hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ من دو ساعت نتم قطع بود چه کردید شما؟ همه چی رو باهم میخواهید یاد بگیرین؟ قدم به قدم میریم جلو ...صبر کنید همونایی که بهتون گفتم یاد بگیرین.....چقدر عجله دارین شما....اصلا همین سوالا باید پیش بیاد براتون تا لزوم یاد گرفتن بقیه درسها رو ببینید.... ولی تمرین و تکرارتون خوبه..... همینطور ادامه بدین البته فقط تا جایی که بهتون گفتم.... 8 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ من دو ساعت نتم قطع بود چه کردید شما؟ همه چی رو باهم میخواهید یاد بگیرین؟ قدم به قدم میریم جلو ...صبر کنید همونایی که بهتون گفتم یاد بگیرین.....چقدر عجله دارین شما....اصلا همین سوالا باید پیش بیاد براتون تا لزوم یاد گرفتن بقیه درسها رو ببینید.... ولی تمرین و تکرارتون خوبه..... همینطور ادامه بدین البته فقط تا جایی که بهتون گفتم.... سلام استاد من بیتقصیرم اصن دیگه حرف نمیزنم تو فقط منو نزن خب سوال پیش اومد جواب دادم هرچند متذکر شدم باید آروم آروم پیش بریم و عجله نکنیم من دیگه سر کلاس زیاد حرف نمیزنم قول میدم 8 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ سلام استاد من بیتقصیرم اصن دیگه حرف نمیزنم تو فقط منو نزن خب سوال پیش اومد جواب دادم هرچند متذکر شدم باید آروم آروم پیش بریم و عجله نکنیم من دیگه سر کلاس زیاد حرف نمیزنم قول میدم :there: باید سر کلاس حرف بزنی.... فعالیتت خیلی خوبه..همینطور ادامه بده.... 8 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ :there: باید سر کلاس حرف بزنی.... فعالیتت خیلی خوبه..همینطور ادامه بده.... چشم قول میدم دیگه قبل از شروع کلاس مطالب رو لو ندم و فقط درسای جلسات قبل رو مرور کنم 8 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ من یه کم عقب موندم تا 2 شنبه سعی میکنم خودمو به گروه برسونم هفته ای 1 جاسه درسو 2 جلسه تمرین راه حل خیلی خوبیه 9 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ الان سرچ کردم میتونین دانلود کنید از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته فکر نمیکنم با ترجمه باشه...شماره 1 رو دانلود کنید. هستی جان دانلود کردین کتاب رو؟ اجازه دانلود به من نمیده 7 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ من الان تاپیکو دیدم. دیر شده؟ 9 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ هستی جان دانلود کردین کتاب رو؟ اجازه دانلود به من نمیده لادن جان شما که راحت تر میتونی دانلود کنی ..تو گوگل بنویس دانلود کتاب کفه کرم فکر کنم دومین مورد باشه برای ما فیلی هست ببین میتونی دانلود کنی.... من نه دانلود نکردم ... 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ من الان تاپیکو دیدم. دیر شده؟ نه دیر نشده.... همه ش 2 تا پست آموزشی داشتیم.... 6 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ نه دیر نشده.... همه ش 2 تا پست آموزشی داشتیم.... چه خوب. پستاش کدوماست؟ 9 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ همین 2 تا آموزش اندازه 1000 تا آموزش انگلیسیه 7 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ لادن جان شما که راحت تر میتونی دانلود کنی ..تو گوگل بنویس دانلود کتاب کفه کرم فکر کنم دومین مورد باشه برای ما فیلی هست ببین میتونی دانلود کنی....من نه دانلود نکردم ... هستی جان یه هشدار امنیتی داد که نمیتونم غیر قانونی دانلود کنم باید پول بدم.ترجمه هم نداره .فک کردم شما رایگان دانلود کردین. 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ چه خوب. پستاش کدوماست؟ صفحه 5 و 6 .... همین 2 تا آموزش اندازه 1000 تا آموزش انگلیسیه اولش کمی سخته تاراه بیوفتی..... راه میافتی ... هستی جان یه هشدار امنیتی داد که نمیتونم غیر قانونی دانلود کنم باید پول بدم.ترجمه هم نداره .فک کردم شما رایگان دانلود کردین. نه من با ترجمه ش رو ندیدم برا دانلود بذارن....این هم که هست فکر کنم بدون ترجمه هست.... اگه میشد یکی از بچه ها که کتاب رو دارن اسکن کنن یا عکس بگیرن بذارن خوب میشد ....بچه ها کسی هست بتونه اینکارو بکنه؟ 9 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ اگه میشد یکی از بچه ها که کتاب رو دارن اسکن کنن یا عکس بگیرن بذارن خوب میشد ....بچه ها کسی هست بتونه اینکارو بکنه؟ من میتونم،... اما مسئله ی کپی رایت و ... چی میشه؟ 8 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ من میتونم،... اما مسئله ی کپی رایت و ... چی میشه؟ من مشب یه دور تو نت میزنم اگه لینکی گیر آوردم واستون میذارم 8 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ من میتونم،... اما مسئله ی کپی رایت و ... چی میشه؟ لینک کتاب که هست فقط خراب شدن و باز نمیشن.... من مشب یه دور تو نت میزنم اگه لینکی گیر آوردم واستون میذارم خیلی ممنون ...منم میگردم.... 9 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ لینک کتاب که هست فقط خراب شدن و باز نمیشن.... باشه ،پس من عکس میگیرم میزارم 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ باشه ،پس من عکس میگیرم میزارم دم علی آقا گرم 8 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ دوستانی که بدنبال کتاب هستن میتونن از سایت زیر دانلودش کنن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینکاشو تست کردم سالمه و فیل هم نیست فقط 3 تا سطحه 1،2،3 حجمش هم هر کدوم 155 مگ هست 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده