شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ کدوم سوال تو خونتون بیشتر شنیده میشه؟ ) این تلویزیونِ بی صاحاب واسه کی روشنه ؟! 2) چی از جونِ این یخچال بدبخت میخوای ؟! 3) کی لامپ دستشویی رو روشن گذاشته ؟ 4) کی دمپایی دستشویی رو خیس کرده ؟ 5) اینموقع شب با کی حرف میزنی ؟ 6) چشمات در نیومد پای این کامپیوترِ کوفتی ؟! 7) کی غذای منو خورده ؟ 8) کی جورابای منو ورداشته؟ 9) تا این موقع شب کدوم گوری بودی؟ 10) تو اونجا چه غلطی میکردی؟ 11) خودت یه سوال بنویس... 21 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ باز که گوشی بازی میکنی؟ آخرین نفر کی دستشوئی بوده؟ (ترسناکترین سوال) 13 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ شبا يكم زودتر تعطيل كن..شكل مرده از گور دراومده شدي..چقدر كار مي كني؟؟؟؟؟ سوال تكراري هرشب:icon_razz: 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ خدا به فیسبوک برکت دهد من از فیس بوک بر نداشتم همه میدونن من خیلی کم میرم اونجا 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ من از فیس بوک بر نداشتم همه میدونن من خیلی کم میرم اونجا بله بله 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ ) این تلویزیونِ بی صاحاب واسه کی روشنه ؟! 3) کی لامپ دستشویی رو روشن گذاشته ؟ 6) چشمات در نیومد پای این کامپیوترِ کوفتی ؟! :ws28::ws28::ws28::ws28: این 3 تا مخصوصا دوتا نمونه اخرری خیلی توو خونه ما طرفدار داره:ws47: اینم همیشه بهم میگن: خسته نشدی اینقد این گوشی توو دستت بود؟ چقدر sms میدی؟ اوون شارژو خوردی!!! 8 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ ) این تلویزیونِ واسه کی روشنه ؟! 3) کی لامپ دستشویی رو روشن گذاشته ؟ 6) چشمات در نیومد پای این کامپیوترِ ؟! 11) خودت یه سوال بنویس... 11- هرروز : ناهار چی درست کنم ؟ 12- هوا به این خوبی ؛داره باد میاد چرا کولر روشنه ؟ لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ کلیپس من رو ندیدی؟؟؟ کی قطع میکنی اون گوشی رو؟ کی میخوای درس بخوانی؟ کی اون l.p میذازی کنار؟ با من میای مهمونی؟ :hanghead: 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ چرا تلفن رو جواب نمی دین؟ نمی خوای صدای آهنگت رو کمتر کنی؟ (من از 1 شب تا 4 همش این سوالو برای داداشم تکرار میکنم و هر باز جوابی نمی گیرم) ناهار چی می خواین؟شام چی می خواین؟ :icon_pf (34): چرا پنجره حموم رو باز نکردی؟ باز دانلود گذاشتی سرعت نت کم شده؟ :vahidrk: به داداشت بگو فلان غذا رو درست کنم می خوره یا باز ادا درمی یاره؟ چرا دسر نداریم؟ چرا دلستر یادت رفت بخری؟ گوشیم کو؟ شارژم کو؟ 11 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ سوال یخچال که مشمول خودم میشه،خیلی سر یخچال میرم.. علی چرا تو سماور آب نریختی؟ داره منفجر میشه.. 9 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ اون تلفن باز کجاست!!! کی موزهای تو یخچال رو خورده!! کی دوباره اومده سر لپ تاب من؟؟ دفتری که گذاشته بودم رو میز کو؟؟؟ چرا ظرفای ناهار رو کسی نشسته؟؟ گوشی من کو؟؟ عینک منو کجا گذاشتی؟؟ باز لباساتو ریختی اینجا رفتی؟؟ باز ساعت 9 شد فیلمای بیخود ماهواره شروع شد!! صبح زود تو بودی صدا کردی از خواب پریدم؟؟ 10 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ کی میخوای زن بگیری از دستت راحت شیم 13 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ کی میخوای شروع کنی برا ارشدت بخونی:icon_razz: کی بیام سراغت امشب بریم بیرون 11 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ 11- هرروز : ناهار چی درست کنم ؟:icon_pf (34): شام چی درست کنم هم اضافه کن! وجواب من همیشه: موجودی چی داریم؟ مامان منم یه لیست میده منم یکی انتخاب میکنم آخرشم خودش میگه این ناهار و شام چی بخوریم ما رو کشت 3) کی لامپ دستشویی رو روشن گذاشته ؟ [/b] اینم همیشه یه جواب مشخص داره جدیدا اینم اضافه شده : امروز میای بریم پیاده روی یا حوصله نداری؟ فدای مامانم بشم با این سوالاتش 11 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ داری میری این آشغالم سر رات بزار بیرون 10 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ برو بشین درستو بخون :icon_razz: 9 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ 1_كي در دستشويي رو باز گذاشته؟ 2_هنوز از راه نرسيدي باز نشستي پاي اون كامپيوتر ؟! 10 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ 11- نهار چی دوس داری بپزم؟ 12- شام چی دلت میخواد بپزم؟ 13- حوصلت سر رفته؟ ماشینو بردار برو یه دوری بزن! 14- کی میری خونه ی فلان فامیل آنتن تی وی رو درس کنی؟:icon_razz: 15- آخرین قیمت ارز و دلار امروز چقد بود!؟ 16- هوا کی خنک میشه؟؟؟! 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده