moein.s 18984 ارسال شده در 29 فروردین، 2013 امروز یاد گرفتم جوابِ هر حماقتِ دیگری سکوت نیست! یک جایی باید از عَناصری فیزیکی هم استفاده کرد... خدای نکرده ما با سکوتمون باعث کُلفت شدن گردن طرفِ مقابل نشیم... 11
آرتاش 33340 ارسال شده در 29 فروردین، 2013 امروز یاد گرفتم که اگه زیاد به یکی محل بذاری یه دفعه هوا ورش میداره باید بی محلی کنی تا تو فضا سیر نکنه. 10
NYC 20977 ارسال شده در 29 فروردین، 2013 امروز یاد گرفتم که موقع رانندگی پشت فرمون اخم کنم تا هیچ مردی به خودش اجازه نده بهم توهین کنه...نمیدونم کی میخواد توی مملکت ما راننده بودن یه زن عادی بشه! موقع رانندگی اگه در موقعیت برابر شما یه کاری کنید منِ پسر هم یه کاری یه عده راننده بیشعور هستن به من هیچی نمیگن ولی به شما چون خانم هستید اعتراض میکنن. حالا این اعتراض رو یا با بوق زدن نشون میدن یا تو ماشین خودشون داد میزنن یا در بعضی موارد کله رو از پنجره میاره بیرون و اونچه که لایغ شخصیت لاابالیه خودشه نثار شما میکنه. دقیقاً این مسئله رو یکی دو سالی میشه بهش دارم تو خیابونا دقت میکنم که دارم میگم. و همه اینها فقط به این دلیل که شما خانومی و بعضی از آدما فکر میکنن شما نباید رانندگی کنی. حالا شاید کارتون تو اون موقعیت از یه راننده مرد بهتر باشه ها! ولی شما محکوم به راننده بد بودنی. اگر آمار کشته شدگانِ سوانح رانندگی تو ایران رو ببینید. در سال حدوداً 20000 نفر متاسفانه بر اثر این حوادث فوت میکنن که فکر نمیکنم حتی 10% از راننده این ماشین ها هم زن باشن. یعنی همشون آقا هستن بعد ادعای رانندگی هم میکنن. در کل توصیه من به شما اینه که اصلاً در مواجه با همچین آدمایی خودتون رو ناراحت نکنید اعصاب خودتونو خرد نکنید و در کمال آرامش و خونسردی ادامه مسیر بدین. 7
padrone 1136 ارسال شده در 30 فروردین، 2013 فهمیدم هر شکست کوچک و بزرگ هشداری است برا رفرش کردن خودم 8
.Apameh 25173 ارسال شده در 30 فروردین، 2013 یاد گرفتم هرچی بیشتر نزدیک بشی به بعضیا بشتر ضایع میشی همین 7
Z@laL 6664 ارسال شده در 30 فروردین، 2013 امروز یاد گرفتم که یه کم بیشتر روابطمو با هر ادمی بررسی کنم. هر ادمی ارزش مورد محبت قرار گرفتنو نداره... 5
Z@laL 6664 ارسال شده در 30 فروردین، 2013 امروز یاد گرفتم که حرف دلم همون بهتر که توی دلم بمونه !! اگه قرار بود گفته بشه که دیگه اسمش حرف دل نمیشد 6
sahar 91 9480 مالک ارسال شده در 31 فروردین، 2013 امروز یاد گرفتم قبل از رویارویی با واقعیت رویاپردازی نکنم ...چون ممکنه بدجوری بخوره تو ذوقم... 5
danielo 15239 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 امروز یاد گرفتم که وقتی کم خوابی شدید دارم مشروب نخورم و به جایش برم بگیرم بخوابم 2
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 امروز یاد گرفتم سفت باشم سنگ باشم و قلبم را از احساس تهی کنم تا .............. 8
mohamad_tanha 70 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 امروز یاد گرفتم..........نه بابا هیچی یاد نگرفتم .خخخخخخخخخ 6
NYC 20977 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 امروز یاد گرفتم بد نیست آدم هر چند وقت یه بار خطوط قرمزی که برای خودش در نطر گرفته رو یه ذره جابجا کنه. تجدید نظر کنه. الکی به خودم نگم این کارا تو شخصیت من نیست. نه، هست! چرا نباشه؟ مگه بده؟ آخه چرا خودمونو الکی محدود کنیم؟ 6
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 سودی هم امروز مث همه روزای دیگه یاد گرفت دلشو الکی خوش نکنه..........:( 6
Z@laL 6664 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2013 یاد گرفتم : ترسیدن بی فایدست،شیرجه زدن جواب میده! پس شیرجه میزنم توی هرچی که منو میترسونه! اونوقته که میبینم ترسم به مورد بوده... 7
ارسال های توصیه شده