Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ چرا نمیخوای چیزی ازت باقی بمونه؟!! پس بازماندگانت چی؟!! نمیخوام دیگه! بازمانده ها؟ بازمانده ها برام مهمن و منظورم این نبود که جلو چشمشون تیکه پاره شم و همه ی خونم و دل و رودم رو صورتشون بپاشه!! منظ.رم این بود که فقط خبر مرگم بهشون برسه و بس... 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ نمیخوام دیگه!بازمانده ها؟ بازمانده ها برام مهمن و منظورم این نبود که جلو چشمشون تیکه پاره شم و همه ی خونم و دل و رودم رو صورتشون بپاشه!! منظ.رم این بود که فقط خبر مرگم بهشون برسه و بس... خوب مطمئنا دوست دارن دفنت کنند یا اگه دلشون هواتو کرد به یه جایی سر بزنن و..... اینارو در نظر نمیگیری؟ 4 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ تو الان سربازی داغی نمیفهمی چی میگی جو گیر شدی بعد از خدمتت بیا دوباره به این سؤال جواب بده سربازی باعث شد خیلی چیزهایی که نفهمیدم رو بفهمم اگه جوگیر بودم می گفتم مرگ در راه وطنم یا پرچم کشورم یا چیزایی از این قبیل حرف ها 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ من که مردم چرا پس منو دعوت کردی 7 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ سربازی باعث شد خیلی چیزهایی که نفهمیدم رو بفهمم اگه جوگیر بودم می گفتم مرگ در راه وطنم یا پرچم کشورم یا چیزایی از این قبیل حرف ها پس حکمت اینکه میگن پسرا میرن سربازی مرد میشن درسته 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ چرا فکر میکنی جایی رو اشغال میکنی؟!!! اگه ئور از جونت بعد از 120 سال فوت کردی و دخترت بعد از مرگت خواست باهات درد و دل کنه کجا باید بره؟!! به کجا نگاه کنه که مطمئن باشه مامانش نگاهش میکنه و به حرفاش گوش میده؟!! خب جا که اشغال میشه حداقلش 2*1 متر جا اشغال میشه تازه خداتومن هم پول زمینشه.. برن جای اون بزنند به زخم زندگیشون والا.... عکس هم هست میتونه باهاش حرف بزن بعدم من تو دلش هستم .. قبرستون ترسناکه جای دختر هم نیست بره .. نمیخوام تو دردسر بیفته بچه ام..طوریش بشه خب.. دیدم که میگم ممکنه سال به سال نشه سر بزنی به عزیزت که اسیر خاکه... من اینجوری دوست دارم تازه میتونه با خاکسترم صحبت کنه.. 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ من که مردم چرا پس منو دعوت کردی حالا نظرتو بگووووو اگه زنده بودی دوست داشتی چجوری بمیری؟!! 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ سربازی باعث شد خیلی چیزهایی که نفهمیدم رو بفهمم اگه جوگیر بودم می گفتم مرگ در راه وطنم یا پرچم کشورم یا چیزایی از این قبیل حرف ها ببخشید خوب دیگه وقتشه واسش زن بگیریم دختر خوب سراغ دارید بیاید پروفایلم معرفی کنید راجع بهش فکر کنم:gnugghender: 6 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ پس حکمت اینکه میگن پسرا میرن سربازی مرد میشن درسته یه جورایی آره ولی خیلی ها هم هستن که نه تنها آدم نمی شن بلکه از اونی هم که هستن بدتر میشن 6 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ ببخشید خوب دیگه وقتشه واسش زن بگیریم دختر خوب سراغ دارید بیاید پروفایلم معرفی کنید راجع بهش فکر کنم:gnugghender: من نمی خوام آخه دوست دارم ادامه تحصیل بدم 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ یه جورایی آره ولی خیلی ها هم هستن که نه تنها آدم نمی شن بلکه از اونی هم که هستن بدتر میشن زدی تو هدف 5 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ خوب مطمئنا دوست دارن دفنت کنند یا اگه دلشون هواتو کرد به یه جایی سر بزنن و..... اینارو در نظر نمیگیری؟ معلومه که درنظر نمیگیرم... دشمن روبرومه من باید چی رو در نظر بگیرم؟ اگه خواستم تیر بخورم به گوشه ی پام بخوره که تو آمبولانس از خونریزی بمبرم و بتونن منو خاک کنن؟ سعی میکنم بازمانده هام رو طوری تربیت کنم که ظاهر گرا نباشن که بعد از مرگم همش بخوان بیان سر قبرم. اگر براشون مهمه میتونن با یادگاریهام، وسایل شخصیم به یادم بیافتن؛ با همدیگه. میتونم به جای یه وصیت نامه ی عجیب و غریب محضری یا یه قبر چند ملیونی، یه دفترچه براشون باقی بزارم که چکیده ی عمرم باشه و هنگامی که میخوننش و دست خط من رو میبینن یاد من بیافتن و فکر کنن دارن با من صحبت میکنن. برای من مرگ چیزی بیشتر از قبر و نکیر و منکر و بازمانده هامه 6 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ ببخشید خوب دیگه وقتشه واسش زن بگیریم دختر خوب سراغ دارید بیاید پروفایلم معرفی کنید راجع بهش فکر کنم:gnugghender: بابا زن چی بزار بچه درسشو بخونه 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ حالا نظرتو بگووووو اگه زنده بودی دوست داشتی چجوری بمیری؟!! والا من خودم به مرگ دردناک مردم ااما دوست دارم هر جور عزرائیل راحت تره و و اذیت نشه میمردم :ws3: اما دوست ندارم تو سقوط هواپیما بمیرم ترسناکه 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ معلومه که درنظر نمیگیرم...دشمن روبرومه من باید چی رو در نظر بگیرم؟ اگه خواستم تیر بخورم به گوشه ی پام بخوره که تو آمبولانس از خونریزی بمبرم و بتونن منو خاک کنن؟ سعی میکنم بازمانده هام رو طوری تربیت کنم که ظاهر گرا نباشن که بعد از مرگم همش بخوان بیان سر قبرم. اگر براشون مهمه میتونن با یادگاریهام، وسایل شخصیم به یادم بیافتن؛ با همدیگه. میتونم به جای یه وصیت نامه ی عجیب و غریب محضری یا یه قبر چند ملیونی، یه دفترچه براشون باقی بزارم که چکیده ی عمرم باشه و هنگامی که میخوننش و دست خط من رو میبینن یاد من بیافتن و فکر کنن دارن با من صحبت میکنن. برای من مرگ چیزی بیشتر از قبر و نکیر و منکر و بازمانده هامه آفرین به طرز فکرت 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ والا من خودم به مرگ دردناک مردم ااما دوست دارم هر جور عزرائیل راحت تره و و اذیت نشه میمردم :ws3: اما دوست ندارم تو سقوط هواپیما بمیرم ترسناکه چیش ترسناکه؟!! مرگ آنی همینه دیگه.....بوووووووم.......یه دفعه منفجر میشه و همه پودر میشن 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ چیش ترسناکه؟!! مرگ آنی همینه دیگه.....بوووووووم.......یه دفعه منفجر میشه و همه پودر میشن خوووووو از اون بالا تا برسی پایین 30 ثانیه طول میکشه اون جا ترسناکههههههههههه 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ خوووووو از اون بالا تا برسی پایین 30 ثانیه طول میکشه اون جا ترسناکههههههههههه خیالت راحت بین زمین و هوا اگه سکته نکنی برسی اون پائین 3 سوت به خاکستر تبدیل میشی 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ خیالت راحت بین زمین و هوا اگه سکته نکنی برسی اون پائین 3 سوت به خاکستر تبدیل میشی خو پس انشاللله نصیبت نشه ما که قبلا مردیم تو هم زود تر بیای پیش ما این دنیا دلمون گرفت از تنهایی 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ یه مرگ هیجان انگیز تو سن مثلا 35 اینا :gnugghender: من سقوط از ارتفاع رو ترجیح میدم بیفتم ته یه دره پیدا نشم :gnugghender: البته غرق شدن هم خوبه میری داخل دریا اصولا دوست دارم در اوج خنده و خوشی بمیرم دیگه با آرامش مطمئنا مرگ هم اون موقع بهم لبخند میزنه البته به شرطی که آدم نسبتا خوبی باشما اگه شانس منه که گوشه بیمارستان در سن 100 سالگی میمیرم مرگمم یه گودزیلای 10 سره که میاد سراغم بعدشم بازمانده ها میگند اه کنه نمیمرد که یا مثلا میگند آخیششششششش مرد بالاخره اه کنه این اه کنه کلا هستش دقت دارید که ؟ 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده