felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ سلام بچه های اقتصادم می تونن بیان اینجا.......... 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ سلام بچه های اقتصادم می تونن بیان اینجا.......... سلام عزیزم اون بالای سردرو نیگا کنی میبنی چی؟ .......نوشته اتاق مدیریت...بحث مدیرتی داری همینجا بفرما:yes: والا گپ و گفت صمیمانه همون اسپم جاشو که بلتی خودت تاپیک گفتگو بیا :texc5lhcbtrocnmvtp8 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ سلامعزیزم اون بالای سردرو نیگا کنی میبنی چی؟ .......نوشته اتاق مدیریت...بحث مدیرتی داری همینجا بفرما:yes: والا گپ و گفت صمیمانه همون اسپم جاشو که بلتی خودت تاپیک گفتگو بیا :texc5lhcbtrocnmvtp8 باشه بحث مدیریتی الان ندارم...... من میرم و با بحث مدیریتی بر می گردم..... :icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ سلام امير رضا من براي قسمت خودم يه زير تالار ميخواستم با نام "مديريت ريسك پروژه" :wubpink: 6 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ سلام امير رضامن براي قسمت خودم يه زير تالار ميخواستم با نام "مديريت ريسك پروژه" موافقت شد در خواست شما به بالا ارسال شد. در اولين فرصت اجرا ميشه . 4 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ قسمتایی که مدیر بخش دارن، انتخاب کاربر ویژه و متخصص تو اون بخش و قسمت بندیش با مدیر بخش هستش. يعني سيندي خودش مي تونست درخواست خودش به تالار مديران و تاپيك پیشنهادات درباره بخش بندی های مختلف تالارها بيان ميكرد ... خب اينم يكي از همون بند هاي قوانين براي مديران هست فقط يه نكته قبلا از اعلام بخش هاي به تالار مديران براي اجرا يه هماهنگي هم با من بشه تا موازي كاري يه موقع بين تالار ها بوجود نياد بعد دچار دردسر نشه مرسي 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ يعني سيندي خودش مي تونست درخواست خودش به تالار مديران و تاپيك پیشنهادات درباره بخش بندی های مختلف تالارها بيان ميكرد ... خب اينم يكي از همون بند هاي قوانين براي مديران هست فقط يه نكته قبلا از اعلام بخش هاي به تالار مديران براي اجرا يه هماهنگي هم با من بشه تا موازي كاري يه موقع بين تالار ها بوجود نياد بعد دچار دردسر نشه مرسي خب من واسه همين اول به تو گفتم ديگه خواستم در جريان باشي:music: 3 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ خب من واسه همين اول به تو گفتم ديگه خواستم در جريان باشي اها ازاون لحاظ . خب ميتوني خصوصي هم بهم بگي بعد خودت بري درخواستش بدي 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ ثبت نام مرحله دوم آزمون استاتیک http://www.noandishaan.com/forums/sh...337#post729337 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ دوستای عزیزم لفطا این لینکای مفیدتون و که فک میکنید برای جذب کاربرای غایب انجمن مفیده رو بذارید یا اینجا یا اینکه بدین خودم دیه لفطا بدین دیه خوب؟ لفطا به ترتیب اولویتم بدین که در صورت محدودیت برای ارسال لینک بتونم همون اولا رو انتخاب کنم :yes: بعدشم موخوام یه تاپیک در مورد شرایط عمومی پیمان بزنم و در واقع گفتگو در موردش فک میکنم جاش توی تالار خالیه خوب نظرتون چیه این وسط؟:JC_thinking: دیرم شد :texc5lhcbtrocnmvtp8:icon_pf (44): 4 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ ممنون آرانوس جان يه هماهنگي هم داشته باش يه جلسه مجازي بين مديران انجمن داشته باشيم تا موارد همكاري رو با هم درميان بزاريم :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ ممنون آرانوس جان يه هماهنگي هم داشته باش يه جلسه مجازي بين مديران انجمن داشته باشيم تا موارد همكاري رو با هم درميان بزاريم :JC_thinking: امیرجان هماهنگی با کی داشته باشم؟ منظورت کدوم مدیرا هست و موضوع جلسه چیه ؟:JC_thinking: . . . بابا بخیه چرا لینکارو نمیدین :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ امیرجان هماهنگی با کی داشته باشم؟ منظورت کدوم مدیرا هست و موضوع جلسه چیه ؟:JC_thinking: . . . بابا بخیه چرا لینکارو نمیدین :icon_pf (34): گریه نکن ؛ لینکه چی میخوای عزیزم به خودم بگو:texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ گریه نکن ؛ لینکه چی میخوای عزیزم به خودم بگو:texc5lhcbtrocnmvtp8 مگه تو این پستو ندیدی:viannen_38: اون لینکارو میخوام 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ با همين مديراي خودمون 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ با همين مديراي خودمون خوب امیرجان یه توضیح مختصر بده اول خودم بفهمم قضیه چی هست تا بوتونم هماهنگ کنم بعدشم دوستان اگه یه راه تماس غیر انجمن هم داشته باشن خوبه مثلا Id شونو داشته باشم تا راحتتر بتونم هماهنگ کنم:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ پس از اعلام نتایج ارزیابی در مورد چارت جدید و سوالاتی که دوستان داشتن توضیحاتی داده شد.یکی از پیشنهاداتی که داشتیم در مورد ترجمه خبرهای تخصصی روز برای هر رشته بود به این صورت که ترجمه خبر ازاونجا به نسبت از ترجمه مقالات و کتاب راحتتره و مدت زمان زیادی هم نمیگیره هم میتونه به تقویت زبان تخصصی افراد کمک کنه هم با توجه به این خبرهای روز تکنولوژی به اینصورت برای اولین بار ترجمه میشه خودش میتونه به عنوان یک منبع خبری قلمداد بشه. این توصیه شد که تمامی تالارها کم کم به اینصورت کاربران رو به ترجمه علاقمند کنن تا بعدها وارد فیلدهای بعدی مثل ترجمه مقالات یا کتاب برسن که بعث میشه بار علمی افراد هم بالاتر بره. یه زمانی یه پیشنهاد بهرام داده بود برای ترجمه یه کتاب تخصصی ولی متاسفانه هنوز عملی نشد:icon_pf (34): حالا که این بحث تو جلسه مدیران مطرح شده به نظرتون بهتر نیست که این رو اول استارتشو بزنیم تا ببینیم چی میشه و بعد در صورت موفقیتآمیز قدمای بلندتر برداریم بعدشم تا حالا فقط بهرام زحمتشو کشیده و به من لینکاشو داده لطفا حالا که متن و بقیه کارا اماده شده و اولین تالار بودیم برای شروع لینکارو برسونید لفطا که عقب نمونیم دیه:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ یه زمانی یه پیشنهاد بهرام داده بود برای ترجمه یه کتاب تخصصی ولی متاسفانه هنوز عملی نشد:icon_pf (34):حالا که این بحث تو جلسه مدیران مطرح شده به نظرتون بهتر نیست که این رو اول استارتشو بزنیم تا ببینیم چی میشه و بعد در صورت موفقیتآمیز قدمای بلندتر برداریم بعدشم تا حالا فقط بهرام زحمتشو کشیده و به من لینکاشو داده لطفا حالا که متن و بقیه کارا اماده شده و اولین تالار بودیم برای شروع لینکارو برسونید لفطا که عقب نمونیم دیه:icon_pf (34): من با اینکه سرم خیلی خیلی شلوغه ، ولی پایه همه جوره همکاری و مخصوصاً کارهای تحقیقاتی و ایده و اختراع و اینجور چیزا هستم ، من فردا میرم دنبال کتاب اگه موافق باشین برا ترجمه 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ من با اینکه سرم خیلی خیلی شلوغه ، ولی پایه همه جوره همکاری و مخصوصاً کارهای تحقیقاتی و ایده و اختراع و اینجور چیزا هستم ، من فردا میرم دنبال کتاب اگه موافق باشین برا ترجمه نظرت هنوزم با کتابه؟:JC_thinking: یا این پیشنهاد جلسه مدیرا؟ من واقعا نمیدونم بقیه کجان حدااقل کاش تو تاپیکی که برا حضور غیاب زدن میگفتن تا کی نیستن تا ما هم بودونیم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ نظرت هنوزم با کتابه؟:JC_thinking: یا این پیشنهاد جلسه مدیرا؟من واقعا نمیدونم بقیه کجان حدااقل کاش تو تاپیکی که برا حضور غیاب زدن میگفتن تا کی نیستن تا ما هم بودونیم:icon_pf (34): پیشنهاد جلسه مدیرا چیه دیگه؟ کجاست ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده