FrnzT 18194 ارسال شده در 18 تیر، 2010 :flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile: لحظاتی پیش خبر فوق توسط تمامی خبرگذاری های معتبر مخابره شد ! ایول حالا همه با هم یه صدا: فونیکس فونیکس فونیکس فونیکس
armstrong 2214 ارسال شده در 18 تیر، 2010 به گزارشی که همکنون به دستم رسید توجه کنید. تیم پری استرانگه قبل شروع مراسم مسابقات لیگ برتر جام جهانی نخبگان انصراف خود رو اعلام کردند. هنوز از دلایل این عقب نشینی خبری به دست ما نرسیده. شاهدان حاضر در این مراسم دلیل این انصراف رو قَدَر بودن اعضای تیم فونیکس اعلام کردند، و ذکر کردند که تمامی تیمها در حال حاضر برای شرکت در مسابقه با این تیم قدرتمند در شک و تردید هستند. فونیکس فونیکس فونیکس فونیکس من به شدت این خبر رو تکذیب میکنم.و از مسولان مربوطه میخوام که تیم بسیار ضعیف فونیکس رو از دوره مسابقات به جرم تشویش اذهان عمومی اخراج کنن. منم از طرفداران تیممون میخوام که آرامش خودشون رو حفظ کنن. هم اکنون طرفداران تیم ما جلوی درب انجمن جمع شدن و یک صدا سرود زیر رو میخونن. پری استرانگ قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه به لطف یزدان و بچه ها(منظورشون من و شیما) پری استرانگ قهرمان میشه
parikoochooloo 10748 ارسال شده در 18 تیر، 2010 :ws3: بفرمایید پیمان جان. از اون زرشکی که به همگروه من نشون دادی برات اب زرشک گرفتم... نوشِ جان: من به شدت این خبر رو تکذیب میکنم.و از مسولان مربوطه میخوام که تیم بسیار ضعیف فونیکس رو از دوره مسابقات به جرم تشویش اذهان عمومی اخراج کنن.منم از طرفداران تیممون میخوام که آرامش خودشون رو حفظ کنن. هم اکنون طرفداران تیم ما جلوی درب انجمن جمع شدن و یک صدا سرود زیر رو میخونن. پری استرانگ قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه به لطف یزدان و بچه ها(منظورشون من و شیما) پری استرانگ قهرمان میشه :ws3:
FrnzT 18194 ارسال شده در 18 تیر، 2010 درررری درررری فونیکس درررری درررری فونیکس درررری درررری فونیکس چاپ چاپ چاپ درررری درررری چاپ چاپ چاپ درررری درررری چاپ چاپ چاپ درررری درررری
armstrong 2214 ارسال شده در 18 تیر، 2010 جمعی از مردم ورزش دوست که در واقع هیچ وابستگی هم به تیم های دیگر شرکت کننده در این دوره مسابقات ندارند اما به شدت خواستار اخراج تیم فونیکس از این مسابقات شده اند. آنها با شعارهایی مسالمت آمیز هم اکنون در خیابانها حاضر هستند. تیم فونیکس اخراج باید گردد...
parikoochooloo 10748 ارسال شده در 18 تیر، 2010 جمعی از مردم ورزش دوست که در واقع هیچ وابستگی هم به تیم های دیگر شرکت کننده در این دوره مسابقات ندارند اما به شدت خواستار اخراج تیم فونیکس از این مسابقات شده اند. آنها با شعارهایی مسالمت آمیز هم اکنون در خیابانها حاضر هستند. تیم فونیکس اخراج باید گردد... :ws28::ws28:
Peyman 16150 ارسال شده در 18 تیر، 2010 مشکل اون مردم اینه که فوتبال دوستن حرفاشون ارزش علمی نداره :ws50: دارن به حاشیه می کشونن ! ما اسیر این جو سازی ها نمی شیم
Mohammad Aref 120569 سازنده ارسال شده در 18 تیر، 2010 من و محمد هم یه تیم : کاوشگر نخیرم اینطوری که عملاً یه نفره میشم :w00: تو آخر هفته میری و من میمونم و حوضم. همین 18تا تیم شرکت کننده کافیه و فردا هم قرعه کشی انجام میشه. تیم 1: نرگس درکه و راه سبز امید (حسن): تیمور تیم 2: فلوید(مریم) و مهندس شهرساز (فرنوش): مهندسان تیم 3: جاوید و ستاره بلو: eagers تیم 4: راحله و محمد (arizobarzan): لیان تیم 5: بهرام و ترمه: HAPPY تیم 6: میم شیمی و فهیم: آشینا تیم 7: سید مهدی(یاقوت سفید) و ایمان: امپراطور تیم 8: علی (پسرمشهدی) و انوشه: در آرزوی برد تیم 9: قاصدک و پرندوش (NYX): شیر و خورشید تیم 10: پیمان و فرناز: فونیکس تیم 11: ترانه (ساوارنا) و یوحنا: bogeyman تیم 12: مهسا (مموشک) و سپیده و علیرضا: سیبیلوها تیم 13: مهران و حمید: اطلس تیم 14: سهیل و محمدامین(روشنفکر): spow تیم 15: سپیده (sepide1990) و سارا: قلدرا تیم 16: محمدحسین و ؟؟؟ تیم 17: آرمسترانگ و شیما(parikoochooloo): پری استرانگ تیم 18: پریزاد و مرجان: ؟؟؟ پریزاد و مرجان اسم تیمتون هم بگین
parikoochooloo 10748 ارسال شده در 18 تیر، 2010 خب چند تا تيم درپيت و سوكس اضافه شده؟ سوکس خودتی... :w00:
mamooshak 8194 ارسال شده در 18 تیر، 2010 سوکس خودتی... :w00: پس تو اولين سوكسي خودش صداش دروومد :ws47:
parikoochooloo 10748 ارسال شده در 18 تیر، 2010 پس تو اولين سوكسي خودش صداش دروومد :ws47: نخیرشم...:w00:
Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 19 تیر، 2010 تیم 8: علی (پسرمشهدی) و انوشه: در آرزوی برد نشان تیممون که این نبود :icon_pf (34): آپلود کرده بودم مثل اینکه دیده نمیشه :icon_pf (34):
Mohammad Aref 120569 سازنده ارسال شده در 19 تیر، 2010 علی باز هم نشان تیمتون مشخص نیست. خوب و اما لیست نهایی تیمها: تیم 1: نرگس درکه و راه سبز امید (حسن): تیمور تیم 2: فلوید(مریم) و مهندس شهرساز (فرنوش): مهندسان تیم 3: جاوید و ستاره بلو: eagers تیم 4: راحله و محمد (arizobarzan): لیان تیم 5: بهرام و ترمه: HAPPY تیم 6: میم شیمی و فهیم: آشینا تیم 7: سید مهدی(یاقوت سفید) و ایمان: امپراطور تیم 8: علی (پسرمشهدی) و انوشه: در آرزوی برد تیم 9: قاصدک و پرندوش (NYX): شیر و خورشید تیم 10: پیمان و فرناز: فونیکس تیم 11: ترانه (ساوارنا) و یوحنا: bogeyman تیم 12: مهسا (مموشک) و سپیده و علیرضا: سیبیلوها تیم 13: مهران و حمید: اطلس تیم 14: سهیل و محمدامین(روشنفکر): spow تیم 15: سپیده (sepide1990) و سارا: قلدرا تیم 16: محمدحسین (EmperorMHSN) و سمیرا (فانوس): ؟؟؟ تیم 17: آرمسترانگ و شیما(parikoochooloo): پری استرانگ تیم 18: پریزاد و مرجان: ؟؟؟ خوب سمیرا و محمدحسین اسم تیمشون رو بگن. البته سمیرا چندتا پیشنهاد داد ولی دقیق مشخص نشده. مرجان و پریزاد هم اسم تیمشون رو بگن. امروز قرعه کشی انجام میشه.
ارسالهای توصیه شده