آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم با بعضی از آدما چطور رفتار کنم (بعضی که نه خیلی از آدما) 7 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم قوی قوی باشم و هیچوقت خودمو دست کم نگیرم. 7 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم قبل از اینکه از خونه برم بیرون محتویات کیفمو چک کنم تا نخواسته باشه واسه برداشتن چند تا برگه اداری کلی راه و برگردم. 5 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم با مزه باشم به اندازه ای که کسی جرات نکنه نمک رو زخمم بپاشه. 4 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم اگه از همون اول تو خورشت رب بریزم گوشت دیر میپزه........ اینم از تجربیات دوره دانشجوییه دیگه 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم اصلا نمیشه سر استاد راهنماتو شیره بمالی!!!:icon_pf (34): درست همون لحظه ای که حس پیروزی داری، حالتو میگیره، امروز آب شدم قشنگ 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ امروز فهمیدم که هنوز آدمهایی هستن که انسان هستن....می شه پرستیدشون...می شن برات یه تکیه گاه مطمئن..می شن یه گوش شنوای خیلــــــــــی خوب.... 6 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم صبر ارزشمندترین خصلت آدمی ست 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ امروز ياد گرفتم كه مامان و بابامو بايد بيشتر از اون چيزي كه تا حالا فكر مي كردم دوست بدارم مامان گلم...باباي عزيزم...دوستتون دارم قد يه آسمون ستاره چشمك زن 5 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم بعضی اوقات یه کوچولو عقب نشینی به اندازه سالها منو به موفقیت نزدیک میکنه... 9 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ امروز یادگرفتم که آدم باید دو تا دستش قوی باشه تا یه روزی یکیش از کار افتاد با اون یکی بتونی کاراتو انجام بدی وگرنه باید بشینی به در و دیوار نگاه کنی :icon_pf (34): 11 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم اگه مُردی هم نباید از کسی انتظاری داشته باشی حتی 1 درصد 13 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم هر چی تو دلته رو نباید به زبون بیاری که. اینو البته از روی رفتار ناشایست یکی دیگه یاد گرفتم. نباید احساست و راجع به یه موضوعی که یکی رو ناراحت میکنه زودی بگی. 7 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم بعضیا اصلا اون جوری نیستن که فکر میکنی یا نشون میدن حتی اگه یه عمر باهاشون زندگی کرده باشی. این هم جنبه ی مثبت داره هم منفی. 10 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم روی پای خودم بایستم حتی اگر پاهام توان ایستادن نداشته باشن 10 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم همه اون چیزی رو که بلدم و همه استعدادم و یکدفعه رو نکنم، کم کم رو کنم تا ارزش همه شون حفظ بشه... .........آخه بعضی ها جنبه ندارن. 8 لینک به دیدگاه
چکامه. 665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم که ادم هر جوری خودشو ببینه بقیه هم همونطوری می بیننش . 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ امروز ياد گرفتم كه هيچ كاري نشد نداده حتي گزارش نويسي براي طرحم(خيلي سخت بود:5c6ipag2mnshmsf5ju3...فكر كنم يه پا گزارش نويس شدم!) 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم نباید به هیچ کس دل بست هیچکس حتی خودم :icon_razz: 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده