.Yaprak 15749 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 چرا دوست داری سوزونده بشی؟ وقتی مردی دیگه چه فرقی میکنه دفنت کنن یا سوزونده بشی یا اینکه گرگها بهت حمله کنن؟!! اینکه من دوست دارم سوزونده بشم یک فلسفه خاصی برا من داره که بعد بهت میگم ولی این واقعا بعده که روح آدم بعدش ببینه داره توسط یک حیون درنده خورده میشه همون کوسه تو دریا یا تو جنگل به وسیله حیونای درندهو همچنین برای یک بازمانده 7
شــاروک 30242 سازنده ارسال شده در 10 شهریور، 2012 من دوست دارم اسطوره ای بمیرم... مثلا چجوری؟ توضیح بده 7
Cannibal 3349 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 دوست دارم مثلا تو جنگ بمیرم، به عنوان آخرین بازمانده ی گردانم یا ... یا مثلا هنگام فداکاری برای دیگران. در غیر اینصورت دوست دارم ناگهانی بمیرم! هرچند زدم مرگ در آرامش ولی دوست ندارم چیزی ازم بمونه یا پیدا بشه که بخوان خاکش کنن! 9
شــاروک 30242 سازنده ارسال شده در 10 شهریور، 2012 دوست دارم مثلا تو جنگ بمیرم، به عنوان آخرین بازمانده ی گردانم یا ...یا مثلا هنگام فداکاری برای دیگران. در غیر اینصورت دوست دارم ناگهانی بمیرم! هرچند زدم مرگ در آرامش ولی دوست ندارم چیزی ازم بمونه یا پیدا بشه که بخوان خاکش کنن! چرا نمیخوای چیزی ازت باقی بمونه؟!! پس بازماندگانت چی؟!! 7
zahra22 19502 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 من دوس دارم ضربه مغزی شم و بمیرم... خیلییییییییی این طوری رو دوس دارم 10
شــاروک 30242 سازنده ارسال شده در 10 شهریور، 2012 من دوس دارم ضربه مغزی شم و بمیرم...خیلییییییییی این طوری رو دوس دارم من از وقتی کارت اهداء عضو گرفتم واسه همچین مرگی لحظه شماری میکنم این کارت تنها چیزی هستش که واقعا میخوام ازش استفاده کنم 9
zahra22 19502 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 من از وقتی کارت اهداء عضو گرفتم واسه همچین مرگی لحظه شماری میکنم این کارت تنها چیزی هستش که واقعا میخوام ازش استفاده کنم دقیقا منم همین طور.... 6
Avenger 19334 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 من مرگ در ارامش رو دوست دارم نمخوام انقدر زندگی کنم که وبال گردن دیگران شم 7
.Yaprak 15749 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 دقیقا منم همین طور.... منم میخوام شرافتمندانه اینطوری بمیرم 5
Matin H-d 18147 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 :sigh::sigh: همه پستارو تا الان خوندم چقدر دردناکه وقتی دوستام حتی همون مجازیشون بگن اینجوری بمیرم... دیگه چه برسه به اینکه دوست حقیقیم باشن:sigh::sigh: خیلی شده که به این مسئله مرگ فکر کردم اما همیشه از خدا خواستم مرگ نزدیکانم رو نبینم و زودتر از همشون خودم بمیرم .. برامم مهم نیست که چه جوری بمیرم 12
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 من مرگ در آرامشو زدم یا تو خواب یا شاید در یکی از بهترین و آرامش بخش ترین لحظات زندگیم .. که حس خوبش جاودانه بشه.. بعدش اعضای بدنمو اهدا کنند اونهایی که بعد از مرگ هم هنوز وقت داره برای پیوند زدن.. باقی جسدمم بسوزونند تا جایی زیادی روی زمین اشغال نکنه.. کسی هم سال به سال بهش سرنزنه.. چون من زنده هستم دیگه در بدن افراد دیگه به این میگویند مرگ مفید 8
شــاروک 30242 سازنده ارسال شده در 10 شهریور، 2012 :sigh::sigh: همه پستارو تا الان خوندم چقدر دردناکه وقتی دوستام حتی همون مجازیشون بگن اینجوری بمیرم... دیگه چه برسه به اینکه دوست حقیقیم باشن:sigh::sigh: خیلی شده که به این مسئله مرگ فکر کردم اما همیشه از خدا خواستم مرگ نزدیکانم رو نبینم و زودتر از همشون خودم بمیرم .. برامم مهم نیست که چه جوری بمیرم منم همیشه به خدا میگم هیچ وقت مرگ عزیزامو نبینم 7
شــاروک 30242 سازنده ارسال شده در 10 شهریور، 2012 من مرگ در آرامشو زدم یا تو خواب یا شاید در یکی از بهترین و آرامش بخش ترین لحظات زندگیم .. که حس خوبش جاودانه بشه.. بعدش اعضای بدنمو اهدا کنند اونهایی که بعد از مرگ هم هنوز وقت داره برای پیوند زدن.. باقی جسدمم بسوزونند تا جایی زیادی روی زمین اشغال نکنه.. کسی هم سال به سال بهش سرنزنه.. چون من زنده هستم دیگه در بدن افراد دیگه به این میگویند مرگ مفید چرا فکر میکنی جایی رو اشغال میکنی؟!!! اگه ئور از جونت بعد از 120 سال فوت کردی و دخترت بعد از مرگت خواست باهات درد و دل کنه کجا باید بره؟!! به کجا نگاه کنه که مطمئن باشه مامانش نگاهش میکنه و به حرفاش گوش میده؟!! 9
vahid88 9652 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 من هم مرگ در آرامش رو انتخاب کردم نمی دونم چرا اکثرا از مرگ می ترسن ولی من ترسی ازش ندارم و همیشه و هر لحظه آماده در آغوش کشیدنش هستم. اما دوست دارم وقتی دارم میمیرم به دردی بخورم یا بهتر بگم مرگم برای اطرافیانم مفید باشه 11
شــاروک 30242 سازنده ارسال شده در 10 شهریور، 2012 من هم مرگ در آرامش رو انتخاب کردم نمی دونم چرا اکثرا از مرگ می ترسن ولی من ترسی ازش ندارم و همیشه و هر لحظه آماده در آغوش کشیدنش هستم. اما دوست دارم وقتی دارم میمیرم به دردی بخورم یا بهتر بگم مرگم برای اطرافیانم مفید باشه یعنی اهداء عضو ؟!! فقط اینجوری میتونی مفید واقع بشی 8
vahid88 9652 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 یعنی اهداء عضو ؟!! فقط اینجوری میتونی مفید واقع بشی اهداء عضو که بعد از مرگه می تونه در حال نجات جون یه نفر یا یه عده ای باشه یا برای نابودی یا بنا نهادن چیزی باشه که به سود مردم باشه 7
شــاروک 30242 سازنده ارسال شده در 10 شهریور، 2012 اهداء عضو که بعد از مرگه می تونه در حال نجات جون یه نفر یا یه عده ای باشه یا برای نابودی یا بنا نهادن چیزی باشه که به سود مردم باشه تو الان سربازی داغی نمیفهمی چی میگی جو گیر شدی بعد از خدمتت بیا دوباره به این سؤال جواب بده 6
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری