دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من فرانسه بلد نیستماینا رو از استاد هستی یاد گرفتم راستی اسمتون چیه/ چی چی از استاد هستی یاد گرفتم:w888: شما از قبلش بلد بودین من مرضیه ام 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چی چی از استاد هستی یاد گرفتم:w888: شما از قبلش بلد بودین من مرضیه ام خوشبختم ولی از هستی خانوم یاد گرفتم استاد بیا اینا باور نمیکنن تازه چیز خاصیم بلد نیستم 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوشبختمولی از هستی خانوم یاد گرفتم استاد بیا اینا باور نمیکنن تازه چیز خاصیم بلد نیستم پس چرا به سوال بعضی بچه ها جواب میدادین؟ شکسته نفسی نفرمائین 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من که گفتم از استاد هستی یاد گرفتم من یکم علاقه مند تر بودم ازش سوال میپرسیدم جوابمو میداد بعد بچه ها همون سوال رو میپرسدن من جواب میدادم 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من که گفتم از استاد هستی یاد گرفتممن یکم علاقه مند تر بودم ازش سوال میپرسیدم جوابمو میداد بعد بچه ها همون سوال رو میپرسدن من جواب میدادم رو اعصاب من قدم نزن:vahidrk: خودت گفتی یه عمره دارم فلان کلمه رو نمیدونم چه جوری تلفظ میکنم و کسی هم نگفته غلطه 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عجب بابا شما دخترا خیلی تیز هستین ولی من همش دو سالمه هاااااا خب حالا چیزی از این تاپیک یاد گرفتی؟ 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عجب باباشما دخترا خیلی تیز هستین ولی من همش دو سالمه هاااااا خب حالا چیزی از این تاپیک یاد گرفتی؟ آخی گوگولی 2 سالته یه مقداری اره ولی همشو نخوندم فک کنم فقط سه تا اموزش اولیو خوندم واقعا هستی خوب توضیح داده بود قربونش برم شما هم خوب جواب بچه هارو میدادین ادم از حسودی منفجر میشه 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخی گوگولی 2 سالتهیه مقداری اره ولی همشو نخوندم فک کنم فقط سه تا اموزش اولیو خوندم واقعا هستی خوب توضیح داده بود قربونش برم شما هم خوب جواب بچه هارو میدادین ادم از حسودی منفجر میشه باور کن تاژیک خوبیه فقط بایدپستای خوب رو از لابلاش بکشی بیرون واقعا" هستی خانوم گل کاشتن خیلی ازشون ممنونم چرا منفجر شی/ من دیگه چیزی نمیگم تا کسی منفجر نشه 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باور کن تاژیک خوبیهفقط بایدپستای خوب رو از لابلاش بکشی بیرون واقعا" هستی خانوم گل کاشتن خیلی ازشون ممنونم چرا منفجر شی/ من دیگه چیزی نمیگم تا کسی منفجر نشه بله چون همش اسپمه ولی خداییش بگین دیگه خیلی مطالعه داشتین؟چقد وقت گذاشتین؟ عین برادر باش و راهنماییم کن منم علاقه دارم فک کردی فقط خودت زبان فرانسه رو دوس داری؟ 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بله چون همش اسپمهولی خداییش بگین دیگه خیلی مطالعه داشتین؟چقد وقت گذاشتین؟ عین برادر باش و راهنماییم کن منم علاقه دارم فک کردی فقط خودت زبان فرانسه رو دوس داری؟ بابا این سوالات رو باید خواهرانه از هستی خانوم بپرسی 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بابا این سوالات رو باید خواهرانه از هستی خانوم بپرسی ایییش چه لوس اصن از خودش میپرسم که دوس داره به بچه ها کمک کنه خوب شد پیشم نیستی وگرنه با همین دستام خفت میکردم 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ایییش چه لوساصن از خودش میپرسم که دوس داره به بچه ها کمک کنه خوب شد پیشم نیستی وگرنه با همین دستام خفت میکردم onh v, a;v kdsjl ,gd hdk [lgi v, odای بابا خوب شد نیستم این جمله رو خیلیا بهم میگن که جلو دستم بودی خفت میکردم :دی 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ onh v, a;v kdsjl,gd hdk [lgi v, odای بابا خوب شد نیستم این جمله رو خیلیا بهم میگن که جلو دستم بودی خفت میکردم :دی پس با همه اینجوری ای!:vahidrk: اصن ایشالا یه روز صب پاشی ببینی همه زبونهایی که بلدبودی یادت رفته حتی فارسی 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اشکال نداره از اول یاد میگیرم تازه با حالم هستش راستی زیژبان مادریمم کردیه نه فارسی راستی آهنگ فرانسوی گوش میدید/ 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اشکال نداره از اول یاد میگیرم تازه با حالم هستشراستی زیژبان مادریمم کردیه نه فارسی راستی آهنگ فرانسوی گوش میدید/ مگه من گفتم زبان مادریتون فارسیه! منم مامانم کُرد ایلامه زیاد نه اما گاهی اوقات بله 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب داریم از روند تاپیک خارج میشیم و لادن بیاد منو میکشه آریودخت که دیگه کلمو میکنه من میگم اگه استاد هستی عزیز بتونه کمکمون کنه یکم با آهنگهای فرانسوی و معنیشون آشنا بشیم عالیه هستش استاد کمکمون میکنی؟ 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پس با همه اینجوری ای!:vahidrk: اصن ایشالا یه روز صب پاشی ببینی همه زبونهایی که بلدبودی یادت رفته حتی فارسی :ws28: آخرش این نفرینا کار میده دستش. 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :ws28: آخرش این نفرینا کار میده دستش. قربونت برم 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ On peut vivre sans frère, mais non pas sans ami Proverbe arabe می توان بدون برادر زندگی کرد اما بدون دوست هرگز ! بچه ها کجایید؟من که یکم خوندم خیلی با حال بود راستی چون همش در مورد زلزله این روزها بحث میشه یه گفتگوی زلزله ای واستون میذارم نحوه کاربرد کلمات اضافه و قرار گیری سوژه(فاعل) و ساختار جملات رو ببینید تا بعدا" که استاد هستی درس رو شروع کرد یه پیش زمینه داشته باشیم Jack : Salut, Sally ! Tu as vu les informations ? Il y a eu un énorme tremblement de terre au Japon. جک : سلام سالی ! خیر ها رو دیدی ؟ تو ژاپن زمین لرزه خیلی بزرگ اومده ! Sally : Vraiment ? Je n'ai allumé ni la radio ni la télé aujourd'hui. سالی : واقعا ؟ امروز نه رادیو و نه تلوزیون رو روشن نکردم . Jack : C'est le plus gros tremblement de terre jamais enregistré au Japon ! Cela a entraîné un énorme tsunami ! جک : این بزرگترین زمین لرزه ثبت شده تو ژاپنه ! باعث یه تسونامی بزرگم میشه ! Sally : Oh, mon Dieu ! Mon frère est au Japon en ce moment. سالی : اه خدای من . برادرم الان تو ژاپنه ! Jack : Où est-il ? جک : کجاست ؟ Sally : Il est à Fukuoka. C'est dans le sud du Japon. سالی : تو فوکوکا ست . جنوب ژاپن ! Jack : Le séisme était dans le nord, près de Sendai. جک : لرزه تو شمال بوده . نزدیک سندای ! Sally: Oh I hope he is ok! I need to call him right now! Bye! سالی : اه امیدوارم حالش خوب باشه ! باید الان به ش زنگ بزنم . خداحافظ . Jack : D'accord, au revoir ! جک : باشه . خداحافظ . در زبان فرانسه اسم جک هم بصورت جک تلفظ میشه و هم بصورت ژاک ! واسه بچه هایی که جدید میان اینارو نقل قول گرفتم که دیگه تو پستها گم نشن اینم معنی یه آهنگ فرانسوی فقط واسه دانلود خود آهنگ باید خودتون زحمتشو از نت بکشید من میتونم واستون متنها رو بذارم :دی Chanson: L'amour Est Un Soleil عشق يك خورشيده J'ai ouvert ma fenêtre Pour laisser entrer le soleil Pendant que tu dormais À points fermés عشق يك خورشيده پنجره اتاقم را باز ميكنم تا بزارم خورشيد وارد بشه مدتي كه تو در خواب عميقي بودي J'ai fais du café noir Pour voir si je ne rêvais pas Je ne voulais pas y croire Y croire encore une fois يا قهوه سياه درست كردم براي اينكه ببينم كه خواب نيستم مني كه نمي خواستم باوركنم يك بار ديگه باور كردم L'amour est un soleil Qui m'a souvent chauffé le coeur Mais quand il brûle trop fort Il me fait peur كه عشق يك خورشيده كه بعضي اوقات قلبم را گرم مي كنه اما زماني كه بسوزنه خيلي قويه من را مي ترسونه {Refrain:} Tu arrives, Et tu me donnes envie de vivre, Et moi qui hier encore, Voulais me jeter dans le vide Je m'éveille, À la douceur d'un autre corps, Et l'amour est un soleil, Qui brille à nouveau sur mes jours تو اومدي، و به من انگيزه زندگي كردن دادي، مني كه تا ديروز هنوز ، مي خواستم خودم را از بين ببرم بيدار شدم ، با لطافت يك جسم ديگه ، و عشق يك خورشيده ، كه روزهايم را از نو روشن كرد On va se faire un monde Où on se prendra par la main Toi tu me donneras La force d'aller plus loin ما يك دنيا خواهيم ساخت جائي كه با دستهامون همديگه را بگيريم تو ، تو به من قدرت رفتن به دور دست ها را خواهي داد L'amour est un soleil Qui m'a souvent brûlé les ailes Mais dis-moi qu'avec toi Ça n'sera pas pareil عشق يك خورشيده كه بعضي وقتها بال هام را مي سوزونه اما تو به من گفتي كه با تو اين طوري نخواهد بود 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده