رفتن به مطلب

امروز یاد گرفتم که ...

ارسال های توصیه شده

امروز یاد گرفتم جوابِ هر حماقتِ دیگری سکوت نیست!

یک جایی باید از عَناصری فیزیکی هم استفاده کرد...:ws37:

خدای نکرده ما با سکوتمون باعث کُلفت شدن گردن طرفِ مقابل نشیم...:ws37:

• Like 11
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 195
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

امروز یاد گرفتم که موقع رانندگی پشت فرمون اخم کنم تا هیچ مردی به خودش اجازه نده بهم توهین کنه...

نمیدونم کی میخواد توی مملکت ما راننده بودن یه زن عادی بشه!

موقع رانندگی اگه در موقعیت برابر شما یه کاری کنید منِ پسر هم یه کاری یه عده راننده بیشعور هستن به من هیچی نمیگن ولی به شما چون خانم هستید اعتراض میکنن. حالا این اعتراض رو یا با بوق زدن نشون میدن یا تو ماشین خودشون داد میزنن یا در بعضی موارد کله رو از پنجره میاره بیرون و اونچه که لایغ شخصیت لاابالیه خودشه نثار شما میکنه.

دقیقاً این مسئله رو یکی دو سالی میشه بهش دارم تو خیابونا دقت میکنم که دارم میگم.

و همه اینها فقط به این دلیل که شما خانومی و بعضی از آدما فکر میکنن شما نباید رانندگی کنی. حالا شاید کارتون تو اون موقعیت از یه راننده مرد بهتر باشه ها! ولی شما محکوم به راننده بد بودنی.

اگر آمار کشته شدگانِ سوانح رانندگی تو ایران رو ببینید. در سال حدوداً 20000 نفر متاسفانه بر اثر این حوادث فوت میکنن که فکر نمیکنم حتی 10% از راننده این ماشین ها هم زن باشن. یعنی همشون آقا هستن بعد ادعای رانندگی هم میکنن.

در کل توصیه من به شما اینه که اصلاً در مواجه با همچین آدمایی خودتون رو ناراحت نکنید اعصاب خودتونو خرد نکنید و در کمال آرامش و خونسردی ادامه مسیر بدین.

• Like 7
لینک به دیدگاه

امروز یاد گرفتم بد نیست آدم هر چند وقت یه بار خطوط قرمزی که برای خودش در نطر گرفته رو یه ذره جابجا کنه. تجدید نظر کنه. الکی به خودم نگم این کارا تو شخصیت من نیست.

نه، هست! چرا نباشه؟ مگه بده؟ آخه چرا خودمونو الکی محدود کنیم؟

• Like 6
لینک به دیدگاه

یاد گرفتم : ترسیدن بی فایدست،شیرجه زدن جواب میده!

پس شیرجه میزنم توی هرچی که منو میترسونه!

اونوقته که میبینم ترسم به مورد بوده...

• Like 7
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...