.Yaprak 15748 ارسال شده در 7 آبان، 2012 پدر من به سلام دادن زیادی حساس هستن طوری که همیشه میگه اتاق خالی هم که وارد میشی بلند سلام بده همیشه به پایین تر از خودت نگاه کن و شکر کن 17
azarafrooz 14221 ارسال شده در 7 آبان، 2012 امروز مامانم بهم گفتند حواست باشه حرف میزنی یادت باشه شاید طرف مقابلت عین اون مشکل رو داره و دلش نشکنه یه موقع ... دل شکسته نابودت میکنه قربون مامانم برم من :w72: 14
شقایق31 40377 ارسال شده در 7 آبان، 2012 خدا بیامرزه بابامو روزایی که شاکی بودم به هر دلیلی بهم میگفت تا شب نشده گله از روز مکن واقعا درسته 22
O-N 10553 ارسال شده در 7 آبان، 2012 دوتا از شعراي خيام كه پدرم هميشه برام ميخونه: ("خوش باش دمي كه زندگاني اين است.") "از دي كه گذشت، هيچ از او ياد مكن فردا كه نيامدست فرياد مكن بر نامده و گذشته بنياد مكن حالي خوش باش و عمر بر باد مكن" (همينا رو تو گوش من خوندن من اين قدر خونسرد و تنبل نرو به سايه شدم! ) برادرمم هميشه ميگه "خودتو بيشتر از هر كس ديگهاي دوست داشته باش و به خودت بيشتر از هر كس ديگهاي احترام بذار." (قبلنا فك ميكردم اين از يه حدي بيشترش خودخواهانهست ولي الآن درك ميكنم چرا اينو ميگه.) 16
ooraman 22216 ارسال شده در 7 آبان، 2012 نصیحت زیاد شنیدم ...بعضیاشم به تجربه بهم ثابت شده....مثلا: از هیچ کس بی اندازه تعریف نکن هرکسی خوب یا بد بعد از مدتی خودش و به همه نشون میده. سعی نکن کسی رو تغییر بدی ،تلاش برای تغییر دادن دیگران فقط عمرت و هدر میده. تو ناراحتی و عصبانیت همه پلای پشت سرت و خراب نکن. با قطعیت درباره هیچ چیزی حرف نزن،همیشه جای یه استثنا و اما و اگر بذار. 13
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 7 آبان، 2012 يه دوست هميشه به من مي گفت: تو زندگي به هركس همون قدري ميرسه كه لـيــاقـتــــــــشو داره! 13
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 7 آبان، 2012 اول از خودت بپرس بدترین چیزی که میتونه واست اتفاق بیفته چیه بعدش واسه رویارویی باهاش آماده شو 15
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 8 آبان، 2012 یه جوری زندگی کن که اگه برگشتی و پشت سرتو نگاه کردی آه نکشی 15
Ssara 14641 ارسال شده در 8 آبان، 2012 زیبایی به تبی و مال به شبی از دست میره! هیچ وقت مغرور نشو! هر چی هستی واسه خودتی! 15
- Nahal - 47858 ارسال شده در 8 آبان، 2012 نصیحت که زیاد شنیدم ولی یکی از دوستام یه حرفی زد که همیشه تو ذهنمه.می گفت هیچ وقت تو اس ام اس با کسی بحث نکن اون لحن تو رو نمی دونه و مشکل بدتر میشه. مامانم هم همیشه میگه راحت زندگی کن و برای خودت . 16
+پویا 2049 ارسال شده در 8 آبان، 2012 نصیحت که زیاد شنیدم ولی یکی از دوستام یه حرفی زد که همیشه تو ذهنمه.می گفت هیچ وقت تو اس ام اس با کسی بحث نکن اون لحن تو رو نمی دونه و مشکل بدتر میشه. مامانم هم همیشه میگه راحت زندگی کن و برای خودت . مامانت درست میگه!حرفشو گوش کن! 7
afroozsafa 106 ارسال شده در 8 آبان، 2012 وقتی می خوای راجع به راه رفتن فردی ، نظر بدی ، اول کفشش رو پات کن بعد نظر بده( زود قضاوت نکنید) 14
+پویا 2049 ارسال شده در 8 آبان، 2012 وقتی می خوای راجع به راه رفتن فردی ، نظر بدی ، اول کفشش رو پات کن بعد نظر بده( زود قضاوت نکنید) فوق العاده بود!حتمایادم میمونه! 8
Afsaneh.M 19632 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2012 منم نصیحت زیاد شنیدم از افراد مختلف به خصوص نزدیکان و بزرگترها خیلی هاش همینهایی که دوستان بهش اشاره کردن اما بهترین و تاثیرگذارترین نصیحتی که شنیدم از داداشم بود که گفت : هیچ وقت نذار احساساتت جلوی عقل و منطقت رو بگیره.... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 14
azarafrooz 14221 ارسال شده در 8 آبان، 2012 امروز از رئیسم یه نصیحت شنیدم جالب بود گفت محبت زیادی عین حق میشه هیچ وقت زیادی محبت نکن به کسی که بعد لطفت بشه عین وظیفت !!!!! راست میگه بهم ثابت شده 9
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 8 آبان، 2012 نصیحت که زیاد شنیدم ولی یکی از دوستام یه حرفی زد که همیشه تو ذهنمه.می گفت هیچ وقت تو اس ام اس با کسی بحث نکن اون لحن تو رو نمی دونه و مشکل بدتر میشه. مامانم هم همیشه میگه راحت زندگی کن و برای خودت . رفیقت راس میگه...منم همیشه به رفیقام همینو میگم... این حرف هم یکی از معلمام گفته که همیشه یادم میمونه... مردی نبود فتاده را پای زدن.......................... گر دست فتاده را گیری مردی 7
ارسال های توصیه شده