Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ در باب عشق از مولانا همین کافیست....... عشق دريائيست قعرش ناپديد قطره هاي بحر را نتوان شمرد 9 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من برای عشق ... برای مهر...برای احترام حرمت قائلم... دختر و پسری که باهم یه رابطه احساسی برقرار کردند ... کمه کم از هم خوششون اومده... به نوعی محبت هم به دلشون افتاده ... که این محبت اگر ادامه پیدا کنه تبدیل میشه به دوست داشتن... به عشق دوست گلم اگر درد فراق دوستمون رو آزار نمی داد این همه شیون نمی کرد.. یا به قول خیلی ها می گفت این نشد... یکی دیگه!!! ...Urbanist... مرسی که همراهیم کردی... 9 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینجا دیگه خیلی سرد و بی روح شده:5c6ipag2mnshmsf5ju3:banel_smiley_4: 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلم یه دختر بچه 3 ساله میخواد نه بیشتر نه کمتر با موهای مشکی بلند :girl_in_dreams: 11 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این روزها خیلی تنها شده ام انگار زخمهای کهنه دوباره دهان باز کرده اند به اطراف می نگرم سیاه و تاریک دلم گرفته از زمین و زمان اشکهایم هم نمی توانند مرحمی برای این زخمها شود برای گذشته ها دلم تنگ شده برای کودکی کودکی و سادگی کجاست کجا رفت کجایند آن روزها دستهایم را کنار خیالم جا می گذارم نفسم را آرام می کشم و در آغوش دلم سخت می گریم چه قدر تنهایم........ 12 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای کسانی که با هم قهرید آشتی کنید باشد که رستگار شوید پ ن1: خودشون میدونن کین پ ن2: دفه دیگه از در موعظه و نصیحت وارد نمیشما:icon_razz: 13 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وقتی پسرها از واژگان کودکانه و الفاظی مانند عسیسم ، عجقم و کذا و کذا استفاده می کنند دچار حالت تهوع می شوم . . . . . 21 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پیرهاید پس خبر نداری که وقتی دخترا هم استفاده میکنن، منم دچار همین حال میشم!!یه دیکشنری آنلاین باید همراه آدم باشه همیشه!! 16 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم با پیرهاید و سیندخت موافقم.1 نگاه به شناسنامه هاتون بندازید خو وایییییی یکی از بچه ها هست که من دیگه واقعا نمیفهمم چی میگه:vahidrk: 11 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وقتی تپق میزنیم وقتی خوب حرف نمیزنیم وقتی صدامون میلرزه وقتی یه کلمه را اشتباه تلفظ میکنیم زود لو میرم و خجالت میکشیم . ولی وقتی خوب گوش نمیدم چی؟ وقتی نه یک کلمه بلکه بیشتر حرفای یه نفر را نشنیده میگریم ایا بازم لو میریم . ایا اصلن برامون مهم هست. خوب گوش دادن خیلی سخت تر از خوب حرف زدنه کاری که کمتر انجام میده 13 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من سعی دارم تورا با تمامی واژه های عاشقانه ای که از کودکی تا به حال آموخته ام بسرایم!!! گرچه خود به خوبی می دانم میخواهمکار عبث و بیهوده را به غایت رسانم تو انقدر پاک, زلال , مهربانی که در هیچ واژه ای نمی گنجی ومن آنقدر دلداده ومشتاق که ترجیح میدهم به جای اینکه با کلمات بازی کنم در اغوش تو بیاسایم سلیس و روان از مکنونات دلم سخن بگویم نازنین فاطمه جمشیدی 9 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خدایا شکرت بالاخره این 5روز تموم شد همه چی بخیر گذشت خیلی خوشحالممممممممم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چقدر سخته وقتی ، همه خوابن. 10 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیلی نامردی.... منم از فردا تا یه چن روزی نمیام.... 5 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوس دارم 24ساعته گوشی تلفن دستم باشه و با مامانم حرف بزنم....اما خب نمیشه دیگه ... پیش پدر و مادر بودن عجب نعمتیه 12 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای خدا من به کی بگم زندگی شخصیم به هیچ کس ربطی نداره :w74: 11 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گاهی آدم هیچ حرفی برای گفتن نداره گاهی هم خیلی حرفا برای گفتن هست اما سکوت بهترین حرفه 15 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده