black banner 9103 ارسال شده در 11 تیر، 2013 دادش کوچیکم زیاد میخوره تو عید یه ناهار و شام براش درس کردم تا دو روز بعدش لب به هیچ غذایی نزد فقط با ابلیمو معده شو شستشو میداد دیده شده که من چیزای عجیب خوردم ولی هیچی بهم نشده تازه همیشه هم با دست نشسته غذا میخورم / تز من اینه دست نشسته ویتامین داره کلا همچین آدمی هستم 2
laden 4758 ارسال شده در 11 تیر، 2013 مث خودمی همش مطمئنم واسه استرس و اعصابه رفتم ، بیش از 200 بار ، سالمم از فردا همچین اشپزت کنم حال کنی مامی بیا برات غذا درس کردم 2
laden 4758 ارسال شده در 11 تیر، 2013 دیده شده که من چیزای عجیب خوردم ولی هیچی بهم نشده تازه همیشه هم با دست نشسته غذا میخورم / تز من اینه دست نشسته ویتامین داره کلا همچین آدمی هستم :icon_pf (34):
soheiiil 24251 ارسال شده در 11 تیر، 2013 والا ما جز حقیقت چیز جز نتوان گفتن:دی داریم کم میکنیم البته:دی یه نسبتی هست که اگه رعایت بشه چاق و لاغر و کوتاه و بلند فرقی نمیکنه جذاب دیده میشید به جای نی قلیون شدن جذاب تر باشید که هذه خیر لکم لاغری مفرط هم مثل چاقی هزار دردسر داره
سـارا 20071 ارسال شده در 11 تیر، 2013 ای کسانی که می خورید و چاق نمی شوید : ( سپیده ، آریودخت و سودی ) ازتون بدم میاد :ws3: 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 11 تیر، 2013 یه چی بگو واسه چاقی لاغری بخدا خیلی راحته ... خیلیییییی چاق شدن سخته [/b][/color] دقیقا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
amin 202 مهمان ارسال شده در 11 تیر، 2013 من یه ده پونزده کیلو اضافه وزن دارم هر کی خاص میتونه باهام جمع بشه بعد میانگین بگیریم:دی با میانگین حل نمیشه...باهاس جذر گرفت!...اونم فورجه 3 به بالا!
آریودخت 43941 ارسال شده در 11 تیر، 2013 به منم بده لدفن بیاین اصلن بردارین گوشت و استخونو تقسیم کنید 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 11 تیر، 2013 بیاین اصلن بردارین گوشت و استخونو تقسیم کنید نه من 5-6 کیلو میخوام فخط بده زود لدفن
vahid88 9651 ارسال شده در 11 تیر، 2013 با این که جمع بیشتر دخترونه هست ولی خالی از لطف نیست که یه چیزی هم من این وسط بپرونم دوستای گلم اگه میخوان چاق بشن قبل از هرچیزی باید از فیس و افاده ی اوا فلان غذا رو نمی خورم از بهمان غذا بدم میاد دست بردارند کم بوخورید ولی در وعده های زیاد (بجای اینکه یه باره دو بشقاب غذا بوخورین دوبار بوخورین هر بار یه بشقاب) اونایی هم که میگن اشتها ندارن نیم ساعت قبل غذا قرص آهن بوخورن می تونین برا صبحونه از خامه و ماءالشعیر استفاده کنن یه مخلوطی هم هست اگه بتونین بوخورین خوبه : شیر خشک سریلاک،پودر جوانه کندم،پورد کاکائو ترجیحا تلخ،عصاره مالت روزی سه لیوان با شیر بوخورین قبل خواب حتما اگه بخواین مایه داریش رو بوخورین میتونی از :خرما ، عسل،گردو،پسته،بادام،موز و شیر که باهم در مخلوط کن مخلوط کردین استفاده کنین مطمئن باشین جواب میگیرین بی بروبرگرد
آریودخت 43941 ارسال شده در 11 تیر، 2013 با این که جمع بیشتر دخترونه هست ولی خالی از لطف نیست که یه چیزی هم من این وسط بپرونم دوستای گلم اگه میخوان چاق بشن قبل از هرچیزی باید از فیس و افاده ی اوا فلان غذا رو نمی خورم از بهمان غذا بدم میاد دست بردارند کم بوخورید ولی در وعده های زیاد (بجای اینکه یه باره دو بشقاب غذا بوخورین دوبار بوخورین هر بار یه بشقاب) اونایی هم که میگن اشتها ندارن نیم ساعت قبل غذا قرص آهن بوخورن می تونین برا صبحونه از خامه و ماءالشعیر استفاده کنن یه مخلوطی هم هست اگه بتونین بوخورین خوبه : شیر خشک سریلاک،پودر جوانه کندم،پورد کاکائو ترجیحا تلخ،عصاره مالت روزی سه لیوان با شیر بوخورین قبل خواب حتما اگه بخواین مایه داریش رو بوخورین میتونی از :خرما ، عسل،گردو،پسته،بادام،موز و شیر که باهم در مخلوط کن مخلوط کردین استفاده کنین مطمئن باشین جواب میگیرین بی بروبرگرد قربونه دستت اقا وحید همیشه صحبتات و کمکات پر باره ، نه مث این پسرا که جای کمک اسپم میکنن :icon_razz: 3
mim-shimi 25686 ارسال شده در 11 تیر، 2013 با این که جمع بیشتر دخترونه هست ولی خالی از لطف نیست که یه چیزی هم من این وسط بپرونم دوستای گلم اگه میخوان چاق بشن قبل از هرچیزی باید از فیس و افاده ی اوا فلان غذا رو نمی خورم از بهمان غذا بدم میاد دست بردارند کم بوخورید ولی در وعده های زیاد (بجای اینکه یه باره دو بشقاب غذا بوخورین دوبار بوخورین هر بار یه بشقاب) اونایی هم که میگن اشتها ندارن نیم ساعت قبل غذا قرص آهن بوخورن می تونین برا صبحونه از خامه و ماءالشعیر استفاده کنن یه مخلوطی هم هست اگه بتونین بوخورین خوبه : شیر خشک سریلاک،پودر جوانه کندم،پورد کاکائو ترجیحا تلخ،عصاره مالت روزی سه لیوان با شیر بوخورین قبل خواب حتما اگه بخواین مایه داریش رو بوخورین میتونی از :خرما ، عسل،گردو،پسته،بادام،موز و شیر که باهم در مخلوط کن مخلوط کردین استفاده کنین مطمئن باشین جواب میگیرین بی بروبرگرد با عنوان"چگونه گودزیلا شویم":banel_smiley_4: 4
آریودخت 43941 ارسال شده در 11 تیر، 2013 درضمن تدریس خصوصی هم پذیرفته میشه صد در صد تضمینی من من :mrsbeasley: 2
Sh.92 3961 ارسال شده در 11 تیر، 2013 خانوما آقایون بعد از تاهل بهتون میگم چاقی یعنی چی مخاطب لاغرها بودن یا چاقالوها 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 11 تیر، 2013 خانوما آقایون بعد از تاهل بهتون میگم چاقی یعنی چی اولا الان عزیزم وقت شوور کردنمون نیس بابا رفتم دکتر خجالت کشیدم دستمو بهش نشون بدم ، بعد طی عملیات غافلگیرانه دستمو دید نشون مامانم داد گفت مگه به این تک دخترتون غذا نمیدین . ابرومون رفت :icon_pf (34): 1
mim-shimi 25686 ارسال شده در 11 تیر، 2013 مخاطب لاغرها بودن یا چاقالوها لاغرا چاقا هم یه فکری بکنن که بعد ازدواج نترکن 1
ارسال های توصیه شده