رفتن به مطلب

.:. گاه نوشـــــته های نواندیشـــــانی ها .:.

ارسال های توصیه شده

تو فیسبوک میچرخیدم....اه ...چقد از بعضیا بدم میاد...و چقد بده که انقد از بعضیا بدم میاد...نمیدونم این حس چقد تو دیگران هست...اما من دلم میخاد فقط در مورد آدمایی که دوسشون دارم و کارا و چیزایی که دوس دارم فک کنم....نهایت خوشبختیه....

به قول براتی نازنین، آدما هم از هم متنفرن هم عاشق همن...صب که بیدار میشن میرن سرکار تو دلشون به آدم وعالم بدوبیراه میگن و از هرکسی ی جوری ایراد میگیرن اما اگه ی روز بیدار شن و ببینن هیچ کس نیس...از تنهایی دق میکنن

• Like 8
لینک به دیدگاه

.

.

.

.

.

فاصله شادی و غم خیلی کمه.

فقط باید با احتیاط قدم بردشت

نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت...دلیلی برای ناراحتی ندارم .فقط یکم دلم تنگه..:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 12
لینک به دیدگاه

دیشب خیلی دلم گرفت امروز هم که بیدار شدم هنوز آثارش هست حتی شدیدتر.خدایا امیدم به خودته.غم از دلم بیرون بیار...............

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

• Like 9
لینک به دیدگاه

زیاد اومدم و رفتم... خیلی چیزا این وسط عوض شد

راه همون راهِ روز اوله... منتها من عوض شدم

حس و حالم تغییر کرد... با انگیزه تر شدم...حتی قوی تر

ازت ممنونم... من با این تغییر پخته تر شدم

• Like 10
لینک به دیدگاه

داشتم برادرزادم میبرم مهد چون زیاد دوست نداره بره بهم گفت عمه نمیشه من بیسواد بمونم:w58:منم کلی بش خندیدم !!!

حالا این روزا که حجم درسام انقد زیاده همش به جمله معناداری که گفت فک میکنم!!!عجب نابغه ای ...:ws3:

چرا به فکر خودم نرسید:whistle:

آقا خیلی خسته ام:sad0:

فقط خوبیش اینه که وقتی کار میکنیو نشون استاد میدی...رضایتش میبینی ...کلی خستگی از تنت میره بیرون

خدایا شکرت:ws37:این هفته رو بزن رو سرعت اهسته!خواهش میکنم:hanghead:

• Like 8
لینک به دیدگاه

تکرار درد، سوختن و خاکستر شدن، پرپر زدن، تنهایی، تنهایی، تنهایی... یعنی رفتن تا بی حسی. از شدت درده که آدم بی حس میشه. ساکت میشه، می خنده! اون وقته که نیم خط شعر، حتی هر لبخند و هر کلمه، حتی یک سه نقطه ی عادی، صدها برگ جرف تو خودش داره. جایی که هیچ حرفی وصف حال نیست باید سوخت و ساده ساکت شد تا به بی حسی رسید. این نیز می گذرد...

به حباب نگران لب یک رود قسم

غصه هم می گذرد!

چگونه می گذردش هم لابد مهم نیست! :)

• Like 8
لینک به دیدگاه

انگار بیخیالی به من نیامده...:icon_redface:

چند روز بود خودمو زده بودم به بیخیالی ....:banel_smiley_4:

اما امروز گند زدم .... جلو اونی که نباید سوتی دادم اساسی...:4564:

دست خودم نبود ...یهویی شد.....:icon_pf (34):

• Like 5
لینک به دیدگاه

آخرش كه چي ؟؟؟

من هميشه از آخرش بيشتر خوشم اومده تا اولش

هميشه هر كار ميكنم اول از اخرش شروع ميكنم

مثلا از فصل آخر درس ميخونم

آخر رمان و داستان رو ميخونم بعد ميام از اولش شروع ميكنم

آخر فيلم رو نگاه ميكنم بعد ميام از اولش ...

كلا قبل از هركاري ميبينم آخرش چي ميشه / اولين سوال در مواجه شدن با هرچيزي براي من اينه : (( آخرش كه چي ؟؟؟ ))

هميشه آخرا براي من اول بودن

حالا خدايا / آخرش كه چي ؟؟ آخر اين هستي و خلقت و من و آخرت و تو و همه چيز و همه كس و هرچيزي كه چي ؟؟

خدايا آخرشو نشونم ميدي ؟؟

• Like 9
لینک به دیدگاه

از بالا می بیند مِسترِ ریش پُرفوسوری ! با اینکه رو به رویم نشسته...

لیسانسش از شهید بهشتی ست و ارشدش از دوقوزآباد و دکتری از ینگه ی دنیا سرزمین گاوچران ها...

اما رفتارش بیشتر به همان دوقوز آبادی می خورد که از آن ارشد گرفته!

گاهی بِرَند دانشگاه هم...ماست مالی نمی کند بِرَند انسانی را...

کژیِ شخصیت انسانی..حتی از پیشانی مدرک دکتری هم بیرون می زند..حالا میدین(made in) هر جا که باشد...

.

.

.

نسل فاخر ما هم دارد می شود عین فیلم های فاخرمان!..خرج زیاد و بهره ی کم!

البته این آفت دور از شما،الهی:icon_redface:

• Like 21
لینک به دیدگاه

دلم برا قدیما تنگ شده

اون موقع ها که دل مشغولیا ی زندگی کمتر بود و بیشتر به هم بها میدادیم و برا هم وقت میذاشتیمsigh.gif

• Like 21
لینک به دیدگاه

بعضی آدما ...همونایی که روزی فکر نبودنشون غیر ممکن بود......چقدر لذت داره بی اهمیت بودن بهشون.

چقدر خوبه رها بودن از آدمها.چقدر خوبه در بند کسی نبودن...چقدر خوبه دلتنگ خدا شدن...چقدر خوبه وقتی صدای اذان بلند میشه دلت بخواد نماز بخونی

خدایا دوست دارم.ببخشم به خاطر تمام روزایی که ناشکری کردم..

• Like 19
لینک به دیدگاه

بهم می گه: جدی نیستی انگار.... چون ساکتی....برام مهمه بدونم چقدر اهمیت داره این کار..... شوخی نیست که...

می گم: نه، جدی ام.... دارم فکر می کنم...همین....

بعد از 6 روز کلی با ذوق دارم باراش توضیح می دم که چیکارا کردم برای این طرح... جواب هاش فقط یه " خُب" ِ یخ بود.....

حالا برای کی این کار مهم نیست؟! واقعاً بین دو راهی گیر کردم....

• Like 13
لینک به دیدگاه

خیلی خوشحالم

برای تو دوست خوبم

برای تویی که دل پاکت خیلی زود رفت سمت خدا...:icon_gol:

خدایا بهترین ها رو برامون رقم بزن.اونایی که لایق نیستن رو از زندگیامون دور نگه دار

• Like 23
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...