Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ امروز پی بردم عجب همکار هفت خطی دارم من.:icon_razz: چقدم فک میزنه:w888: سرم رفت یاد گرفتم مثل اون نباشم... 8 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ الان میخواستم تو تاپیک تفکیک جنسیتی دانشگاه ها مطلب بلند بالا بنویسم یهو به خودم گفتم آخه نامرد وسط ساعت کاری میری حالا یه فیس بوکی چک میکنی، اینجا میای و ... ولی دیگه در حد یه چک کردن باشه بحث کردنت چیه آخه؟! بذار بعد از ساعت کاری یا زمان استراحت دیگه! امروز نمیشه گفت اینو یاد گرفتم چون بلد بودم ولی خب یادآوری شد یه جورایی. 10 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ الان میخواستم تو تاپیک تفکیک جنسیتی دانشگاه ها مطلب بلند بالا بنویسم یهو به خودم گفتم آخه نامرد وسط ساعت کاری میری حالا یه فیس بوکی چک میکنی، اینجا میای و ... ولی دیگه در حد یه چک کردن باشه بحث کردنت چیه آخه؟! بذار بعد از ساعت کاری یا زمان استراحت دیگه!امروز نمیشه گفت اینو یاد گرفتم چون بلد بودم ولی خب یادآوری شد یه جورایی. آفرین مرد درستکار:icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم که سعی نکنم کسی که میخواد شامپانزه جهش یافته باشه یا گوسفند پشمالو متقاعد کنم بابا جان تو انسانی 12 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم که سعی نکنم کسی که میخواد شامپانزه جهش یافته باشه یا گوسفند پشمالو متقاعد کنم بابا جان تو انسانی خیلی خوبه که اینو یاد گرفتین. منم چند وقت قبل یاد گرفته بودم. 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ امروز یادگرفتم که باید گذاشت یه سری آدما حرفای چرتشون رو بزنن...هر چقدر هم می خوای دری وری بگن....فقط سکوت ...اعصاب آدم هم خورد نمی شه....چون بعضی ها رو نباید دید و شنید. 11 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم با همه نمیشه صاف و صادق بود. خیلی ها از سادگی تو سو استفاده می کنند و به نفع خودشون عمل می کنند.پس لازم نیست افکارت و واسه هر کسی بیان کنی. به این نتیجه رسیدم نه زیادی خوش بین باشم نه بدبین ،فقط همیشه یه احتمالاتی رو هم در نظر بگیرم. 7 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم حادثه هیچ موقع خبر نمی کنه 8 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم فقط خودمو عشقه... 9 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم مواظب آدم های دور اطرافم باشم..حتی اگه دوست جون جونیم بودن! برای اطلاعات بیشتر به این پست مراجعه کنید...داستان دستتون می آد این پست>>>#7598 5 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ امروزه یاد گرفتم که ما لایق بهترین ها هستیم و برای رسیدن به بهترین بهترین ها نیاز به کمی تلاش داریم فقط همین. 10 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ قبلا این جمله رو شنیده بودم ولی امروز بهش رسیدم که: "زندگی تو فقط مال تو نیست" 12 لینک به دیدگاه
سما1 395 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم برای انجام یه کار نباید گفت میتونم یا نمی تونم.فقط باید گفت :من میتوانم. 11 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ قبلا این جمله رو شنیده بودم ولی امروز بهش رسیدم که: "زندگی تو فقط مال تو نیست" من با این جمله بهش رسیدم: تا وقتی زنده ای نسبت به کسی که اونو به خودت علاقه مند کردی مسئولی... خسرو شکیبایی بعد تعمیمش دادم به خیلی چیزا تو زندگیم. این چیزاست که آدم رو کامل میکنه. 9 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ یاد گرفتم که رودرواسی زیادی هم خوب نیس اما چیکار کنم نه نمیتونم بگم 8 لینک به دیدگاه
bermy 255 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم که نباید کار امروز رو به فردا انداخت. چون ممکنه فرداش برق قطع بشه بیفته واسه پس فردا... :icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ امروزه یادگرفتم که نزارم کسایی که موقت تو زندگیمن ناراحتم کنن. 5 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم وقت آدما ارزش داره، نباید کسی رو در انتظار گذاشت. 6 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم که نباید به احساسم زیاد بها بدم چون سریع عقلمو ازم میگیره. بهم ثابت شده که میگم! 6 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم با هرکس در حد شعور خودش نه ولی خیلی بیشتر از شعورشم رفتار نکنم. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده