آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ اخجووووووووووووووووون خداروشکررررررررررررررر بردیم بردیم ، بازم مثل همیشه والیبال ایران برنده میشه :hapydancsmil: ولاسکو عاشقتممممممم :hapydancsmil: 15 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ ینی منم اومدم انجمن فقط برا این تاپیک و فقط برا والیبال ترکوندیم موسوی امشب خودشم فکرشو نمیکرد انقد خفن باشه!!! 13 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ خوش خبر بااااشید......ایول!دستشون درد نکنه:hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ اولین تمرین روبان دوزیمم تموم شد وااااااااااااااای که چه خوشکل شده :hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ خیلی خوشحالم من:hapydancsmil: خدا مرررررررسی غفور مرسی 12 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ یک چیزی در وجود طبیعت هست مخصوصا طبیعت صبگاهی که از زندگی میاد از زنده بودن و نو شدن چیزی که خیلی وقتا نیازش را در ارتباط با دیگران احساس میکنیم موضوعی که طبیعت هر روز با صبر و بخشندگی خاصی تکرار میکنه فرصت یک اغاز ِ تازه است. یک شروع دوباره 18 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ کـــاش میشد آدمــــــــــــا رو مثل اسکنــــاس جـــلو نــــور گـــرفت و واقـــعی هاشو تشخیص داد . . . ! 12 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ پیچ گوشتی دستت هست ،همه را خوب میپیچانی انسان اصلا همه را زدی از همه زرنگ تری آفرین 10 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ میترسی دروغ میگی ، دروغ میگی می ترسی ، پس بهترین استراتژی لال مونی گرفتنه 14 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ بین 10 تا 12 ساله بودن و رژ جیغ قرمز استفاده کردن چه معنی می تونه داشته باشه ؟:164: 11 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ هفت خط ست و بی رحم این شمشیرِ دو دَمِ مَنفعت... از یک سو کیک نفع تو را می برد و از سویِ دیگر دل کوچکِ دیگری را... مرز مشترک می ماند کیک دست نخورده و دل نیم بَند... چون این میان از اول.. نَفسِ آدمی بود که می گفت دیگی که بر من نجوشد..سر سگ بر آن بجوشد!... اصراف شد کیکی که می توانست دل نیازمندی را سیر کند اما هَدَر شد به منفعت... . . . افسار ؛ نه...زنجیر باید انداخت بر گردنِ این وحشی! که مبادا...لگد کند حاصل دست رنج همسایه را.... 14 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ دیشب یه خواب خعلی بد دیدم ، جوری که از صدا گریه م از خواب پاشدم .. اه لعنت به هر چی خواب بد که بدجور ادمو تحت تاثیر قرار میده یعنی روزمو خراب کرده 18 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ غریبه هام با اسمس خواستگاری میکنن بعد میگی شما؟ میگه خانوم فلانی معرفیتون کرده من اصلا خانوم فلانی نمیشناسم، مخصوصا اینکه شماره جدیدمو داشته باشه بعد دیر تر جواب میدی میگه ببخشید همین جواب ندادن ینی ما اختلاف فرهنگی زیادی داریم خدانگهدار ینی موندم تو کار این بشر با شعور و فرهنگ شناسیش 18 لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ من نمیـــــفهمم چرا اینروزا با هرکی حرف میزنم بجای جواب، از تکنیک سکوت استفاده میکنه :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ باران نقطه چین تا خدا ، الان تبدیل به خط شده:hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ دلــــــــم برات تنگ شده :w821: خیلـــی جات خالیه تو جمع هامون ...... کاشکی بودی عمـــوی خوبم یه دنیا بی قرارتم .... دلم میخواد بیام سرخاکتو بلنـــد بلنـــد گریه کنــــم اما ... دلم برا میثم هم تنگ شده ، کاشکی هردوتون پیشمون بودین .... دلــــــم میخواد بیام پیشتــــون 20 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ اگه میخندم، اگه شیطونی میکنم اگه شلوغ میکنم معنیش این نیست که درد ندارم، درد دارم اما نمیخوام کسی رو شریک دردام بدنم. اگه میخندم میخوام تو حالت گرفته نشه، میخوام نگی که چقدر خودشو میگیره، اما...... تو زندگی از یه جایی به بعد دیگه دلت میخواد فقط خودت مهم باشی، دلت میخواد واسه خودت زندگی کنی، دلت میخواد به هیچی دل بسته نباشی. خندیدنمو به پای بی درد بودنم نذار، فقط خواستم از لحظه هایی که با همیم نهایت لذت رو ببریم، همین. 12 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ ممکنه دوربین باشیم و زیبایی ادم ها رو از دور بهتر ببینم ممکنه نزدیک بین باشیم و از نزدیک ادمها رو بهتر ببینم مهم اینه که بتونیم زاویه دیدمون را تغییر بدیم تا فرصت بهتر دیدن را از دست ندیم ..................... برای ادم هایی که کینه و حسادت به دل میگیرن خیلی متاسف میشم دلم به حالشون میسوزه چون دارند از بدتر ین زاویه ممکن به زندگی و ادم هاش نگاه می کنند به درخت اینقد نزدیک شدن که تنها قسمتی از تنه زبر و زمخت ان را میبنند یا اینقد دور ایستادند که جز توده سیاه و کم رنگ چیزی نمی بینند فاصله را باید تغییر داد تا شاخه برگ های سبز درخت زیر وزش نسیم ملایم دشت به راحتی دیده بشه 19 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ گویند:" ما ز یاران چشم یاری داشتیم/خود غلط بود آنچه پنداشتیم اما من می گویم:"آرامش هنر انتظارات نداشته از دیگران است...!" اصل اتکا به خود...! محبت بازتاب اعمال ماست...! 17 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ جدا چرا بعضیا فکر میکنن خیلی بارشونه؟؟ خیلی میفهمن!! هرکاری اینا میکنن درسته! بقیه هم باید پیروی کنن! آخه برادر من، خواهر من، اگه بهت احترام میزارم فقط و فقط به خاطر خودمه! دوس دارم نه به شما به هر کس دیگه که جای شما باشه احترام بزارم. دلیل نمیشه که فکر کنی خبریه!! شما عقاید خودتو داری منم عقاید خودمو و دیگری هم! ادعا میکنی خیلی میفهمی و اونوقت از درک اینکه دیگران هم فهم و شعور دارن عاجزی! چی بگم بهت!! کاش میفهمیدی معنی سکوتم چی بود. ضمنا اینجام تو این فضای مجازی رنگ و رنگ آمیزی؟؟؟؟ من که میدونم ، برو .... برو .... :) 17 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده