شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ گاهی وقتا باید سر و ته شد و به زندگی نگاه کرد ! گاهی هم باید معلق شد .... تا قدر زمین محکم زیر پامونو بدونیم!! 25 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ تو فرصت خیلی کمی اونایی که زیاد مهم نیستن تو زندگی زود از یاد میرن این قانون زندگیه 19 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ می دونم دلیل عصبانیت این روزام چیه.به خاطر اینه که خیلییییی با اون سارایی که از خودم انتظار دارم فاصله گرفتم ؛ خیلی ... و هر چی بیشتر به این موضوع پی می برم ، هم عصبی بودنم و هم این فاصله بیشتر می شه... حتی انگیزه و اراده اینکه دوباره برگردم به روزهای طلاییم رو ندارم ! چه بلایی سرم اومده؟! تا کی می خوام تو این وضعیت درجا بزنم و از خودم ناراضی باشم رو نمی دونم ؛ چون آدمی هستم که برای انجام هر کاری نیاز به یک انگیزه قوی دارم.باید مرتب شارژ بشم...مدتیه که شارژم تموم شده اما نمی دونم از کدوم منبع باید خودم رو شارژ کنم ! هی می گم برنامه هامو بنویسم و پیادشون کنم ، هی امروز و فردا می کنم... از وقتی پایان ناممو دادم ، به معنای واقعی کلمه درجا زدم... درسته که چند روز تو هفته می رم تمرین و بعداز ظهرام پر می شه.اما دلیلی نداره به خاطر سه چهار ساعت تمرین ، بقیه روزم رو به بطالت بگذرونم... همه اینارو می دونم و بازم تکرارشون میکنم !! 16 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ نمیدونم چرا و برای چی....اما اصلا دوس نداشتم ببینمش . . . . بابا زنگ زد گفت جواب آزمایشش چیز خاصیو نشون نداده خدایا شکرت مراقب همه ی بابا مامانا باش:hapydancsmil: 18 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ امروز از یکی از ادارات باهام تماس گرفتن یه خانومه ای بود بعد اینکه حرفاشو زده موقع خدافظی گفت چاکرم، ینی خانوما هم داغون شدنا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 15 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ تمام چیـــــــزی که بایــــــــد از زندگـــــی آموخت : تنـــــــها یــــک کلمه است "میـــــــــــگذرد" ولـــــــــی ....... دق می دهــــــــــد تـــــا بگــــــــــــذرد... 12 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ در مکتب ما رسم فراموشی نیست در مسلک ما عشق هم آغوشی نیست مهر تو اگربه هستی ما افتاد هرگز به سرم خیال خاموشی نیست 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ کاش ادما میدونسن ناز زیادی دلسردی میاره و مِهر دلو کم میکنه دیگه دارم به دلسردی نزدیک میشم 13 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ فک میکنم تفاوت خانم ها فقط تو قیافه و اندازه باشه اخلاق و طرز فکر کلا یکیه دیدم که میگما 11 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ دلم می خواد روحمو ببینم ! پ.ن : کلا به اینجور مسائل علاقه مندم به شرط اینکه نترسم :icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
minoo_mn 1740 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ خواســـــــتم چشمهـــــــایت را از پشت بگیـــــــرم...... دیـــــــدم طـــــــاقت اسمهـــــــایی که میـــــــگویی را نـــــــدارم....... 9 لینک به دیدگاه
minoo_mn 1740 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ اسمش را می گذاریم دوست مجازی اما آنسو یک آدم حقیقی نشسته خصوصیاتش را که نمی تواند مخفی کند وقتی دلتنگی ها و آشفتگی هایش را می نویسد وقت می گذارد برایم، وقت می گذارم برایش وقتی در صحبت هایم به عنوانِ دوست یاد می شود مطمئن می شوم که حقیقیست هرچند کنار هم نباشیم هرچند صدای هم را هم نشنیده باشیم، من برایش سلامتی و شادی آرزو دارم هرکجا که باشد... (بچه ها لطفاًاگه می تونیدبرا یکی از دوستام دعا کنید،ممنون میشم) 14 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ هیچی بهتر از این نیست که حس کنی خدا هواتو داره... ممنونم خدا 17 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ به سـلامتی خودمون که دردامونو روی این دیوار مجازی می نویسیم... به ســلامتی کسایی که خونده نخونده دردامونو لایکـــــــــــ می زنن.... و به سلامتی کسایی که از دردمون خوششون میاد و copy-past می کنن ... 8 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ امروز دوست دارم دنیا رو بغل کنم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v تمام آدما رو محکم به آغوش بکشم و بوسه بارونشون کنم :heartshape2: دوست دارم روی رنگین کمون خوشگل زندگی با هیجان سر بخورم و بیام پایین :w42: می خوام عشق و احساس خوبم رو با همه دنیا تقسیم کنم :ha5t4lmd53df3cpu2lq عاشق آسمونم که همیشه با احساسم همراهه :hapydancsmil:.... بارون امشب تکمیل کننده روزم بود :love070: 20 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ یه دوست عزیزی دیروز بهم میگفت : تو دیگه چون سبز شدی باید خیلی حواست باشه پای پستِ کی تشکر میزنی ... سخت میگیریم بخدا ... یه تغییر رنگ و عنوان ، انقد احتیاط میخواد ؟ 17 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ بدم میاد از آدمایی که وقتی میبینن کار ملت پیششون گیره ، بد حرف میزنن و به زور جواب میدنو رفتار درستی از خودشون نشون نمیدن ! اینا چقدر میتونن بی هویت و بی شخصیت باشن که انقدر سریع رنگ عوض میکنن؟! خسته شدم از زندگی شهری با آدمایی که که واسه دو زار بیشتر کاسب شدن و مقام گرفتن خودشونم زیر دست و پا له میکنن ! دلم یه جایی میخواد که که انقدر استرس و اعصاب خوردی نداشته باشه ... یه جایی که آدماش واقعا آدم باشن ! 18 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ دلم ميخواد توي يه خونه اي زندگي كنم مثل خونه هاي حومه شهر لندن كه به جاي ديوار پرچين دارند و كلي فضاي سبز دارند و از فضاي شهري هم دوره. همه چي هم توي اون حياط داشته باشم. سبزي گل اسب و ... واقعاً دلم ميخواد توي يكي از اون خونه ها تا آخر عمرم زندگي كنم. 17 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ نمیدونم دیگه با چ زبونی باید بابعضی ادما حرف زد خدایا 1 کم منطق بده به بنده هات بهت حــــــــــق نمیدممممممم 8 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ برام دعا کنید آخرین و حساسترین مشکلم حل بشه. آمین تا بتونم حسابی سرحال باشم خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده