شــاروک 30242 ارسال شده در 31 آبان، 2013 گاهی وقتا باید سر و ته شد و به زندگی نگاه کرد ! گاهی هم باید معلق شد .... تا قدر زمین محکم زیر پامونو بدونیم!! 25
آرتاش 33340 ارسال شده در 31 آبان، 2013 تو فرصت خیلی کمی اونایی که زیاد مهم نیستن تو زندگی زود از یاد میرن این قانون زندگیه 19
سـارا 20071 ارسال شده در 31 آبان، 2013 می دونم دلیل عصبانیت این روزام چیه.به خاطر اینه که خیلییییی با اون سارایی که از خودم انتظار دارم فاصله گرفتم ؛ خیلی ... و هر چی بیشتر به این موضوع پی می برم ، هم عصبی بودنم و هم این فاصله بیشتر می شه... حتی انگیزه و اراده اینکه دوباره برگردم به روزهای طلاییم رو ندارم ! چه بلایی سرم اومده؟! تا کی می خوام تو این وضعیت درجا بزنم و از خودم ناراضی باشم رو نمی دونم ؛ چون آدمی هستم که برای انجام هر کاری نیاز به یک انگیزه قوی دارم.باید مرتب شارژ بشم...مدتیه که شارژم تموم شده اما نمی دونم از کدوم منبع باید خودم رو شارژ کنم ! هی می گم برنامه هامو بنویسم و پیادشون کنم ، هی امروز و فردا می کنم... از وقتی پایان ناممو دادم ، به معنای واقعی کلمه درجا زدم... درسته که چند روز تو هفته می رم تمرین و بعداز ظهرام پر می شه.اما دلیلی نداره به خاطر سه چهار ساعت تمرین ، بقیه روزم رو به بطالت بگذرونم... همه اینارو می دونم و بازم تکرارشون میکنم !! 16
nasim184 12256 ارسال شده در 31 آبان، 2013 نمیدونم چرا و برای چی....اما اصلا دوس نداشتم ببینمش . . . . بابا زنگ زد گفت جواب آزمایشش چیز خاصیو نشون نداده خدایا شکرت مراقب همه ی بابا مامانا باش:hapydancsmil: 18
Lean 56968 ارسال شده در 31 آبان، 2013 امروز از یکی از ادارات باهام تماس گرفتن یه خانومه ای بود بعد اینکه حرفاشو زده موقع خدافظی گفت چاکرم، ینی خانوما هم داغون شدنا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 15
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 31 آبان، 2013 تمام چیـــــــزی که بایــــــــد از زندگـــــی آموخت : تنـــــــها یــــک کلمه است "میـــــــــــگذرد" ولـــــــــی ....... دق می دهــــــــــد تـــــا بگــــــــــــذرد... 12
ایلین1366 5544 ارسال شده در 31 آبان، 2013 در مکتب ما رسم فراموشی نیست در مسلک ما عشق هم آغوشی نیست مهر تو اگربه هستی ما افتاد هرگز به سرم خیال خاموشی نیست 10
آریودخت 43941 ارسال شده در 31 آبان، 2013 کاش ادما میدونسن ناز زیادی دلسردی میاره و مِهر دلو کم میکنه دیگه دارم به دلسردی نزدیک میشم 13
Lean 56968 ارسال شده در 31 آبان، 2013 فک میکنم تفاوت خانم ها فقط تو قیافه و اندازه باشه اخلاق و طرز فکر کلا یکیه دیدم که میگما 11
سـارا 20071 ارسال شده در 31 آبان، 2013 دلم می خواد روحمو ببینم ! پ.ن : کلا به اینجور مسائل علاقه مندم به شرط اینکه نترسم :icon_pf (34): 8
minoo_mn 1740 ارسال شده در 31 آبان، 2013 خواســـــــتم چشمهـــــــایت را از پشت بگیـــــــرم...... دیـــــــدم طـــــــاقت اسمهـــــــایی که میـــــــگویی را نـــــــدارم....... 9
minoo_mn 1740 ارسال شده در 31 آبان، 2013 اسمش را می گذاریم دوست مجازی اما آنسو یک آدم حقیقی نشسته خصوصیاتش را که نمی تواند مخفی کند وقتی دلتنگی ها و آشفتگی هایش را می نویسد وقت می گذارد برایم، وقت می گذارم برایش وقتی در صحبت هایم به عنوانِ دوست یاد می شود مطمئن می شوم که حقیقیست هرچند کنار هم نباشیم هرچند صدای هم را هم نشنیده باشیم، من برایش سلامتی و شادی آرزو دارم هرکجا که باشد... (بچه ها لطفاًاگه می تونیدبرا یکی از دوستام دعا کنید،ممنون میشم) 14
دل مانده 7714 ارسال شده در 31 آبان، 2013 هیچی بهتر از این نیست که حس کنی خدا هواتو داره... ممنونم خدا 17
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 31 آبان، 2013 به سـلامتی خودمون که دردامونو روی این دیوار مجازی می نویسیم... به ســلامتی کسایی که خونده نخونده دردامونو لایکـــــــــــ می زنن.... و به سلامتی کسایی که از دردمون خوششون میاد و copy-past می کنن ... 8
EOS 14528 ارسال شده در 31 آبان، 2013 امروز دوست دارم دنیا رو بغل کنم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v تمام آدما رو محکم به آغوش بکشم و بوسه بارونشون کنم :heartshape2: دوست دارم روی رنگین کمون خوشگل زندگی با هیجان سر بخورم و بیام پایین :w42: می خوام عشق و احساس خوبم رو با همه دنیا تقسیم کنم :ha5t4lmd53df3cpu2lq عاشق آسمونم که همیشه با احساسم همراهه :hapydancsmil:.... بارون امشب تکمیل کننده روزم بود :love070: 20
H O P E 34652 ارسال شده در 31 آبان، 2013 یه دوست عزیزی دیروز بهم میگفت : تو دیگه چون سبز شدی باید خیلی حواست باشه پای پستِ کی تشکر میزنی ... سخت میگیریم بخدا ... یه تغییر رنگ و عنوان ، انقد احتیاط میخواد ؟ 17
شــاروک 30242 ارسال شده در 1 آذر، 2013 بدم میاد از آدمایی که وقتی میبینن کار ملت پیششون گیره ، بد حرف میزنن و به زور جواب میدنو رفتار درستی از خودشون نشون نمیدن ! اینا چقدر میتونن بی هویت و بی شخصیت باشن که انقدر سریع رنگ عوض میکنن؟! خسته شدم از زندگی شهری با آدمایی که که واسه دو زار بیشتر کاسب شدن و مقام گرفتن خودشونم زیر دست و پا له میکنن ! دلم یه جایی میخواد که که انقدر استرس و اعصاب خوردی نداشته باشه ... یه جایی که آدماش واقعا آدم باشن ! 18
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 1 آذر، 2013 دلم ميخواد توي يه خونه اي زندگي كنم مثل خونه هاي حومه شهر لندن كه به جاي ديوار پرچين دارند و كلي فضاي سبز دارند و از فضاي شهري هم دوره. همه چي هم توي اون حياط داشته باشم. سبزي گل اسب و ... واقعاً دلم ميخواد توي يكي از اون خونه ها تا آخر عمرم زندگي كنم. 17
دختر باران 18625 ارسال شده در 1 آذر، 2013 نمیدونم دیگه با چ زبونی باید بابعضی ادما حرف زد خدایا 1 کم منطق بده به بنده هات بهت حــــــــــق نمیدممممممم 8
manjari 2934 ارسال شده در 1 آذر، 2013 برام دعا کنید آخرین و حساسترین مشکلم حل بشه. آمین تا بتونم حسابی سرحال باشم خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 12
ارسال های توصیه شده