shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ بعضی وقتا مجبوری تو فضای بغضت بخندی. دلت بگیره ولی دلگیری نکنی. شاکی بشی ولی شکایت نکنی . گریه کنی اما نذاری اشکات پیدا شن... خیلی چیزارو ببینی ولی ندیدش بگیری خیلی حرفارو بشنوی ولی نشنیده بگیری! خیلی هادلتو بشکنن و تو فقط سکوت کنی... بعضی وقتها دلت خیلی پره ولی صدات نمیتونه دربیاد.. یعنی متنفرم از این بعضی وقتها که تقریبا سراسر زندگیمو پوشونده 19 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ بعضی وقتها برای یه دلخوشیهای ساده هم که شده دلت میخواد بری از کشورت 14 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ بعضی وقتا آدم یه کاری میکنه،توش میمونه،آرزو میکنه کاش زمان برگرده به قبل از اون ماجرا الان یکی از اون بعضی وقتاست متاسفانه 13 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ بعضی وقتا میمونی به خودت چی بگی که انقد عوض شدی به خاطر چی به خاطر کی ... 11 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ بعضی اوقات عجیب دوس دارم داد بکشم.. 11 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ بعضی وقتا خیلی دلتنگ می شم الان از اون وقتاست ... 11 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ بعضی وقتا فقط باید به زندگی خندید .... تا از رو بره و بهمون بخنده ..... 11 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ بعضی وقتا باید روی یک تکه کاغذ بنویسی تـعطیــل است! و بچسبانی پشت شیشه ی افـکارت باید به خودت استراحت بدهی دراز بکشی دست هایت را زیر سرت بگذاری به آسمان خیره شوی و بی خیال ســوت بزنی در دلـت بخنــدی به تمام افـکاری که پشت شیشه ی ذهنت صف کشیده اند آن وقت با خودت بگویـی: بگذار منتـظـر بمانند ! 9 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ بعضي وقتا بايد بيخيال شد بهش فكر نكرد هيچي مهم نيست واقعا هيچي اونقدرها مهم نيست كه ما بخاطرش خودمونو آزار ميديم 8 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ بعضی وقتا به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم سنگین تر از فریاد الان هم توی همچین حسی ام 8 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ بعضی وقتا چرا هیچ کس حرف آدمو نمیفهمه 7 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ بعضی وقتا حس بی حسی خاصی میاد سراغم نه حس آرامش دارم نه غم نه خستگی کاملا بی حس بی حس .... یه جورایی دارم به بی حسی خو میکنم .... 7 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ بعضی وقتها دلم برای خودم تنگ میشه ... 7 لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ بعضی وقتا فکر میکنم اگه نباشم بهتره لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ بعضی وقتا .... دلم می خواد بچگی کنم :w12::w12: بدون نگرانی از نگاه دیگران از ته دل بخندم :2525s: وقتی دلم می خواد گریه کنم :cry2: بیرون که میرم گرگم به هوا بازی کنم و از ته دل جیغ بکشم :hapydancsmil: توی خیابون با آهنگ مورد علاقه ام هم خونی کنم :connie_24: بی دلیل قهر کنم:1111: و بی بهانه آشتی کنم :icon_pf (17): ..... خلاصه که کلی عاشق این بعضی وقتا هستم :dancegirl2: 8 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ بعضی وقتا هیشکیییییییییی نیست تا با ادم بحرفه نه فیس بوک نه انجمن نه مسنجر و نه افراد خانواده روزه باشی گرسنه باشی و تنها هم باشی چه شودددددددددددددددد 8 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ بعضی وقتا یک نگاه از دنیایی حرف پر معنا تره مثه این 8 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ بعضی وقتا به چرا بر میخوری که دلیلی هم براش نداری .... بعضی وقتا کلا میشی علامت سوال .... بعضی وقتا دلت میخواد از بعضی ها بپرسی چرا ؟ اما دیدی نمیشه ؟ شاید تا همیشه هم نشه ! 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ بعضی وقتا برای حفظ سلامتی باید مواد حاوی امگا3 مصرف کرد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده