Cannibal 3349 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 چرا نمیخوای چیزی ازت باقی بمونه؟!! پس بازماندگانت چی؟!! نمیخوام دیگه! بازمانده ها؟ بازمانده ها برام مهمن و منظورم این نبود که جلو چشمشون تیکه پاره شم و همه ی خونم و دل و رودم رو صورتشون بپاشه!! منظ.رم این بود که فقط خبر مرگم بهشون برسه و بس... 5
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 10 شهریور، 2012 نمیخوام دیگه!بازمانده ها؟ بازمانده ها برام مهمن و منظورم این نبود که جلو چشمشون تیکه پاره شم و همه ی خونم و دل و رودم رو صورتشون بپاشه!! منظ.رم این بود که فقط خبر مرگم بهشون برسه و بس... خوب مطمئنا دوست دارن دفنت کنند یا اگه دلشون هواتو کرد به یه جایی سر بزنن و..... اینارو در نظر نمیگیری؟ 4
vahid88 9651 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 تو الان سربازی داغی نمیفهمی چی میگی جو گیر شدی بعد از خدمتت بیا دوباره به این سؤال جواب بده سربازی باعث شد خیلی چیزهایی که نفهمیدم رو بفهمم اگه جوگیر بودم می گفتم مرگ در راه وطنم یا پرچم کشورم یا چیزایی از این قبیل حرف ها 5
.Yaprak 15748 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 سربازی باعث شد خیلی چیزهایی که نفهمیدم رو بفهمم اگه جوگیر بودم می گفتم مرگ در راه وطنم یا پرچم کشورم یا چیزایی از این قبیل حرف ها پس حکمت اینکه میگن پسرا میرن سربازی مرد میشن درسته 6
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 چرا فکر میکنی جایی رو اشغال میکنی؟!!! اگه ئور از جونت بعد از 120 سال فوت کردی و دخترت بعد از مرگت خواست باهات درد و دل کنه کجا باید بره؟!! به کجا نگاه کنه که مطمئن باشه مامانش نگاهش میکنه و به حرفاش گوش میده؟!! خب جا که اشغال میشه حداقلش 2*1 متر جا اشغال میشه تازه خداتومن هم پول زمینشه.. برن جای اون بزنند به زخم زندگیشون والا.... عکس هم هست میتونه باهاش حرف بزن بعدم من تو دلش هستم .. قبرستون ترسناکه جای دختر هم نیست بره .. نمیخوام تو دردسر بیفته بچه ام..طوریش بشه خب.. دیدم که میگم ممکنه سال به سال نشه سر بزنی به عزیزت که اسیر خاکه... من اینجوری دوست دارم تازه میتونه با خاکسترم صحبت کنه.. 5
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 10 شهریور، 2012 من که مردم چرا پس منو دعوت کردی حالا نظرتو بگووووو اگه زنده بودی دوست داشتی چجوری بمیری؟!! 5
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 10 شهریور، 2012 سربازی باعث شد خیلی چیزهایی که نفهمیدم رو بفهمم اگه جوگیر بودم می گفتم مرگ در راه وطنم یا پرچم کشورم یا چیزایی از این قبیل حرف ها ببخشید خوب دیگه وقتشه واسش زن بگیریم دختر خوب سراغ دارید بیاید پروفایلم معرفی کنید راجع بهش فکر کنم:gnugghender: 6
vahid88 9651 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 پس حکمت اینکه میگن پسرا میرن سربازی مرد میشن درسته یه جورایی آره ولی خیلی ها هم هستن که نه تنها آدم نمی شن بلکه از اونی هم که هستن بدتر میشن 6
vahid88 9651 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 ببخشید خوب دیگه وقتشه واسش زن بگیریم دختر خوب سراغ دارید بیاید پروفایلم معرفی کنید راجع بهش فکر کنم:gnugghender: من نمی خوام آخه دوست دارم ادامه تحصیل بدم 5
.Yaprak 15748 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 یه جورایی آره ولی خیلی ها هم هستن که نه تنها آدم نمی شن بلکه از اونی هم که هستن بدتر میشن زدی تو هدف 5
Cannibal 3349 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 خوب مطمئنا دوست دارن دفنت کنند یا اگه دلشون هواتو کرد به یه جایی سر بزنن و..... اینارو در نظر نمیگیری؟ معلومه که درنظر نمیگیرم... دشمن روبرومه من باید چی رو در نظر بگیرم؟ اگه خواستم تیر بخورم به گوشه ی پام بخوره که تو آمبولانس از خونریزی بمبرم و بتونن منو خاک کنن؟ سعی میکنم بازمانده هام رو طوری تربیت کنم که ظاهر گرا نباشن که بعد از مرگم همش بخوان بیان سر قبرم. اگر براشون مهمه میتونن با یادگاریهام، وسایل شخصیم به یادم بیافتن؛ با همدیگه. میتونم به جای یه وصیت نامه ی عجیب و غریب محضری یا یه قبر چند ملیونی، یه دفترچه براشون باقی بزارم که چکیده ی عمرم باشه و هنگامی که میخوننش و دست خط من رو میبینن یاد من بیافتن و فکر کنن دارن با من صحبت میکنن. برای من مرگ چیزی بیشتر از قبر و نکیر و منکر و بازمانده هامه 6
.Yaprak 15748 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 ببخشید خوب دیگه وقتشه واسش زن بگیریم دختر خوب سراغ دارید بیاید پروفایلم معرفی کنید راجع بهش فکر کنم:gnugghender: بابا زن چی بزار بچه درسشو بخونه 5
pesare irani 41805 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 حالا نظرتو بگووووو اگه زنده بودی دوست داشتی چجوری بمیری؟!! والا من خودم به مرگ دردناک مردم ااما دوست دارم هر جور عزرائیل راحت تره و و اذیت نشه میمردم :ws3: اما دوست ندارم تو سقوط هواپیما بمیرم ترسناکه 6
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 10 شهریور، 2012 معلومه که درنظر نمیگیرم...دشمن روبرومه من باید چی رو در نظر بگیرم؟ اگه خواستم تیر بخورم به گوشه ی پام بخوره که تو آمبولانس از خونریزی بمبرم و بتونن منو خاک کنن؟ سعی میکنم بازمانده هام رو طوری تربیت کنم که ظاهر گرا نباشن که بعد از مرگم همش بخوان بیان سر قبرم. اگر براشون مهمه میتونن با یادگاریهام، وسایل شخصیم به یادم بیافتن؛ با همدیگه. میتونم به جای یه وصیت نامه ی عجیب و غریب محضری یا یه قبر چند ملیونی، یه دفترچه براشون باقی بزارم که چکیده ی عمرم باشه و هنگامی که میخوننش و دست خط من رو میبینن یاد من بیافتن و فکر کنن دارن با من صحبت میکنن. برای من مرگ چیزی بیشتر از قبر و نکیر و منکر و بازمانده هامه آفرین به طرز فکرت 6
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 10 شهریور، 2012 والا من خودم به مرگ دردناک مردم ااما دوست دارم هر جور عزرائیل راحت تره و و اذیت نشه میمردم :ws3: اما دوست ندارم تو سقوط هواپیما بمیرم ترسناکه چیش ترسناکه؟!! مرگ آنی همینه دیگه.....بوووووووم.......یه دفعه منفجر میشه و همه پودر میشن 7
pesare irani 41805 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 چیش ترسناکه؟!! مرگ آنی همینه دیگه.....بوووووووم.......یه دفعه منفجر میشه و همه پودر میشن خوووووو از اون بالا تا برسی پایین 30 ثانیه طول میکشه اون جا ترسناکههههههههههه 6
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 10 شهریور، 2012 خوووووو از اون بالا تا برسی پایین 30 ثانیه طول میکشه اون جا ترسناکههههههههههه خیالت راحت بین زمین و هوا اگه سکته نکنی برسی اون پائین 3 سوت به خاکستر تبدیل میشی 5
pesare irani 41805 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 خیالت راحت بین زمین و هوا اگه سکته نکنی برسی اون پائین 3 سوت به خاکستر تبدیل میشی خو پس انشاللله نصیبت نشه ما که قبلا مردیم تو هم زود تر بیای پیش ما این دنیا دلمون گرفت از تنهایی 6
azarafrooz 14221 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 یه مرگ هیجان انگیز تو سن مثلا 35 اینا :gnugghender: من سقوط از ارتفاع رو ترجیح میدم بیفتم ته یه دره پیدا نشم :gnugghender: البته غرق شدن هم خوبه میری داخل دریا اصولا دوست دارم در اوج خنده و خوشی بمیرم دیگه با آرامش مطمئنا مرگ هم اون موقع بهم لبخند میزنه البته به شرطی که آدم نسبتا خوبی باشما اگه شانس منه که گوشه بیمارستان در سن 100 سالگی میمیرم مرگمم یه گودزیلای 10 سره که میاد سراغم بعدشم بازمانده ها میگند اه کنه نمیمرد که یا مثلا میگند آخیششششششش مرد بالاخره اه کنه این اه کنه کلا هستش دقت دارید که ؟ 6
ارسال های توصیه شده