.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ پدر من به سلام دادن زیادی حساس هستن طوری که همیشه میگه اتاق خالی هم که وارد میشی بلند سلام بده همیشه به پایین تر از خودت نگاه کن و شکر کن 17 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ امروز مامانم بهم گفتند حواست باشه حرف میزنی یادت باشه شاید طرف مقابلت عین اون مشکل رو داره و دلش نشکنه یه موقع ... دل شکسته نابودت میکنه قربون مامانم برم من :w72: 14 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ خدا بیامرزه بابامو روزایی که شاکی بودم به هر دلیلی بهم میگفت تا شب نشده گله از روز مکن واقعا درسته 22 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ به اندازه آرزو هایی که تو سرته، تلاش کن برای رسیدن بهش 15 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ دوتا از شعراي خيام كه پدرم هميشه برام ميخونه: ("خوش باش دمي كه زندگاني اين است.") "از دي كه گذشت، هيچ از او ياد مكن فردا كه نيامدست فرياد مكن بر نامده و گذشته بنياد مكن حالي خوش باش و عمر بر باد مكن" (همينا رو تو گوش من خوندن من اين قدر خونسرد و تنبل نرو به سايه شدم! ) برادرمم هميشه ميگه "خودتو بيشتر از هر كس ديگهاي دوست داشته باش و به خودت بيشتر از هر كس ديگهاي احترام بذار." (قبلنا فك ميكردم اين از يه حدي بيشترش خودخواهانهست ولي الآن درك ميكنم چرا اينو ميگه.) 16 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ نصیحت زیاد شنیدم ...بعضیاشم به تجربه بهم ثابت شده....مثلا: از هیچ کس بی اندازه تعریف نکن هرکسی خوب یا بد بعد از مدتی خودش و به همه نشون میده. سعی نکن کسی رو تغییر بدی ،تلاش برای تغییر دادن دیگران فقط عمرت و هدر میده. تو ناراحتی و عصبانیت همه پلای پشت سرت و خراب نکن. با قطعیت درباره هیچ چیزی حرف نزن،همیشه جای یه استثنا و اما و اگر بذار. 13 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ يه دوست هميشه به من مي گفت: تو زندگي به هركس همون قدري ميرسه كه لـيــاقـتــــــــشو داره! 13 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ اول از خودت بپرس بدترین چیزی که میتونه واست اتفاق بیفته چیه بعدش واسه رویارویی باهاش آماده شو 15 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ یه جوری زندگی کن که اگه برگشتی و پشت سرتو نگاه کردی آه نکشی 15 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ زیبایی به تبی و مال به شبی از دست میره! هیچ وقت مغرور نشو! هر چی هستی واسه خودتی! 15 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ از هیچ کس توقع نداشته باش! 16 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ نصیحت که زیاد شنیدم ولی یکی از دوستام یه حرفی زد که همیشه تو ذهنمه.می گفت هیچ وقت تو اس ام اس با کسی بحث نکن اون لحن تو رو نمی دونه و مشکل بدتر میشه. مامانم هم همیشه میگه راحت زندگی کن و برای خودت . 16 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ نصیحت که زیاد شنیدم ولی یکی از دوستام یه حرفی زد که همیشه تو ذهنمه.می گفت هیچ وقت تو اس ام اس با کسی بحث نکن اون لحن تو رو نمی دونه و مشکل بدتر میشه. مامانم هم همیشه میگه راحت زندگی کن و برای خودت . مامانت درست میگه!حرفشو گوش کن! 7 لینک به دیدگاه
afroozsafa 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ وقتی می خوای راجع به راه رفتن فردی ، نظر بدی ، اول کفشش رو پات کن بعد نظر بده( زود قضاوت نکنید) 14 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ وقتی می خوای راجع به راه رفتن فردی ، نظر بدی ، اول کفشش رو پات کن بعد نظر بده( زود قضاوت نکنید) فوق العاده بود!حتمایادم میمونه! 8 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ منم نصیحت زیاد شنیدم از افراد مختلف به خصوص نزدیکان و بزرگترها خیلی هاش همینهایی که دوستان بهش اشاره کردن اما بهترین و تاثیرگذارترین نصیحتی که شنیدم از داداشم بود که گفت : هیچ وقت نذار احساساتت جلوی عقل و منطقت رو بگیره.... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 14 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ من دوست ندارم نصیحتم کنن بنابراین گوش نمیدم به نصیحتا! والا 14 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ امروز از رئیسم یه نصیحت شنیدم جالب بود گفت محبت زیادی عین حق میشه هیچ وقت زیادی محبت نکن به کسی که بعد لطفت بشه عین وظیفت !!!!! راست میگه بهم ثابت شده 9 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ نصیحت که زیاد شنیدم ولی یکی از دوستام یه حرفی زد که همیشه تو ذهنمه.می گفت هیچ وقت تو اس ام اس با کسی بحث نکن اون لحن تو رو نمی دونه و مشکل بدتر میشه. مامانم هم همیشه میگه راحت زندگی کن و برای خودت . رفیقت راس میگه...منم همیشه به رفیقام همینو میگم... این حرف هم یکی از معلمام گفته که همیشه یادم میمونه... مردی نبود فتاده را پای زدن.......................... گر دست فتاده را گیری مردی 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده