vahid88 9652 ارسال شده در 21 مهر، 2012 بعضی وقت ها دوست دارم آدما این نقابی که به چهره زدن رو بر دارن و خود خودشون باشن 7
EOS 14529 ارسال شده در 21 مهر، 2012 بعضی وقتا .... آدم دلش می خواد تمام خشم و علاقه و تنفر و خاطرات رو جمع کنه توی دستش و باایسته جلوی طرف و همه رو با یه سیلی محکم بخوابونه در گوشش بعدش هم از عمق وجود یه لبخند بزنه و بهش بگه : حالا برو دنبال تیله بازیت کوچولو پ.ن : آخ که حتی تصورش هم کلی قند توی دل آدم آب می کنه 5
shahdokht.parsa 50878 سازنده ارسال شده در 24 مهر، 2012 بعضی وقتها بعضی از حرفها باعث میشه بری سراغ خاطراتت و بکشیشون بیرون و یه نگاهی بهشون بندازی و تازه بفهمی چقدر ساده بودی و بازیچه ولی بعدش به خودت بگی خوب شد که تموم شد هرچی که بود...... پلی که خراب بشه دیگه نمیشه به راه قبلی برگشت 5
shahdokht.parsa 50878 سازنده ارسال شده در 24 مهر، 2012 بعضی وقتها شده به یکی فکر کنی و بعد ببینی که باز برگشته از دیدن دوباره ا خوشحالم طلا ( سپیده عزیز) 6
shahdokht.parsa 50878 سازنده ارسال شده در 28 مهر، 2012 بعضی وقتها از اینکه آرزوها یا خواسته های نه چندان بزرگم اجابت میشه و احساس خوشایندی بهم دست میده دلم میخواد خواسته های بزرگترم هم لااقل نیم نگاهی بهشون بشه 3
shahdokht.parsa 50878 سازنده ارسال شده در 28 مهر، 2012 بعضی وقتها ..نه الان چند وقته دلم ساندویچ همبرگر میخواد شدیدددددددددددددد چرا ماه رمضون شد یهویی و نمیشه رفت بیرون البته میشه ها ولی خب یه جوریه ... نمیخوام ماه عربی و گشنگی 3
Sh.92 3961 ارسال شده در 28 مهر، 2012 بعضي وقت ها فقط بعضي وقت ها دوست دارم كسي دستهايم را در دستش بگيرد زل بزند به چشمانم و بگويد ... "حق با توست " حتي اگر حق با من "نباشد" 6
- Nahal - 47858 ارسال شده در 28 مهر، 2012 بعضی وقتا .... بعضی وقتا تو تابستون سردت میشه .... یخ میزنی ..... 6
sarevan 9753 ارسال شده در 28 مهر، 2012 بعضی وقتا دوست داری فریاد بزنی و بزنی به یک جاده خالی تا دلت میخواد فریاد بزنی..... الان ازاون حسا دارم......... ...................................................... 6
شــاروک 30242 ارسال شده در 28 مهر، 2012 بعضی وقتا.... دلت هیچی نمیخواد بگی...... فقط سکوت میتونه حالتو وصف کنه.......همین........ 6
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری