sasan2007 1323 ارسال شده در 4 آذر، 2013 این تایپیک برام همیشه جالب بوده تنها جایی هست که روزمرگی نداره فارغ از هر نظم خاصی فارغ از بحث های بی خود اینجا باخوندنش آدم خیلی چیزا بی منت یاد میگیره زندگی اینجا لابه لای همین نوشته ها جاری هست برای همه شما ارزوی بهترین ها میکنم از همه شما ممنونم 18
One gear 7070 ارسال شده در 4 آذر، 2013 کسی هست شونه هاشو به من قرض بده تا یه دل سیر گریه کنم؟! بدون هیـــچ حرف و سوال و جواب و دلداری و نصیحتی؟!؟ 13
..!Alfa!.. 2854 ارسال شده در 4 آذر، 2013 اتفاقاً منم دنبال شونه می گشتم یه شیشه پیدا کردم شیشه پنجره بود! سرمو گذاشتم رو شونش و خوابیدم توو راه! چسبید! اندازه یه خواب 8 ساعته فوول آدمو شارژ میکنه! 11
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 4 آذر، 2013 دنبال یه کلید میگردم یه کلید که قفل مشکلاتمو باز کنه کسی داره از این نوع کلید؟؟؟ 13
..!Alfa!.. 2854 ارسال شده در 4 آذر، 2013 به شدت زندگی می خوام! فول و آخرین ورژن. کسی داره؟ اگه بده نصب کنیم، بهش پس می دیم! 6
..!Alfa!.. 2854 ارسال شده در 4 آذر، 2013 این مووی وان فیلم وحشتناک می ده! جون خودم من نمی ترسم! توی ایکی ثانیه همه از ترس فرار کردن!! خیلی وقت بود از فیلمای پر از خون و وحشت نمی دیدم.... هنوزم نمی ترسم... 3
sahar 91 9480 ارسال شده در 4 آذر، 2013 حکمت خیلی چیزا رو نمی دونم ...ولی از اینکه یه وسیله واسه یه کار نیک بودم خوشحالم 11
پیرهاید 10193 ارسال شده در 4 آذر، 2013 [h=5]بی منتهاست خلوت آدمی ، از ابتدایش که وارد میشوی خبر نداری که ابتدا میشود خود ِ خود ِ قامت انتها از خلوتی دیگر ، این دو سویه بازار می شود همین زندگی ، می شود همین تنهایی هائد[/h] 11
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 5 آذر، 2013 چقد آدما تو فیسبوک خوشحال و خوشبخت و موفق ان!!! اصن دپرس میشم...همه غرق در اونواع و اقسام موفقیت ها و پیروزی ها و انجام کارهای علمی و پژوهشی و فرهنگی و هنری و... بعد اینجا همه دپرس و داغون! 6
..!Alfa!.. 2854 ارسال شده در 5 آذر، 2013 "به نام من به کام تو!" هیهات! وقتی از کسی این همه تعریف می کنی، یه ذره احتمال بده کار خودش نبوده! 11
آرتاش 33340 ارسال شده در 5 آذر، 2013 دیگه وقته اینه دل به دریا بزنمدریای بزرگیه توش پر از نهنگ و تمساح هستش اما باید برم تا برسم:164: 15
H O P E 34652 ارسال شده در 5 آذر، 2013 دیشب رفتم مخ بابامو بزنم که امروز باهام بیاد خرید :gnugghender: هنوز جمله م تموم نشده بود که گفت : چشـــــــــــــــم ، میام اصن انتظار نداشتم انقد زود موافقت کنه آخه می دونستم تا 8 داروخونه س و حتما باید یکیو پیدا کنه بذاره جای خودش تا بیاد گفتم : چقدر استعدادم تو مخ زنی قوی شده بوده و خبر نداشتم بعد بغلم کرد گفت : آره ، فعلا اینجوری فک کن تا بعد :aghosh: حالا صب تازه فهمیدم امروز روز دخترههههه :hapydancsmil: منتظرم بیاد خونه فقط بوسش کنمااااا ینی :aghosh::hapydancsmil: 25
..!Alfa!.. 2854 ارسال شده در 5 آذر، 2013 یه وقتی می گفتم روزام طول دارن عرض ندارن! چون به کارهام نمی رسیدم! یه هفته کوتاه بود و با زمان رقابت می کردم! حالا روزهام طول داره، عرض داره، عمق نداره! می خوام همه چی رو در لحظه حس و لمس کنم! فلسفه شو کنارش توی ذهنم ضمیمه کنم! زود و سرسری نگذره ... 10
آریودخت 43941 ارسال شده در 5 آذر، 2013 خستــم ... خدایا اگه باید این کوله بار زمین گذاشته شه خودت کمک کن ، فقط خودت از ادما خستـــــــم ... 15
*sepid* 9772 ارسال شده در 5 آذر، 2013 تقدیم به شما دوستان عزیز قدردان همه ی مهربانیها و خوبیهاتون *sepid* 11
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 5 آذر، 2013 یعنی دلم شدید برای هیتلر تنگ شده یکسری از موجودات دوپا هستند که باید زد از بیخ و بن نابودشون کرد...... کلا یه مثل هست خیلی این روزها کاربرد داره.. مبادا که گدا معتبر شود!!!! طرف معلوم نیست از کجا اومده و حالا یه مسئولیت جزیی (این مورد پول میگیره نون تحویل میده ) بعد فکرکرده داره اورانیوم غنی میکنه مردیکه .............. خلاصه یا باید من برم از این دنیا یا اونها خدا خودت میدونی ........ چرا اینقدر بعضیها حروم لقمه و زاده هستند که الکی پاچه مردمو میگیرند منکه نمیدونم ولی بهتره توی تولیدات جدیدت یه تجدید نظری بکنی 8
آریودخت 43941 ارسال شده در 5 آذر، 2013 خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ... امشب صدای من به عرش میرسه 10
سـارا 20071 ارسال شده در 5 آذر، 2013 اصلا باورم نمی شهههههههه ... سالن پرررررر از جمعیت.... اجرا عالییییییییی... حتی اون قسمتهایی که تو تمرینها مشکل داشتیم رو عالی خوندیم :hapydancsmil: اصلا نمی دونم خوابه ؟ واقعیته؟؟ چیه این.فقط امیدوارممممم فردا شب هم خوب باشیم همین قدر...خدایا اگه استاد ازمون راضی باشه گروهمون پایدار می مونه ها :hapydancsmil: امیدوارم فردا هم سالن رو پر ببینیم :hapydancsmil: 14
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 5 آذر، 2013 آخجون فردا می رم زهرا و شاهد رو می بینم...هوراااااااااااااااااااا :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v اما از اونور دلم برای یکی که اینحاست و فردا نمی بینمش تنگ میشه اشکال نداره..... به جاش پس فردا حسابی با هم میریم دَدَر 8
ارسال های توصیه شده