Just Mechanic 27854 ارسال شده در 23 خرداد، 2013 دوستاه عزیز تا حالا چطور پیش رفتین؟ فک کنم بجز فاطمه خانوم ، من و هستی خانوم دیگه کسی پیگیر مطالب نیست 5
دل مانده 7714 ارسال شده در 23 خرداد، 2013 سلام بچه ها:hapydancsmil: عالی شد منم هستم قول میدم خودمو به شما برسونم مرسی هستی جون واقعا لطف میکنی 5
zahra-d 4993 ارسال شده در 25 خرداد، 2013 سلام بچه ها مرسی از آموزشتون منم سعی میکنم بخونم تا به شما برسم.برام جالب شده یادگیریش 5
دل مانده 7714 ارسال شده در 26 خرداد، 2013 بچه ها جون من یه وخ این تاپیک رو ول نکنین ها من دق میکنم امروز یا فردا می شینم اموزشها رو میخونمو سوالامو ازتون میپرسم(چه پررو!) باتشکر از زحمات هستی خانوم و اقا ناصر 5
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 14 تیر، 2013 ای بابا چرا تاژیک سوتو کوره کجا رفتین؟ استاد شما کجایید؟ مگه قرار نشد بیخیال تاژیک نشیم؟ بچه ها جون من یه وخ این تاپیک رو ول نکنین هامن دق میکنم امروز یا فردا می شینم اموزشها رو میخونمو سوالامو ازتون میپرسم(چه پررو!) باتشکر از زحمات هستی خانوم و اقا ناصر سلام خواهش میکنم دوست عزیز من شاگردم استاد هستی خانومه 5
hasti1988 22046 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2013 سلام به همه دوستان خوبم... بعد از مدتی وقفه آموزش زبان فرانسه رو با هم ادامه میدیم .آموزش 6 رو براتون قرار دادم..... موفق باشید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
آریودخت 43941 ارسال شده در 15 تیر، 2013 چیه مگه اینم خودشیرینی قربونه دسته هستی جونم :hapydancsmil: دخیخا 4
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 15 تیر، 2013 قربونه دسته هستی جونم :hapydancsmil: دخیخا چرا همه میخوان منو بزنن خو شمام درس بخونین حسوداااااااااااا 6
آریودخت 43941 ارسال شده در 15 تیر، 2013 چرا همه میخوان منو بزننخو شمام درس بخونین حسوداااااااااااا لابد کتک خوریت خوبه مساله درس نیس که ، الان کی حرف درس خوندن زد؟؟؟ 6
laden 4758 ارسال شده در 15 تیر، 2013 لابد کتک خوریت خوبه مساله درس نیس که ، الان کی حرف درس خوندن زد؟؟؟ میخوات بگه خیلی درس خونه 5
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 15 تیر، 2013 لابد کتک خوریت خوبه مساله درس نیس که ، الان کی حرف درس خوندن زد؟؟؟ میخوات بگه خیلی درس خونه استاد هستیم میخواد منو بزنه خو پس جرا این لادنی همش با من بده 5
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 15 تیر، 2013 استاد هستیم میخواد منو بزنهخو پس جرا این لادنی همش با من بده بچه ها این استاد منه.اذیتش نکنینااااااااااااااااااااااااااا. 4
laden 4758 ارسال شده در 16 تیر، 2013 استاد هستیم میخواد منو بزنهخو پس جرا این لادنی همش با من بده چون از درس خونای خودشیرین اصن خوشم نمیات از امروز میری ردیف اخر میشینی :vahidrk: 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 21 تیر، 2013 On peut vivre sans frère, mais non pas sans ami Proverbe arabe می توان بدون برادر زندگی کرد اما بدون دوست هرگز ! 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 21 تیر، 2013 بچه ها کجایید؟ من که یکم خوندم خیلی با حال بود راستی چون همش در مورد زلزله این روزها بحث میشه یه گفتگوی زلزله ای واستون میذارم نحوه کاربرد کلمات اضافه و قرار گیری سوژه(فاعل) و ساختار جملات رو ببینید تا بعدا" که استاد هستی درس رو شروع کرد یه پیش زمینه داشته باشیم Jack : Salut, Sally ! Tu as vu les informations ? Il y a eu un énorme tremblement de terre au Japon. جک : سلام سالی ! خیر ها رو دیدی ؟ تو ژاپن زمین لرزه خیلی بزرگ اومده ! Sally : Vraiment ? Je n'ai allumé ni la radio ni la télé aujourd'hui. سالی : واقعا ؟ امروز نه رادیو و نه تلوزیون رو روشن نکردم . Jack : C'est le plus gros tremblement de terre jamais enregistré au Japon ! Cela a entraîné un énorme tsunami ! جک : این بزرگترین زمین لرزه ثبت شده تو ژاپنه ! باعث یه تسونامی بزرگم میشه ! Sally : Oh, mon Dieu ! Mon frère est au Japon en ce moment. سالی : اه خدای من . برادرم الان تو ژاپنه ! Jack : Où est-il ? جک : کجاست ؟ Sally : Il est à Fukuoka. C'est dans le sud du Japon. سالی : تو فوکوکا ست . جنوب ژاپن ! Jack : Le séisme était dans le nord, près de Sendai. جک : لرزه تو شمال بوده . نزدیک سندای ! Sally: Oh I hope he is ok! I need to call him right now! Bye! سالی : اه امیدوارم حالش خوب باشه ! باید الان به ش زنگ بزنم . خداحافظ . Jack : D'accord, au revoir ! جک : باشه . خداحافظ . در زبان فرانسه اسم جک هم بصورت جک تلفظ میشه و هم بصورت ژاک ! 2
دل مانده 7714 ارسال شده در 21 تیر، 2013 On peut vivre sans frère, mais non pas sans ami Proverbe arabe می توان بدون برادر زندگی کرد اما بدون دوست هرگز ! آقا ناصر شما چقد فرانسه خوندین که الان به این مرحله رسیدین؟ کلاس رفتین؟ کلن توضیح بدین چکار کردین دیگه 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 21 تیر، 2013 آقا ناصر شما چقد فرانسه خوندین که الان به این مرحله رسیدین؟کلاس رفتین؟ کلن توضیح بدین چکار کردین دیگه من فرانسه بلد نیستم اینا رو از استاد هستی یاد گرفتم راستی اسمتون چیه/ 2
ارسال های توصیه شده