آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ شهریور، ۱۳۹۲ آریودخت گفته است: خوب لنز گذاشتی و رنگ کردی اون منم ، لنز گذاشتی خوب متوجه نشدی:167: یکم زیاد عوض شدم جلاالخالق اجی دستای تو این مدلی نبود که:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ شهریور، ۱۳۹۲ Arezoo J گفته است: من که شمارو تو فیس بوک ندیدمنمایشگاهم که جز حرفتون که گفتید رسیدی زنگ بزن چیزی یادم نمونده تصور من قبل از دیدن و بعد از دیدن شماهنوز ای جووونم!!! لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ مرداد، ۱۳۹۸ @Rostam18 http:// برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۳۹۸/۵/۲۵ در ۱۹:۴۳، BISEl گفته است: @Rostam18 http:// برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نمایش خوب دیدی! حدس من چطور بود؟ ? لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۳۹۸/۵/۲۵ در ۱۹:۵۰، Rostam۱۸ گفته است: @adamak-h برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نمایش مرسی ی ی دوست جان والا من عذاب وجدان می گیرم از اینکه توی تصوراتت انقدر خوب هستم:)))) این عینکم توی واقعیت بهم میومد تست کردم:دی 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۳۹۸/۵/۲۵ در ۲۱:۵۱، adamak-h گفته است: مرسی ی ی دوست جان والا من عذاب وجدان می گیرم از اینکه توی تصوراتت انقدر خوب هستم:)))) این عینکم توی واقعیت بهم میومد تست کردم:دی نمایش تصوری است که خودت با رفتارت ساختی ? موبارک باشه? 1 لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۳۹۸/۵/۲۷ در ۰۶:۴۲، Rostam۱۸ گفته است: @سین.دخت نمایش سنش به من میخوره :دی 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ مرداد، ۱۳۹۸ در ۱۳۹۸/۵/۲۷ در ۰۶:۵۹، سین.دخت گفته است: سنش به من میخوره :دی نمایش به هر حال ی کوجولو میشناسمتون! دی 1 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ مهر، ۱۳۹۸ در ۱۳۹۸/۷/۱۴ در ۱۸:۴۴، Rostam۱۸ گفته است: @پارادوکس نمایش سلام عکس برام بار نمیشه..... ببین چ عکسی ِِ ک خودش صلاح نمیدونه من ببینمش??? 2 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مهر، ۱۳۹۸ در ۱۳۹۸/۷/۱۵ در ۰۲:۵۹، پارادوکس گفته است: سلام عکس برام بار نمیشه..... ببین چ عکسی ِِ ک خودش صلاح نمیدونه من ببینمش??? نمایش سلام آره شاید صلاح بود نبینیش نمیدونم! دی 2 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مهر، ۱۳۹۸ در ۱۳۹۸/۷/۱۶ در ۰۵:۰۷، Rostam۱۸ گفته است: سلام آره شاید صلاح بود نبینیش نمیدونم! دی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نمایش چ عصبانی?????? مرسی??? 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ دی، ۱۳۹۸ تو این روزا ! @نفحات @adamak-h 1 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده