Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ :w420: مثلا الان میخوای چی کار کنی؟ اگه تو مدیری منم مدال دارم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ مثلا الان میخوای چی کار کنی؟ اگه تو مدیری منم مدال دارم :w420: 3 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ مثلا الان میخوای چی کار کنی؟ اگه تو مدیری منم مدال دارم تو حوزه استحفاظی من داری اسپم بازی میکنی :w420: 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ من اگه از دست امین عصبانی شم میزنمش:vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ بستگی داره چرا ، به خاطر چی ، از کی عصبانی بشم..... رفتارم یه مدل نیست...بسته به شرایط فرق میکنه.... از چند تا نفس عمیق تا چند تا نفس عمیق....این وسط فاصله تا از خودخوری هست تا بیخیالی بخاطر از چشم افتادن اون فرد تو نظر من و بی عکس العملی صرف... خیلی مرحله داره... 8 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ بستگی داره... بیشتر اوقات چیزی نمیگم.... یعنی نمیتونم بگم... معمولا هم بعد قضیه خیلی فکرم در گیر میشه... کم پیش میاد بیخیالی سریع بیاد سراغم... اما اکثرا شده بعد 1 مدتی میگم که خیلی ناراحتم کرده... 5 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ من واقعا دوست دارم وقتی عصبانیم داد بزنم و جیغ بکشم بلکه خالی بشم ولی وقتی ناراحتم تنها باشم 4 لینک به دیدگاه
fahimeh.gh 65 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ دوست دارم بزنمش،هرچی از دهنم در میاد بهش بگم،ولی دقت که میکنم،میبینم کم محلی بدترین فحشه 3 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ معمولا عصبانیت مو خیلی کنترل میکنم ولی وقتی بیش از حد عصبی بشم، دوست دارم طرف مقابل رو نه ببینم و نه باهاش حرف بزنم بیشتر مواقع یه مقدار تنها که باشم کلا همه چی یادم میره 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ دوس دارم نابودش کنم، دوس دارم خدا از زمین ورش داره 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ بستگی داره یکی در چه حد روی اعصابم پیاده روی کنه معمولا بی اهمیت از طرف می گذرم (احتمالا اون قدر حائز اهمیت نخواهد بود که روزم رو بخاطرش خراب کنم !) اما اگر واقعا کفریم کنه چشمم رو روی خیلی چیزا می بندم و جوابش رو می دم :icon_razz: تنها کسی که در هیچ شرایطی نتونستم جوابش رو بدم مامانم بوده وگرنه با کسی تعارف ندارم کسی پاشو بکنه توی کفشم از خجالتش در میام ! 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ میشینم رو یه کاغذ مینویسم بعد خط خطی میکنم.................... 6 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ الان از دست 1نفر عصبانی ام. دستم بهش نمیرسه، نمیدونم چیکار کنم...:(2310)::w74: 5 لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ من قبلا عصبانی میشدم خیلی بهم میریختم...اصلا قاطی میکردم بیا و ببین اما نمیدونم چرا تازگی ها... وقتی عصبانی میشم...دو تا داد میزنم و تموم.. حالا ممکنه آبا اجداد طرف رو هم یاد کنم...که البته اون صرفا جنبه خنک شدن دل داره اما عجیبه که وقتی با همسر محترم دعوایمان میشه... در اوج عصبانیت خندم میگیره دست خودم نیست بخدا....و جالبه که شدت عصبانیت ایشان با میزان خنده من رابطه کاملا مستقیم داره یعنی وقتی خنده من رو میبینه...خدا بهم خیر کنه فقط:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ جديدا دارم روي خودم كار ميكنم كه كمتر عصباني بشم! و اينكه وقتي ناراحتم بذارم يكم آروم بشم بعد تصميم بگيرم! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده