Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۸۹ :sigh: چون هيچكي منو دوست نداره كه با هام هم گروه بشه :w00: کی فانوس خانم ما رو دوست نداره ! فقط به من معرفیش کنین لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۸۹ پس این مسابقه چی شد؟!! :w00: لینک به دیدگاه
parizad 36 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۸۹ ما اسم تیممون رو میذاریم MP فقط مرجان و پریزاد البته با اجازه مرجان:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۸۹ پس این مسابقه چی شد؟!! :w00: شروع میشه ایشالا حالا چه عجله ای داری واسه حذف شدن لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۸۹ :w00: کی فانوس خانم ما رو دوست نداره ! فقط به من معرفیش کنین هيچ كي:sigh::sigh: لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۸۹ شروع میشه ایشالا حالا چه عجله ای داری واسه حذف شدن ما عجله داریم واسه حذف کردن بعضیا لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من یه ماه مرخصی میخوام! برو خیالی نی ما هم دو هفته مرخصی گرفتیم لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ما عجله داریم واسه حذف کردن بعضیا :ws3: شروع میشه ایشالا حالا چه عجله ای داری واسه حذف شدن همونی که آرمین گفت!!! :ws3: لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۸۹ عکستون به دلیل نداشتن مشروعیت اسلامی رد اعلام میشهشما با جاش از مسابقه اخراجین:w31: کجاش مشروعیت داره این عکس!! شما با جاش از مسابقه اخراجین:w31: :167::w00: لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۸۹ کجاش مشروعیت داره این عکس!! داره! منم دیدم... لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۸۹ داره! منم دیدم... :w13: :ubhuekdv133q83a7yy7:w13: :ubhuekdv133q83a7yy7 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۸۹ حرکتت آرمین ناجوانمردانه بود ! این جور کارها خارج از Fair Play هستش ! :w00: اتفاقا ما دیشب داشتیم صحبت می کردیم که یه مدیر برنامه واسه خودمون تعیین کنیم در راستای حضور هر چه قوی تر :flowerysmile: ------ این حرفهای پری استرانگه اینا همش بخاطر ترس درونی هست که بهشون غلبه کرده. دوستان زیاد جدی نگیرید. :2rqfst4: لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :4564: تنهايي بد درديه آخه تو كه نمي دوني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کی گفته تو تنهایی فانوس؟؟؟؟!!!! ما همه دوستای توئیم....:icon_pf (44): لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :w13: :ubhuekdv133q83a7yy7:w13: :ubhuekdv133q83a7yy7 رو یه خانوم دست بلند می کنی؟!!:w00: :ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 :flowerysmile:------ این حرفهای پری استرانگه اینا همش بخاطر ترس درونی هست که بهشون غلبه کرده. دوستان زیاد جدی نگیرید. :2rqfst4: ما اصلنی هیچ ترسِ درونی ای نداریم!!! :62izy85: لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من یه ماه مرخصی میخوام! ميبينم كه دونه دونه دارين اعلام سوكسيت ميكنين لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تیم 1: نرگس درکه و راه سبز امید (حسن): تیمور تیم 2: فلوید(مریم) و مهندس شهرساز (فرنوش): مهندسان تیم 3: جاوید و ستاره بلو: eagers تیم 4: راحله و محمد (arizobarzan): لیان تیم 5: بهرام و ترمه: HAPPY تیم 6: میم شیمی و فهیم: آشینا تیم 7: سید مهدی(یاقوت سفید) و ایمان: امپراطور تیم 8: علی (پسرمشهدی) و انوشه: در آرزوی برد تیم 9: قاصدک و پرندوش (NYX): شیر و خورشید تیم 10: پیمان و فرناز: فونیکس تیم 11: ترانه (ساوارنا) و یوحنا: bogeyman تیم 12: مهسا (مموشک) و سپیده و علیرضا: سیبیلوها تیم 13: مهران و حمید: اطلس تیم 14: سهیل و محمدامین(روشنفکر): spow تیم 15: سپیده (sepide1990) و سارا: قلدرا تیم 16: محمدحسین (EmperorMHSN) و مهتاب: ؟؟؟ تیم 17: آرمسترانگ و شیما(parikoochooloo): پری استرانگ تیم 18: پریزاد و مرجان: MP محمدحسین و مهتاب هم زودتر اسم تیمشون رو بگن.خوب خیلی طول کشید. چون نبودم که بخوام قرعه کشی انجام شده رو اعلام کنم. متأسفانه 20 تیم نتوستیم بشیم. از این به بعد کل کل ها و تبلیغات رو تو همین تاپیک انجام بدین و نتیجه قرعه کشی و مسابقات تو تاپیک دیگه اعلام میشه هم تیمی روشنفکر یعنی سهیل، تو هم نمیتونی مرحله اول رو بدون روشنفکر بگذرونی؟ یوحنا تو چی بدون ساوارنا نمیتونی مرحله اول رو بگذرونی؟چون یه ماه خیلی زیاده و خیلی برنامه عقب میفته :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خوب فعلا مارو حذف کنین و مسابقه تون رو شروع کنین ایشالا سریه بعد ما هم میایم من بدون ترانه نمیشرکتم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۸۹ برنامه مسابقات تو تاپیک زیر اعلام شده و مسابقات تو همون تاپیک برگزار میشه: برنامه ها و نتایج مسابقات اطلاعات عمومی تاپیک فعلی صرفاً جهت کل کل دوستان و سوالات و مشکلات و پیشنهاداتشان می باشد. لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۸۹ راحله وایرو بنزن اسماشون رو معنی کنن تا بعد البته فکر کنم ایروبنزن اسم یه ترکیب شیمیایی کوشولوها نترسین کارتون ندارم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده