black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ دادش کوچیکم زیاد میخوره تو عید یه ناهار و شام براش درس کردم تا دو روز بعدش لب به هیچ غذایی نزد فقط با ابلیمو معده شو شستشو میداد دیده شده که من چیزای عجیب خوردم ولی هیچی بهم نشده تازه همیشه هم با دست نشسته غذا میخورم / تز من اینه دست نشسته ویتامین داره کلا همچین آدمی هستم 2 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ مث خودمی همش مطمئنم واسه استرس و اعصابه رفتم ، بیش از 200 بار ، سالمم از فردا همچین اشپزت کنم حال کنی مامی بیا برات غذا درس کردم 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ مامی بیا برات غذا درس کردم خدافظ:th_running1: 3 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ دیده شده که من چیزای عجیب خوردم ولی هیچی بهم نشده تازه همیشه هم با دست نشسته غذا میخورم / تز من اینه دست نشسته ویتامین داره کلا همچین آدمی هستم :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ والا ما جز حقیقت چیز جز نتوان گفتن:دی داریم کم میکنیم البته:دی یه نسبتی هست که اگه رعایت بشه چاق و لاغر و کوتاه و بلند فرقی نمیکنه جذاب دیده میشید به جای نی قلیون شدن جذاب تر باشید که هذه خیر لکم لاغری مفرط هم مثل چاقی هزار دردسر داره لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ ای کسانی که می خورید و چاق نمی شوید : ( سپیده ، آریودخت و سودی ) ازتون بدم میاد :ws3: 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ یه چی بگو واسه چاقی لاغری بخدا خیلی راحته ... خیلیییییی چاق شدن سخته [/b][/color] دقیقا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ من یه ده پونزده کیلو اضافه وزن دارم هر کی خاص میتونه باهام جمع بشه بعد میانگین بگیریم:دی با میانگین حل نمیشه...باهاس جذر گرفت!...اونم فورجه 3 به بالا! لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ 39 رو واسه خودتون تقسیم کنید به منم بده لدفن 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ به منم بده لدفن بیاین اصلن بردارین گوشت و استخونو تقسیم کنید 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ بیاین اصلن بردارین گوشت و استخونو تقسیم کنید نه من 5-6 کیلو میخوام فخط بده زود لدفن لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ خانوما آقایون بعد از تاهل بهتون میگم چاقی یعنی چی 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ با این که جمع بیشتر دخترونه هست ولی خالی از لطف نیست که یه چیزی هم من این وسط بپرونم دوستای گلم اگه میخوان چاق بشن قبل از هرچیزی باید از فیس و افاده ی اوا فلان غذا رو نمی خورم از بهمان غذا بدم میاد دست بردارند کم بوخورید ولی در وعده های زیاد (بجای اینکه یه باره دو بشقاب غذا بوخورین دوبار بوخورین هر بار یه بشقاب) اونایی هم که میگن اشتها ندارن نیم ساعت قبل غذا قرص آهن بوخورن می تونین برا صبحونه از خامه و ماءالشعیر استفاده کنن یه مخلوطی هم هست اگه بتونین بوخورین خوبه : شیر خشک سریلاک،پودر جوانه کندم،پورد کاکائو ترجیحا تلخ،عصاره مالت روزی سه لیوان با شیر بوخورین قبل خواب حتما اگه بخواین مایه داریش رو بوخورین میتونی از :خرما ، عسل،گردو،پسته،بادام،موز و شیر که باهم در مخلوط کن مخلوط کردین استفاده کنین مطمئن باشین جواب میگیرین بی بروبرگرد لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ درضمن تدریس خصوصی هم پذیرفته میشه صد در صد تضمینی 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ با این که جمع بیشتر دخترونه هست ولی خالی از لطف نیست که یه چیزی هم من این وسط بپرونم دوستای گلم اگه میخوان چاق بشن قبل از هرچیزی باید از فیس و افاده ی اوا فلان غذا رو نمی خورم از بهمان غذا بدم میاد دست بردارند کم بوخورید ولی در وعده های زیاد (بجای اینکه یه باره دو بشقاب غذا بوخورین دوبار بوخورین هر بار یه بشقاب) اونایی هم که میگن اشتها ندارن نیم ساعت قبل غذا قرص آهن بوخورن می تونین برا صبحونه از خامه و ماءالشعیر استفاده کنن یه مخلوطی هم هست اگه بتونین بوخورین خوبه : شیر خشک سریلاک،پودر جوانه کندم،پورد کاکائو ترجیحا تلخ،عصاره مالت روزی سه لیوان با شیر بوخورین قبل خواب حتما اگه بخواین مایه داریش رو بوخورین میتونی از :خرما ، عسل،گردو،پسته،بادام،موز و شیر که باهم در مخلوط کن مخلوط کردین استفاده کنین مطمئن باشین جواب میگیرین بی بروبرگرد قربونه دستت اقا وحید همیشه صحبتات و کمکات پر باره ، نه مث این پسرا که جای کمک اسپم میکنن :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ با این که جمع بیشتر دخترونه هست ولی خالی از لطف نیست که یه چیزی هم من این وسط بپرونم دوستای گلم اگه میخوان چاق بشن قبل از هرچیزی باید از فیس و افاده ی اوا فلان غذا رو نمی خورم از بهمان غذا بدم میاد دست بردارند کم بوخورید ولی در وعده های زیاد (بجای اینکه یه باره دو بشقاب غذا بوخورین دوبار بوخورین هر بار یه بشقاب) اونایی هم که میگن اشتها ندارن نیم ساعت قبل غذا قرص آهن بوخورن می تونین برا صبحونه از خامه و ماءالشعیر استفاده کنن یه مخلوطی هم هست اگه بتونین بوخورین خوبه : شیر خشک سریلاک،پودر جوانه کندم،پورد کاکائو ترجیحا تلخ،عصاره مالت روزی سه لیوان با شیر بوخورین قبل خواب حتما اگه بخواین مایه داریش رو بوخورین میتونی از :خرما ، عسل،گردو،پسته،بادام،موز و شیر که باهم در مخلوط کن مخلوط کردین استفاده کنین مطمئن باشین جواب میگیرین بی بروبرگرد با عنوان"چگونه گودزیلا شویم":banel_smiley_4: 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ درضمن تدریس خصوصی هم پذیرفته میشه صد در صد تضمینی من من :mrsbeasley: 2 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ خانوما آقایون بعد از تاهل بهتون میگم چاقی یعنی چی مخاطب لاغرها بودن یا چاقالوها 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ خانوما آقایون بعد از تاهل بهتون میگم چاقی یعنی چی اولا الان عزیزم وقت شوور کردنمون نیس بابا رفتم دکتر خجالت کشیدم دستمو بهش نشون بدم ، بعد طی عملیات غافلگیرانه دستمو دید نشون مامانم داد گفت مگه به این تک دخترتون غذا نمیدین . ابرومون رفت :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ مخاطب لاغرها بودن یا چاقالوها لاغرا چاقا هم یه فکری بکنن که بعد ازدواج نترکن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده