Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2014 همین که حــــــــــال من خوش نیســـــــت... همین که قلبـــــــــــم آشـــــوبــــــــه... تو خــــــــــوش باشـــــــــــی بـــــــرای من همین بــــــد بودنــــم خـــــــوبه... 12
nasim184 12256 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2014 یه شب ارووووم با یه دل اروووم خدایا بابت همه چی شکر مراقب همه باش 9
ستاره193 4133 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2014 قبلنا با شوق و ذوق تمام هرروز ميومدم تو اين انجمن. با دوستام حرف ميزدم- شيطوني ميكرديم و.... خيلي بهم خوش ميگذشت اما چند وقتيه با بي حوصلگي تمام ميام اينجا(اونم يكي درميون)- همه دوستام اينجا نيستن و خيلي كم ميان- همه باهم دعوا دارن- همه دارن همديگه رو ناراحت ميكنن(نميدونم سر چي اما همش دارن براي هم كوري ميخونن)- الان بهترين دوستم توي انجمن تويccu - بخاطر بحث با يكي از آدماي اينجا. نميبخشمشششششششش خيلي دلم گرفته از آدماي اينجا كاش كمي گذشت داشتندددددددددددددد 10
Abbas.H 15131 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2014 آدم یه وقتایی یه چیزایی رو از دست میده و نمیفهمه .... بعد یهو میبینه نیست.... یکمی که بیشتر فکر میکنه میبینه اون چیز خیلی وقته نیست !!! ولی هنوز بهش دلخوش بوده .... اون وقته که بد جور حالش گرفته میشه .......................... 8
mani24 29665 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2014 در چشمانم نگاه کن این نگاه توست که به من جانی دوباره میبخشد ... 11
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2014 دلشوره دارم زیاااااااااااااد اتفاقی در راهه کاش بدونم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 8
شقایق31 40377 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2014 انگار خدا هر چی رخت چرکه رو آورده تو دل من میشوره!دلشوره وحشتناک گرفتم سردرد شدید با حالت تهوع خدایا گوشه ای از اسایش و ارامشو تو دلم بنداز 11
mani24 29665 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2014 همه میگویند سخت است وفادار دستانی باشی که هیچگاه انها را لمس نکرده ای .... اما از نظر من این اشتباه است ..اگر در قلبت عهدی بسته باشی که وفادار باشی ...سخت نیست وفادار دستانی باشی که هیچگاه انها را لمس نکرده ای .. و من این عهد را مدتهاست که در قلبم بسته ام .... 8
delovan20 1048 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2014 بچه ها به داد من برسید ای خدا چرا پروف ها واسه من اینجوری میشه سیستم هنگ میکنه 4
mani24 29665 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2014 باز امشب دستانم دستانت را میخواند ... دلم با تو بودن را بهانه میگیرد ... پوچی را به آغوش میکشم ... در خود میپیچم ... تنها باران کنارم من است ... با او سخن میگویم ... از راز دلم ... از دردی درون سنه ... از تنهایی ... از هوای خفه کننده ی این اتاق ... و باران لالای خود راسر میدهد ... مرا در آغوش گرم خود میگیرد ... تا شاید بتواند مرحمی بر غربتم باشد ... 7
آرتاش 33340 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2014 بعضی وقتا سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمی خوای حرفی بزنی ... بعضی وقتا سکوت میکنی چون واقعآ حرفی واسه گفتن نداری ... گاه سکوت یه اعتراضه ، گاهی هم انتظار ... اما بیشتر وقتا سکوت واسه اینه که هیچ کلمه ای نمی تونه غمی رو که توو وجودت داری ، توصیف کنه 8
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2014 چه حس خوبيه كه ديگه استرس تحويل طرح رو ندارم! ... همه ترم جديدشون شروع شده! ما تازه داريم تعطيلات بين دو ترم رو آغاز ميكنيم! آي حال ميده همه ميرن دانشگاه، ما نميريم! دوستان جاتون خالي 7
- Nahal - 47858 مالک ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2014 دلم می خواد مامان باشم . . . یه دختر کوچولوی دوست داشتنی یا یه پسر دوست داشتنی . . . دستشو بگیرم و باهم بریم پارک . . . مجبور باشم آروم راه برم تا اونم بتونه هم پای من راه بره . . . اون حتما معنی دوست داشتن را میفهمه . . . بدون اینکه لازم باشه براش توضیح بدم چقدر دوسش داره . . . اما بزرگ که بشه چقدر تحمل دردش برام زجرآوره . . . دوست ندارم درد بکشه . . . اما زندگی بدون درد معنی نداره . . . حرفا . . . آدما . . . رفتارشون . . . و . . . درد داره . . . بهترینم که بزرگ بشه بدون درد یاد نمیگیره چطور زندگی کنه . . . اون بدون درد معنی غم و شادی رو حس نمیکنه . . . و این میون تنها یه خدا هست که خیلی خیلی بزرگتر و مهربونتر از اونی هست که بفهمه . . . 15
ooraman 22216 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2014 تو احوالپرسی های روزانه ، واژه ی بد نیستم معناش خوب بودن نیست ... حتی به معنای بد بودن هم نیست ... یه برزخیه که از بد بودن هم بدتره ...! 12
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2014 فردا باید 8 صبح برم سره کلاس ... بعدشم کلاس ریاضی 3 با یه استاد روسی که خودشم نمی فهمه چی می گه تنها چیزی که از حرفاش می فهمیم:absolutely right. اون رو هم می گه اَبسَلوتزلی رایتز... اصن یه افتضاحیه 11
mani24 29665 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2014 سرودم من زچشمانت غمم را ...... چنان گاهی به کوی و برزن صحرای عشقت میبرم درد دلم را .... مرا چون توئی درمان درد است ... که مجنون شباهنگام های عاشقانه است ... این دل ...از تو میگوید ..از تو میخواند ....این نغمه ی سروده ی قلبم را .... 9
wat 1607 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2014 امروز خیلی خوشحالم.......:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: اینقدر که دلم میخواد از خوشحالی جیغ بکشم........ خیلیی..................ییی...:hapydancsmil: میترسم از خوشحالی غش کنم......:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: حاضر نیستم این شادی رو با هیچ چیز عوض کنم...........هیچ چیز..........:hapydancsmil::hapydancsmil: اشکم در اومد...... 9
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2014 آدما خیلی جالبن..... می دونن رو چی حساسی...یه کاری می کنن عصبی بشی... بعد می گن: هه هه... چرا بی اعصابی؟ دلم می خواد بگم: تو چرا اینقدر مزخرفی...خدا با گِل های اضافه اومده از آدمای چِرت تو رو ساخته؟! 9
ارسال های توصیه شده