Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۲ انتظار بدتر از مرگه .... مخصوصا وقتی ندونی کی قراره تموم بشه ... ندونی اصن قراره تموم بشه یا نه ... ؟؟ مخصوصا وقتی ... 14 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۲ شب غریبان سحــــــــــر ندارد سکینه امشب ، پدر ندارد خدایا به هرکی این غم رو داره صبـــــر بده... 15 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ واقعا دیگه نمیدونم چی بگم..کاملا گیج شدم! مهم نیس... زندگی جریان داره... فقط کاش... 11 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ این چند شب اخیر تازه ترین مد ها رو دیدیم اون تو سرما موندن و هیئت تماشا کردنشونو باور کنیم یا اون لونه کبوتر بالا سرشونو 13 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ خدایی بعضی از ماها چی فکر میکنیم آخه؟ سنی ها فلانن سنی ها بهمانن یه جوری میگن سنی انگار اونا اصن مسلمونم نیستن. تازه یادمونم میره که نود درصد مسلمونا سنین. آدم حرصش میگیره. جالبه من تا حالا هر سنی دیدم خیلی خیلی خوش اخلاق بوده و به نظرم بیشتر از ما شیعه ها که انقدر ادعامون میشه پیرو واقعی بوده. خدایا اینا رو به راه راست هدایت کن. :icon_pf (34):اگرم من اشتباه میکنم منو به راه راست هدایت کن:icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ هنوز در بین مداحان هم آزاد اندیش پیدا می شه ، درود بر همه آزادگان گفتند گل مگویید/ این حکم پادشاه است چشم و چراغ بودن/ روشن ترین گناه است حکم شکوفه تکفیر/ حد بنفشه زنجیر سهم سپیده تبعید/ جای ستاره چاه است این شهر مردگان است/ آواز تازه ممنوع لبهای غنچه آزاد/ گل بی اجازه ممنوع دارالخلافه آباد/ جهل و خرافه آزاد بیداد پشت بیداد/ حرف اضافه ممنوع گل بی اجازه ممنوع این سایه باوران را/ ظلمت ز نور بهتر در دست کوفه سنگ است آئینه دور بهتر نجوا به چاه اولی/ سر در تنور بهتر این شهر بی هیاهو/ دیروز باورت کو شور قلندرت کو/ بانگ ابوذرت کو این کوچهها علی را/ تسلیم چاه کردند آیینه را شکستند/ نفرین به ماه کردند یک سو ستاره زخمی/ یک سو پرنده در گور تنهای مرده بر خاک/ مردان زنده در گور حاشا از این تباهی/ تا کی شب و سیاهی آن روی دیگرت کو 7 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ با لجبازی عشقمو از دست دادم.. حتی نمیتونم ازش سراغی بگیرم باورم نمیشه.. دلم براش خیلی تنگه کاش بدونه تا عمر دارم عاشقشم کاش بدونه همه اتفاقات منو یاد اون میندازه کاش بدونه تنها کسی که تو دلم نفوذ کرد اون بود کاش بدونه... بدونه دلتنگشم.. 13 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ اصلا مخم هنگههههههههه بعضی ادم ها کاراشون غیر قابل هضمه امان از زبون آدم ها خدایا هیچ بنده ای رو به خودش واگذار نکن. 11 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ خوشحال در حد مرگ !! یعنی تو این دو سه روزه احساس می کنم یهویی بزرگ شدم.... فهمیدم که وقتی از شرایطی ناراضی ام و دارم یک بند غر غر می کنم و فکر نمی کنم چقدر آرزوی همین موقعیت رو داشتم، یک درصد هم احتمال بدم که ممکنه از دستش بدم و بعدش پشیمون بشم... پشیمونی رو به معنای واقعی کلمه با تمام سلول های بدنم احساس کردم. و بعدش دوباره همون شرایط اما با احساس و آرامش بیشتری بهم برگردونده شده...این وقفه دو سه روزه گرچه کوتاه بود ، اما نیاز بود که همه چیز خراب بشه تا بتونم از نو بسازمش چه بسا بهتر از خدا می خوام اون میزان شعور و درک رو به من بده تا هیچوقت یادم نره چه حس بدی داشتم وقتی از دستش دادم و قدرش رو الان بدونم... 12 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ چرا همیشه فک میکنیم بعضی از اتفاقا فقط برای تو فیلماس! تا خودم تو این چندروز درگیرش نشده بودم هیچوقت فک نمیکردم بخوام بشینم پشت یه در که کسی بخواد خبر مرگ کسیو بهم بده یا اینکه بگه براش دعا کنید...فقط دعا امام حسین به من معجزش نشون داد، خدایا شکرت الان فقط خوشحالی گریانم بچه ها التماس دعا دارم خیلی زیاد خدا همه بیمارارو شفا بده 8 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ نمیدونم چی بگم...نمیدونم چجوری بگم... اما واقعا دلم پر... هنوز هیچکدوم از حرفا یادم نرفته... من که آدم نیستم ولی آدم باشید...یه نگاه هم به خودتون بندازید... من که یکی دو روز دیگه میرم...خوش باشید... 5 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ بعضی موقع ها سکوت چقدر خوبه ..... 12 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ از من به شما نصیحت قبل از این که روزها و سالها! بشینید تو بوفه و همزمان با چایی نبات میل کردن از استادا غیبت کنید حتما یه تحقیقی بکنین ببینید احیانا باهاش آشنا نباشید، یا بعدا فامیلتوون درنیاد (حتی ارزششو داره تا دو سه نسل شجره نامه رو هم بررسی کنید!) که به وضعیت وخیم بنده دچار نشین 12 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ ای بابا دیگه واقعا عصابم نمیکشه کی این درسارو کشف کرده بدنش دست من باهاش کتلت و شامی درست کنم قدیما بدترین مواقع سال اول مهر بود ... الان بدترینش وقت میانترماس ... به خاطر سه چهار نمره باید یه کتاب بخونی 12 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ گلی گم کرده ام میجویم او را به هر گل میرسم میکنم او را 7 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺯﻳﺒﺎﻱ ﻣﻦ! ﻋﺸﻖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﻨﻮﻧﺶ ﻣﻲ ﺷﻨﺎﺳﻨﺪ ﻟﻴﻠﻲ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻭﻓﺎﺩﺍﺭﻱ ﺍﺵ ﻣﻦ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺗﺮﻳﻦ ﻟﻴﻠﻲ ﺍﻡ ﻭﻗﺘﻲ ﺁﻭﺍﺯﻩ ﻱ ﻋﺸﻖ ﻣﺎﻥ ﺩﺭ ﻫﺮ ﻛﻮﻱ ﻭﺑﺮﺯﻧﻲ ﭘﻴﭽﻴﺪﻩ ﻭﺗﻮ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﻲ ﻣﻦ, ﺳﺮ ﺑﻪ ﺑﺮﻫﻮﺕﺗﻨﻬﺎﻳﻲ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺍﻱ ﺑﺮﮔﺮﺩ, ﻛﻪ ﺑﻲ ﺗﻮ ﺑﻮﺩﻥ ﺭﺍ ﺑﺮ ﻧﻤﻲ ﺗﺎﺑﻢ ﺑﺮﮔﺮﺩ, ﻛﻪ ﻟﻴﻠﻲ ﺑﻲ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺟﺎﻧﻲ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﺑﺮﮔﺮﺩ, ﻛﻪ ﻋﺎﺷﻖ ﺑﻲ ﻣﻌﺸﻮﻕ ﻣﻌﻨﺎ ﻧﺪﺍﺭﺩ...ﺑﺮﮔﺮﺩ ﻧﺎﺯﻧﻴﻦ ﻓﺎﻃﻤﻪ ﺟﻤﺸﻴﺪﻱ 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ یادش بخیر بچگیها... اتاقِ اسباب بازیا... من بودم و عروسکا.. مدرسه و همبازیا... رنگ کردن صورتکا تو دفترِ نقاشیا. . لی لی و گرگم به هوا تو کوچه اقاقیا.... چه زود گذشت چه زود گذشت بچگیها... 8 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ دلم عجیب نوشتن میخواد :5c6ipag2mnshmsf5ju3میخوام بنویسم اما یه انگشتم مینویسه یکی پاک میکنه :5c6ipag2mnshmsf5ju3انگار دستام یاری نمیکنن برا نوشتن دلم خدا میخواد:5c6ipag2mnshmsf5ju3انگار خیلی وقته ندیدمش دل تنگشم بی قرارم یهو حالم از این رو به اون رو شد 11 لینک به دیدگاه
millan 1272 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ بيشترين تأثير افراد خوب زمانى احساس مى شود كه از ميان ما رفته باشند 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده