Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ یاد یاران .... روزی پر از قصه بودیم امروز پر از غصه هستیم بودیم و در کل افسانه شدیم هیچ جایی خانه ی من ،خانه ی تو، خانه ی ما نمیشود... 15 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ چقدر این روزا خسته م ... کاش میشد منم مثل اصحاف -یه 309 سال که نه به همون 309 ساعتش راضیم - راحت راخت بخوابم بدون دغدغه ی لحظه های بعدی فقط منتظرم ساعت اداری تموم شه برم خونه 15 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ زندگی دروغه ولی عشق نه اما افسوس که اون هم اصل و تقلبی داره 15 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ این روزا تریپ ناامیدی برداشتم ... بدجورا ... 21 سالمه، می دونی یعنی چی؟ یعنی اوج شور و نشاط ، یعنی اوج انگیزه، انرژی ... اینا همه هست ... اما نمیشه بروزشون داد ! دلایلشم زیاده ! از وضعیت اقتصادی و سیاسی و کوفت و زهرمار کشور گرفته تا "دختر بودنم" و محدودیت های مسخره ی جایی که توش زندگی می کنم ، واسه من و امثال من ! نا امیدم چون هرچقد جلوترو نگاه میکنم فرقی نمی کنه ... تاریک تر میشه ، اما روشن تر نه ، به هیچ عنوان ! پس رو چه حسابی نباید نا امید باشم ؟! هان ؟! آقا یا خانومی که داری شعار میدی و میگی : انقد ناامید نباش، اینا همش می گذره ! یه دونه، فقط یه دونه روزنه ی امید نشون من بده ! ببین من چجوری با کله میرم سراغش !!! نیست آقاجان ، نیست ... 19 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ گاهی اوقات ادمها نیاز دارن به refresh اساسی . چشاشون رو ببندن . تمام ذهنیتهای جورواجور رو بذارن کنار حالا دوباره فکر کن . و بعد بگو چی میبینی ؟ به این فکر کن که شادی و ارامش واقعی کجاس ؟ ایا شادی واقعی در یک لحظه لبخند مادر نهفته نیست ؟ ایا شادی واقعی در یک لحظه اغوش پدر وقتی خسته از سر کار برگشته نهفته نیست ؟ ایا شادی واقعی در دعواها و جدالهای قهر و اشتیهای همیشگی با یه خواهر مهربون نهفته نیست ؟ ایا شادی و ارامش واقعی وقتی نیست که تو بدترین لحظات هنوز دوستانی رو داشته باشی که کنارت باشن و با تمام وجود کمکت کنن ؟ ایا ... ایا ... ایا ... دوباره فکر کن . 14 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ از دل پر دردم صدای ناله می اید از شکستن شکوه میکند شکستن دلی که دنیای محبت بود 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ نمیدونم باید چی بگم ، لعنت به این سلام که پشت سرش خداحافظی رو به همراه داره یا لعنت بر انسان که احساس همراهشه ؟ 18 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ می دونم چی میگی ... همه ی اینایی که میگی یه جور احساسِ خوبن ... حتی همین بودنِ ساده و همیشگی دوستی مثل تو ... همین جواب ساده ... همین حضور ... خودش قشنگ و دوس داشتنیه ... اما بعضی اوقات فکر می کنم اینا کافی نیس ... کافی نیس برای ادامه دادن ... می دونی ... به آینده که نگاه می کنم ، احساس میکنم اونقدری تاریک هست که نه تنها این شادی ها کاری از پیش نمی برن ، بلکه کمسو و کمسو تر هم میشه اثرشون ... خیلی بدبینانس ... می دونم ... اما باور کن دست خودم نیس ... 18 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ میخوام تو عید همه ی پروژهامو کار کنم تموم بشن بعد از عید بیکار بمونم بعد سر موقع ببرم کارامو تحویل بدم بچه ها اینجوری بشنمنم اینجوریخیلی کوتاه اومدم هیشکی ارزش کارامو تو این چند ترم نفهمید اینکه همیشه سر موقع آماده بوده کارام اما به خاطر همه ی بچه ها خودم با استادا حرف زدم تحویل عقب بیفتهتا اونا هم برسونن اما حیف ...............نباید این کارارو میکردم چون قدر ندونستن و به خاطر منفعت خودشون هر کاری میکنن 16 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ اصلا حوصله ندارم(نمیدونم چرا؟ ) 16 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ بازم نتونستم... نباید اینجوری میشد... تو بگو که تنهام نمیزاری... دلم به این گرمه که مراقبمی. 16 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ تمام آرزوی من یک لیوان آب شده+یک عدد قرص و خوابی که هرگز بیدار نشم کاش میشد... 16 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ استرس و ناراحتی واقعا عجب اثرات بدی داره . . . الان که دارم اثراتش رو میبینم تازه می فهمم . . . 19 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ منم دلم آرامش ميخواد... خدايا نوبت من نشد هنوز؟... 12 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ درود دوستان، کوچیکتر از اونیم که بخوام خدای نکرده نصیحت کنم، منم یه وقتایی دائم شکایت میکردم. تا اینکه یه اتفاقی افتاد! و یه حرف قشنگ پشت بندش شنیدم! میگم شاید واسه شمام جالب باشه. مگه چقدر عمر میکنیم؟؟ مگه عمر مفید و با نشاطمون چند ساله؟؟ چرا باید منتظر اتفاقاتی باشیم که قراره بیافته و از تاخیر یا نبودش شکایت کنیم؟! زندگی رو دریابیم، یه جاهایی چشامونو ببندیم؛ قشنگ میشه. الان رو زندگی کنیم تا بعد! پر چیزی که فکرتونو غمگین میکنه با خودتون به آینده نبرید! چنان تاثیری رو قلب و روح آدم میزاره که جبران ناپذیره. اتفاقات تلخ رو نبرید با خودتون به آینده 12 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ چه برف ریزه اییییی میاااااااااااااااادددددد 15 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ امروز بهم اس ام اس اومد: حق یارانه شما حذف میگیردد...... شما با ماشین پراید درحال خوردن پسته رویت شده اید..... 14 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ عالیه...واقعا عالیه..انتظار برف رو الان....اصلا نداشتم.... 19 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ برف :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: انقد از ساعت 7 صبح سر و صدا کردم همه بیدار شدن با لنگه کفش دارن بیرونم میکنن:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: من ساعت ده کلاس دارم از الان کجا برم تو این سرما ساعت 7:29 دقیقه 15 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده