رفتن به مطلب

امروز یاد گرفتم که ...

ارسال های توصیه شده

امروز پی بردم عجب همکار هفت خطی دارم من.:icon_razz:

چقدم فک میزنه:w888:

سرم رفت:banel_smiley_4:

یاد گرفتم مثل اون نباشم...:ws37:

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 195
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

الان میخواستم تو تاپیک تفکیک جنسیتی دانشگاه ها مطلب بلند بالا بنویسم یهو به خودم گفتم آخه نامرد وسط ساعت کاری میری حالا یه فیس بوکی چک میکنی، اینجا میای و ... ولی دیگه در حد یه چک کردن باشه بحث کردنت چیه آخه؟! بذار بعد از ساعت کاری یا زمان استراحت دیگه!

امروز نمیشه گفت اینو یاد گرفتم چون بلد بودم ولی خب یادآوری شد یه جورایی.:icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه
الان میخواستم تو تاپیک تفکیک جنسیتی دانشگاه ها مطلب بلند بالا بنویسم یهو به خودم گفتم آخه نامرد وسط ساعت کاری میری حالا یه فیس بوکی چک میکنی، اینجا میای و ... ولی دیگه در حد یه چک کردن باشه بحث کردنت چیه آخه؟! بذار بعد از ساعت کاری یا زمان استراحت دیگه!

امروز نمیشه گفت اینو یاد گرفتم چون بلد بودم ولی خب یادآوری شد یه جورایی.:icon_gol:

آفرین مرد درستکار:icon_gol::icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

امروز یاد گرفتم که سعی نکنم کسی که میخواد شامپانزه جهش یافته باشه یا گوسفند پشمالو متقاعد کنم بابا جان تو انسانی:w16:

• Like 12
لینک به دیدگاه
امروز یاد گرفتم که سعی نکنم کسی که میخواد شامپانزه جهش یافته باشه یا گوسفند پشمالو متقاعد کنم بابا جان تو انسانی:w16:

خیلی خوبه که اینو یاد گرفتین.

منم چند وقت قبل یاد گرفته بودم.

• Like 7
لینک به دیدگاه

امروز یادگرفتم که باید گذاشت یه سری آدما حرفای چرتشون رو بزنن...هر چقدر هم می خوای دری وری بگن....فقط سکوت ...اعصاب آدم هم خورد نمی شه....چون بعضی ها رو نباید دید و شنید.

• Like 11
لینک به دیدگاه

امروز یاد گرفتم با همه نمیشه صاف و صادق بود. خیلی ها از سادگی تو سو استفاده می کنند و به نفع خودشون عمل می کنند.پس لازم نیست افکارت و واسه هر کسی بیان کنی.

به این نتیجه رسیدم نه زیادی خوش بین باشم نه بدبین ،فقط همیشه یه احتمالاتی رو هم در نظر بگیرم.

• Like 7
لینک به دیدگاه

امروز یاد گرفتم مواظب آدم های دور اطرافم باشم..حتی اگه دوست جون جونیم بودن!

برای اطلاعات بیشتر به این پست مراجعه کنید...داستان دستتون می آد:ws37:

این پست>>>#7598

• Like 5
لینک به دیدگاه
قبلا این جمله رو شنیده بودم ولی امروز بهش رسیدم که: "زندگی تو فقط مال تو نیست"

من با این جمله بهش رسیدم:

تا وقتی زنده ای نسبت به کسی که اونو به خودت علاقه مند کردی مسئولی...

خسرو شکیبایی

بعد تعمیمش دادم به خیلی چیزا تو زندگیم.:icon_gol:

این چیزاست که آدم رو کامل میکنه.:icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه

امروز یاد گرفتم که نباید کار امروز رو به فردا انداخت.

چون ممکنه فرداش برق قطع بشه بیفته واسه پس فردا... :icon_pf (34):

• Like 10
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...