HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ یه هزینه بابت اجاره سالنه که چیزی نمیشه حدودا نفری 5000 این طوراست حالا اگه دوست داری واسه خنده بیای بیا اسمتو بنویسم؟؟؟ خونه خوودم مفت و مجانی میشینم بهت میخندم که روز تعطیل پاشدی رفتی اونجابیام 5000هم تومن بدم تو بهم بخندی؟:vahidrk: اسم من رو بنویس میایم یه تنی به آب میزنیم حالا 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ تو دوتیکه بپوشی میزارم بیا نه الاغ بی ادب :vahidrk: هرچی میگیم میزنه تو اون خط من خودم مسافر کش این خطم دادا نه فقط مایو خالی خو بابا مگه سالن چند تا میز تنیس داره بقیه چیکار کنند بقیه بیان همراه من بریم شنا کف اونجا رو سوراخ میکنیم انقد میکنیم تا برسیم به اب بعد شنا کنیم 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ خونه خوودم مفت و مجانی میشینم بهت میخندم که روز تعطیل پاشدی رفتی اونجابیام 5000هم تومن بدم تو بهم بخندی؟:vahidrk:اسم من رو بنویس میایم یه تنی به آب میزنیم حالا توام زیرآبی میخوای بری باشه روعن بچه ام بیار میخواییم برنزه ام کنیم لب آبا 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ چاکرم مهند جان به احتمال زیاد صبح بندازیم باز باید هماهنگ شه صد در صد شد یه تاپیک جدا میزنم حتماولی 2 ساعتی بیشتر نیست گروه بندی هارو از قبل انجام میدیم سریع مسابقات رو برگزار میکنیم و زود جمعش میکنیم تا اونایی که بخوان برن بکاراشون برسن وقتشون و زیاد نگیریم حالا اگه بچها خواستن بعدش میشه رفت جایی واسه ناهار و خوردن چیزی دور هم بودنی فدات دادا نمیشه به احتمال زیاد بعد از ظهر بندازی ؟ اونایی که میخوان برن به کاراشون برسن صبح برن برسن دیگه تابستونم هست بعد از ظهر تا ساعت 8 هوا روشنه فک نکنم زیاد مشکل باشه واسه کسی ...مثلا 4تا6...البته هرچی نظر اکثر دوستان باشه و خودت صلاح بدونی 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ من دلم میخواد بیاااااااااااام خدایا ..... چرااااااااااا................... جای منم خالی کنید 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ صبحش بیاین ساوه دعای ندبه با مایو یا بدون مایو ؟! 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ با مایو یا بدون مایو ؟! این امید حقشه با شورتک میریم تو محلشون دیگه اینقدر ذهنش پلید نباشه باشه اگه اکثریت موافقن که فک کنم باشن ایشالا اون سانس خالی باشه همون ساعتا اوکی میکنیم 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ این امید حقشه با شورتک میریم تو محلشون دیگه اینقدر ذهنش پلید نباشه باشه اگه اکثریت موافقن که فک کنم باشن ایشالا اون سانس خالی باشه همون ساعتا اوکی میکنیم :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ توام زیرآبی میخوای بریباشه روعن بچه ام بیار میخواییم برنزه ام کنیم لب آبا من اصن از آب بدم میادتو دو زیستی و آب دوست داری نمیخواد من همینجوری سفید میخوام باشم 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ شما ها هنوز نرفتید این جام تونو برگزار کنید؟ 4 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ جا هست هنوز؟ منم اگه بتونم میخوام بعنوان تماشاچی بیام 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ لباسا تو حلقم... من واسه تماشا میاما... 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ من دلم میخواد بیاااااااااااام خدایا ..... چرااااااااااا................... جای منم خالی کنید خب پاشو بیا دیگه... 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ خب پاشو بیا دیگه... نمیتونم بیااام اون روز سرم خیلی شلوغه 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ نمیتونم بیااام اون روز سرم خیلی شلوغه حالا همتون باید اون روز سرتون شلوغ باشه... امید جون که میگه مرخصی ندارم... آبجی بدری هم میگه مرخصی ندارم... شما هم که سرت شلوغه... 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ حالا همتون باید اون روز سرتون شلوغ باشه... امید جون که میگه مرخصی ندارم... آبجی بدری هم میگه مرخصی ندارم... شما هم که سرت شلوغه... شاید اون روز فقط واسه تماشا اومدم ولی میدونم نمیتونم بیااااااااااام 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ شاید اون روز فقط واسه تماشا اومدم ولی میدونم نمیتونم بیااااااااااام شوخی کردم آجی،کارت واجب تره... ولی ورزش خیلی خوبه هاااا... 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ اتروس من از اون مدل تیشرتا نمیخوام. بمن از این مدل بدین :دی 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده