. بعد اون رفتارها رفتارهایی باشه که قبلا دیده.. و با حرف و سخن هاشون برابری میکنه. ولی نمیتونی اعتراضی بهشون کنی.. و باید سکوت کنی.. میدونید چرا دیگه.. چون شنیدن جنبه میخواد. تو کشور ما ایران شنیدن یه معضله .. یعنی طوری که نمیدونم چرا نمیخوان بشنون.. انتقاد پذیری صفره.. ولی بعضی رفتارها واقعا زننده است. نمیدونم تاچه حد برخوردداشتید. طوری که باعث این میشه اگه وارد حریمت شدن.. یه چیزی بگی.. میای اون حرفتو صاف و صوف بزنی. کلا یه سوتفاهم میشه... یه برداشت غلط میش.. وکلا پشیمون میشی. بعد باعث یه ناراحتی بشه... ولی من همیشه عادت داشتم و دارم. رک حرفمو بزنم. هرچند رک گو ها همیشه مورد پسند برای یه سری نیستند و این اخلاق رو خوب نمیدونن وخیلی نه خوششون هم میاد.. ولی من برا یخوش اومدن کسی حرفی نمیزنم.. حرفی که حقیقته رو.. به زبان میارم. اهل حاشیه رفتن هم نیستم. اونم جاو مکان داره .. بماند... ولی فقط میتونم تاسف بخورم.. که خیلی ها بعضی رفتارها رو به حساب روشنفکری میزارن.... و این اصلا منظر خوشی نداره... میزارم به حساب کم اطلاعاتی و جو جامعه مون که سرلوحه حرفاشون بر یه چرخ میچرخه.. و یه نوع حرف زدن روشنفکری رو کلاس میدونن.. ولی روشنفکری به این چیزا نیست. کلاس به این چیزا نیست.. حتی به فرهنگم نیست.. یه چیزایی رو باید درک کرد و دید.. تا کسی حرفای منو متوجه بشه. خیلی بده. اول صبحی یه سری حرفا رو ببینی تو بعضی تاپیک ها. که چه منظر زشتی داره و خوشایند هم نباشه.. کلا سرت سوت میکشه.. که برچه اساس این حرفا زده میشه.. طرف درسته دنیا مجازی ولی کسی که تایپ کننده اس ادم واقعی شخصیت داره.. چرا راحت شخصیتشون زیر پاله میکننو فکر میکنن حرفای قشنگیه.. من قبول ندارم.. بگذریم.. کلا روزمونو با یه سری حرف شروع شد.. که دیدم.. با این حالم.. نمیدونم نباید اهمیت داد ولی مگه میشه... اینم بماند چون معلوم میشه چرا.. و چی و کدوم تاپیک... ولی بیایم.. واقعی و با متانت حرف بزنیم. دل ما دریایی از حرفای زیباست که از زبان ما جاری میشود.. بیایم. خوب حرف بزنیم و با منش... همین فقط میتونم بگم. متاسفم خدا حفظشون کنه و هدایت.... 8 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ خدایا دلم معجزه میخواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش "خدایا دوستت دارم" خدایا شکرت" میان هق هق ِ گریه هایم گم شود خدایا بی تاب معجزه ام... معجزه برای چیزی که عقلم میگه اتفاق نمی افتاده... اما امید به تو و معجزه ته...این روزا منتظرم که سجده شکر بجا بیارم...ردم نکن خدا.... 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ بغض دارم ... یه بغض سنگین اما نمیدونم چرا لعنتی نمیترکه ... 10 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ من درک میکنم اونی را که دلش پره شاید نتونم مرحمی باشم ولی گوش شنوایی دارم براش .................. دلخور نشو و زود قضاوت نکن 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ کاش ادمها واسه خودشون زندگی میکردن کاش ادمها توی زندگی دیگران دخالت نمیکردن کاش ادمها به زندگی دیگران کاری نداشتن کاش همه ادمها حریم های شخصی رو حفظ می کردن اگه اینطور بود آرامشها زیاد بود ... 12 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ بعضی وقتا آدما الماسی توی دست دارن بعد چشمشون به یه گردو می افته ، دولا میشن تا گردو رو بردارن ...الماسه می افته تو شیب زمین و قل میخوره و تو عمق چاهی فرو میره ...میدونی چی میمونه ؟ یه آدم و یه دهن باز با یه گردوی پوک و یه دنیا حسرت ! 13 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ خدایا هیچ وقت تنهام نذار خدایا میدونم خطاکارم اما ببخش و تنهام نذارم که جز تو کسی رو ندارم... ما آدما خیلی نمک نشناس و پر رو ایم 14 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ چرا دیگه آروم نمیشم... چرا هیچ حسی ندارم... ""خدایا من زنده ام"""؟؟؟؟ """خدایا کمکم کن محتاجتم"""" 12 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ صدای در می آید.... به خودم میگویم: میشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعید میدانم به این ویرانه مهمان آمده باشد....به گمانم مسافر شده ام... به قرآن و کاسه آب نیاز نیست....میدانم که برنمی گردم..... 9 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ خدایا چرا سربازی رفتن ما رو مقارن با تهدیدات گروه داعش و ماعش کردی نوکرتم نیرو کم بیاد ما رو میفرستن لب مرز این داعش شوخی نداره میزنه میترکونه لامصب:icon_pf (34): بچه ها ما رفتنی شدیم دیگه...خلاصه دلم براتون بگه که بدی که ندیدی همش خوبی بوده جون خودش یعنی خودم به قول شاعر هر گل که بیشتر صفا می دهد به انجمن...گلچین روزگار امانش نمی دهد خب در آخر یه سری وصایا دارم یادداشت کنید مهمه واسه امتحان میاد اموال منقول و نامنقولم رو که نمیدونم چیه ولی واسه کلاسش مینویسیم دیگه کی به کیه...اینا رو بدید به ممد ادمیننه به ادمین ندید بدید به وکیل تام الاختیار من ناصر من داداش ناصرم و ناصر اینا رو میده به زن داداشش حالا اگه ناصر فهمید زن داداشش کیه میتونه خودش یک سوم از اموال نامنقول رو هاپولی کنهنامرد امضا مومنت اینم اثر انگشت راستی اگه شهید شدم یه تایپیک به اسمم بزنید فقط دیگه عدد مدد نداشته باشه همین من تمام تلاش خودم رو می کنم شما شبا راحت بخوابید اگه یهو از خواب پریدید دشمن شبیخون زده کصافطططط میگم توی افق محو شدنم واسه خودش دنیایی داره ها ما بریم محو بشیم 23 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ قراره برم سراغ یه نفر یه دونه محکم بزنم تو گوشش...بعد بیام خونه 8 لینک به دیدگاه
bahar91 939 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ بالاخره این کابوس من تموم شد نمیدونم نتیجه ش چی میشه اما ته دلم امید دارم خدایا تو بهتر به نیت قلب من واقفی میدونم که دست خالی من رو از خونت رد نمیکنی... ------------------'''''''------------------ این روزها دوباره بیکاری اومده سراغم نمیدونم تا نتیجه ها بیاد به چی مشغول بشم... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده