hasti1988 22,044 ارسال شده در 30 دی 1391 درود .... در این تاپیک قصد داریم تا مطالبی رو که یاد گرفتیم با هم مرور کنیم و محلی جهت تبادل اطلاعات و انجام مکالمات و هر آنچه که راجع به زبان فرانسه هست ، باشد... علاقه مندان به این تاپیک و همراهی ما لطفا اعلام حضور کنند تا با مشورت جمعی برنامه ریزی برای مرور را آغاز کنیم.... با تشکر..... 48 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
*lotus* 20,275 ارسال شده در 30 دی 1391 من خیلی دوس دارم فرانسه یاد بگیرم اما هیچی بلد نیستم تا باهاتون تبادل کنم 11 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
hasti1988 22,044 ارسال شده در 30 دی 1391 من خیلی دوس دارم فرانسه یاد بگیرم اما هیچی بلد نیستم تا باهاتون تبادل کنم اشکالی نداره ...یاد میگیری.... 10 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
*lotus* 20,275 ارسال شده در 30 دی 1391 اشکالی نداره ...یاد میگیری.... شما در چه حد بلدی؟ 8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
hasti1988 22,044 ارسال شده در 30 دی 1391 شما در چه حد بلدی؟ من سال 87 شروع کردم یعنی اگر پیوسته بود الان تموم کرده بودم کلاسهامون با برنامه ها و کلاسهای یونی تداخل داشت ،تشکیل نمیشد یا وقتی هم که تشکیل میشد من نمیتونستم شرکت کنم...تو این همه سال 4- 5 ترم تونستم برم...الان میخوام با هم مرور کنیم تا شاید بتونم ادامه بدم.... 11 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
*lotus* 20,275 ارسال شده در 2 بهمن 1391 پس کی شروع میکنیم بیاین دیگه بچه ها 8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
hasti1988 22,044 ارسال شده در 2 بهمن 1391 پس کی شروع میکنیم بیاین دیگه بچه ها فکر کنم موقع امتحاناس واسه اون کسی نیومده، 2-3 روز هم صبر میکنیم از هفته بعد شروع میکنیم.... 7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Just Mechanic 27,846 ارسال شده در 2 بهمن 1391 سلام به همه منم هستم تازه شروع کردم به یادگیری فرانسوی 7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
MOJTABA 77 8,304 ارسال شده در 5 بهمن 1391 سلام منم میخوام یاد بگیرم:gnugghender: 7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
آریودخت 43,941 ارسال شده در 7 بهمن 1391 منو الان دعوت میکنین ؟ بعد 6 روز ؟ منم خیلی دوس دارم ولی هیچی بلد نیستم ، هستی بیا از صفر شرو کن مام یاد بگیریم خو نمیشه زبان انگلیسی هم بزاری ؟ منم زبان انگلیسیمم همچین خوف نیس 10 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Lean 56,945 ارسال شده در 7 بهمن 1391 :mrsbeasley: منم منم 12 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Ali Akbar.J 3,913 ارسال شده در 7 بهمن 1391 چقدر خوب فقط به چ صورت قرار انجام بشه؟ مرور یا یادگیری ؟ کدومش 9 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Just Mechanic 27,846 ارسال شده در 7 بهمن 1391 چقدر خوب فقط به چ صورت قرار انجام بشه؟ مرور یا یادگیری ؟ کدومش سلام قرار بر اینه که به صورت یادگیری هم باشه چون من خودم تازه دارم یاد میگیرم 9 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Just Mechanic 27,846 ارسال شده در 7 بهمن 1391 خوبه کم کم داره تعدادمون زیاد میشه منو الان دعوت میکنین ؟ بعد 6 روز ؟منم خیلی دوس دارم ولی هیچی بلد نیستم ، هستی بیا از صفر شرو کن مام یاد بگیریم خو نمیشه زبان انگلیسی هم بزاری ؟ منم زبان انگلیسیمم همچین خوف نیس به نظرم اگه میخوای زبان فرانسه رو یاد بگیری بهتره انگلیسی رو کنار بذاری آخه یکم واست سخت میشه و اینکه تلفظ هارو مدام اشتباه میکنی چون حروف فرانسه و انگلیسی تلفظشون با هم خیلی مختلف و تن صدا هم فرق داره ولی خب خواستن توانستن است تو میتونی 10 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
MHM1365 390 ارسال شده در 7 بهمن 1391 خیلی عالیه حرف نداره خب قراره چجوری یاد بگیریم....؟ یه کتاب شروع می کنیم یا سی دی آموزشی یا .....؟؟؟؟ میشه بر اساس کار یه آموزشگاه و متد شون هم کار کرد البته اینا نظر بود هر جور بفرمایید ما پایه ایم:Ghelyon: 11 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Just Mechanic 27,846 ارسال شده در 7 بهمن 1391 خیلی عالیه حرف نداره خب قراره چجوری یاد بگیریم....؟ یه کتاب شروع می کنیم یا سی دی آموزشی یا .....؟؟؟؟ میشه بر اساس کار یه آموزشگاه و متد شون هم کار کرد البته اینا نظر بود هر جور بفرمایید ما پایه ایم:Ghelyon: به نظرم اگه قراره از اول شروع کنیم بهتره اصولی پیش بریم و از خوندن حروف و تلفظشون شروع کنیم بعد کم کم بریم سراغ اسمها و افعال و گرامر میشه از کتاب کفه هم استفاده کرد ولی اگه بخوایم پایه ای کار کنیم هنوز کفه رو خوندن زوده:ws37: 9 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mr.101 27,036 ارسال شده در 7 بهمن 1391 به منم یاد بدید مغسی 10 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Creative City 1,017 ارسال شده در 7 بهمن 1391 من خیلی بهش احتیاج دارم منم هستم فقط جان من وسط راه ول نکنیدا 11 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Just Mechanic 27,846 ارسال شده در 7 بهمن 1391 من به عنوان شاگرد تنبل کلاس ازتون پذیرایی میکنم به منم یاد بدید مغسی بعد تو به من یاد بده من خیلی بهش احتیاج دارم منم هستم فقط جان من وسط راه ول نکنیدا من امیدوارم وسط کار تاپیک رها نشه اگه تعدادمون زیاد باشه حتی اگه چند نفر هم نیان بازم میشه ادامه داد فقط باید یه جوری وقتای که باید بیایم رو مشخص کنیم 11 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
*lotus* 20,275 ارسال شده در 7 بهمن 1391 من انگلیسیو خوب حرف میزنم فقط فرانسم کمه:دی 11 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال