Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 7 آبان، 2012 بهترین و تاثیرگذارترین نصیحتی که تاحالا شنیدی چی بوده ؟ اگر دوستان همکاری کنن در آخر میتونیم یه جمع بندی خوب داشته باشیم که مطمئنا برای همه خیلی مفید خواهد بود. 31
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 7 آبان، 2012 حماقت یعنی: صداقت داشتن با کسی که سیاست داره -------------------------------- شاد باش و شادی افزا 26
Neutron 60966 ارسال شده در 7 آبان، 2012 تاپیک خوبیه! من کالکشن نصیحت های مختلف از پدربزرگم و سایرین دارم! کلا آدمی بودم که زیاد نصیحتم کردن :دی خوشحال باشی همین نصیبت میشه ناراحت باشی همین ! پس چ بهتر که خوشحال باشی ------------------ راهی که باید رفت، باید رفت. ----------------- آدم حسود، بیماره! بیمار هم نیاز به درمان داره! تو هم که دکتر نیستی! پس بهترین هدیه به آدم حسود (بیمار) لبخنده. :) ---------------- آدمی که زیاد غر میزنه، همون قدر هم تلاشی برای بهبود اوضاع نمیکنه! پس بهتره به جای غر زدن بیل بزنی! :) ---------------- سعی کن که به چیزی که دوست داری برسی، اما با چیزی که داری حال کن! --------------- یادم اومد میگم. :) 28
Afsaneh.M 19632 مالک ارسال شده در 7 آبان، 2012 حماقت یعنی: صداقت داشتن با کسی که سیاست داره فلان فلان شده ! برو گم شو درستو بخون! جدی حالا خیلی تاثیرگذار بوده ؟؟!! 12
zahra-d 4993 ارسال شده در 7 آبان، 2012 کمتر پولاتو بابت چرتو پرت خرج کن! البته این چرتو پرت شامل چیزایی میشه که شدیدا بهشون نیاز دارم( اینم بگم که خوشبختانه تاثیری روم نداشته) 21
Hossein.T 22596 ارسال شده در 7 آبان، 2012 جدی حالا خیلی تاثیرگذار بوده ؟؟!! تاثیرش متفاوته. بصورت steady state هی وارد ذهن من میشه و گاهی به peak میرسه و روم اثر میذاره. 9
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 آبان، 2012 به هرچیزی که فکر کنی ، به همون میرسی، پس به چیزای خوب فکر کن . (خواهرم این جمله رو از یه جا خوند به من گفت؛حالا من بدجور به این اعتقاد دارم ) هرکسی ؛هر کاری کنه؛ حتما تو این دنیا نتیجشو میبینه اگه بدی کنه؛چوبشو میخوره،اگه خوبی کنه همین دنیا خیرشو میبینه ( راست گفته بخدا؛کاملا درسته)
+پویا 2049 ارسال شده در 7 آبان، 2012 میگن دلی رو نشکون که عشق توشه!میدونی چرا؟چون میگن خدا تو دل عاشقاست!(این جمله رو عشقم بهم گفته) 19
nikaaa 4299 ارسال شده در 7 آبان، 2012 حماقت یعنی: صداقت داشتن با کسی که سیاست داره [/ QUOTE] این جمله الان رو من خیلی تاثیر گذاشت 15
*mini* 37778 ارسال شده در 7 آبان، 2012 هر کی هر کاری میخواد بکنه بکنه، تو کار خودتو بکن ******* خودت باش! ******* اگه کسی بهت حسادت کرد بدون توو کارت موفق بودی ******** زمستون میره روو سیاهیش واسه زغال میمونه (مامانم اینو بهم میگه همیشه) ******** هیچوقت نقطه ضعف دست دشمنت نده چون با همون نابودت میکنه (ایضا مامانم و خیلیای دیگه) اگه بازم بود میام میگم 20
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 7 آبان، 2012 به هرچیزی که فکر کنی ، به همون میرسی، پس به چیزای خوب فکر کن . (خواهرم این جمله رو از یه جا خوند به من گفت؛حالا من بدجور به این اعتقاد دارم ) منم دقیقا به همین جمله اعتقاد دارم و به نظرم روی من خیلی تاثیر گذاشته و اینکه کوه به کوه نمیرسه ولی آدم به آدم میرسه ( با تمام وجود بهش رسیدم ) 16
azarafrooz 14221 ارسال شده در 7 آبان، 2012 از تلاشت کم نذار خدا میبینه --------------------------------- حرص نداشته هاتو نخور داشته هاتم از دست میدی -------------------------------------------------------- دورو و ریاکار نباش ----------------- قربون مامان بابام برم همش نصیحتای خوشکل خوشکل دارند :aghosh: 17
سیندخت 18786 ارسال شده در 7 آبان، 2012 من نصیحت ناپذیرم !! تا چیزی رو خودم بش نرسم نصیحتای بقیه رنگ و رویی ندارن برام!!! حماقت یعنی: صداقت داشتن با کسی که سیاست داره مرسی مهناز. خیلییییییییییییی درسته. 12
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 7 آبان، 2012 هیچ وقت کاری نکن که وسیله خیمه شبازیه دوستات بشی :ws52: 4
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 7 آبان، 2012 نصیحت که زیاد شنیدیم .... از پدرم : .....در پیچ و خم زندگی سعی کن , همواره مرد باشی. و اینم یکی از تاثیر گذارترین جملاتی که همیشه در ذهنمه (از امیرالمومنین (ع)): آنچه برخود میپسندی بر دیگران هم بپسند 14
ارسال های توصیه شده