azarafrooz 14221 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 اون وقت یه قاتل محسوب میشیا میخوای؟؟؟ یه فکر دیگه وایسا جلو پرتگاه من با ماشین میزنم بهت که هم درد داره هم هیجان حانیه نمیخوام خواستم از گناه خود کشی رهات کنم ایشششششششششششش نخواه اصلا خودکشی کن برو جهندم ( جهنم ) :vahidrk:حق نداری دستشو بگیری خودت تنها برو دست تورم میگیرما بچه بشین تو کار ما فوضولی نکن :vahidrk: 4
haniye.a 5626 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 :vahidrk:حق نداری دستشو بگیری خودت تنها برو اخییییی :hapydancsmil: به قول شاروک طرفداریت تو حلقم همه از فراموش شدن میترسن چرا فکر میکنی خودتو بکشی بهتره؟ 90% کسایی که اقذام به خودکشی میکنن به محض اقدام به خودکشی پشیمون میشن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چون دوس دارم خودم زمان مرگمو مشخص کنم... شاید پشیمون بشم ولی با شریطی که گفتم بهترین کاره حانیه جانم 3
haniye.a 5626 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 حانیه نمیخوام خواستم از گناه خود کشی رهات کنم ایشششششششششششش نخواه اصلا خودکشی کن برو جهندم ( جهنم ) دست تورم میگیرما بچه بشین تو کار ما فوضولی نکن :vahidrk: میخوای با خودم دستتو بگیرم بکشم پایین؟؟ من طوری دستتو میگیرم که نتونی دست اینو بگیری 3
.Yaprak 15749 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 حانیه نمیخوام خواستم از گناه خود کشی رهات کنم ایشششششششششششش نخواه اصلا خودکشی کن برو جهندم ( جهنم ) :vahidrk:درست صحبت کنا دست تورم میگیرما بچه بشین تو کار ما فوضولی نکن :vahidrk: آشنامون دست من امانته هیچ کس حق نداره بهش چپ نیگا کنه 3
.Yaprak 15749 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 اسپم نکنییییید من دیگه نمیام تو پستات نظر بدم . . . :4564: 3
azarafrooz 14221 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 آشنامون دست من امانتههیچ کس حق نداره بهش چپ نیگا کنه:vahidrk: نگاه میکنم خوبم نگاه میکنم حانیه جوووووووووووووووووووووووووووووووووووون میخوای با خودم دستتو بگیرم بکشم پایین؟؟ من طوری دستتو میگیرم که نتونی دست اینو بگیری حانیه قبلش جفتتونو میندازم پایین :gnugghender: 2
شــاروک 30242 سازنده ارسال شده در 12 شهریور، 2012 من دیگه نمیام تو پستات نظر بدم. . . :4564: خوب اسپم کنیییید 3
Cannibal 3349 ارسال شده در 13 شهریور، 2012 همه از فراموش شدن میترسن چرا فکر میکنی خودتو بکشی بهتره؟ 90% کسایی که اقذام به خودکشی میکنن به محض اقدام به خودکشی پشیمون میشن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 فقط یه سوال: از این 90 درصد کجا پرسیدن نظرتون چیه؟ 1
شــاروک 30242 سازنده ارسال شده در 13 شهریور، 2012 فقط یه سوال: از این 90 درصد کجا پرسیدن نظرتون چیه؟ اونایی که بعد از اقدام به خودکشی زنده میمونن 90% گفتن پشیمون شدیم 2
afshin18 11176 ارسال شده در 13 شهریور، 2012 مرگ هیجان انگیزش خوبه از کوه پرت شی یا مثلا غرق شی تازه من وصیت میکنم کسی مشکی پوشید روحم میاد هر شب اتاقش حالش رو میگیره:gnugghender: افشین خیلی هم چندش آ درکش کن نیست یا بندازند وسط دریا کوسه ها بخورنتیا از هواپیما پرتت کنن پایین یا با یک چاقو نفلت کنن تا اطلع ثانوی افشین فرار کرده کجا؟ 2
Cannibal 3349 ارسال شده در 13 شهریور، 2012 اونایی که بعد از اقدام به خودکشی زنده میمونن 90% گفتن پشیمون شدیم اونایی که زنده موندن...پس باید بگی 90% اونایی که زنده موندن! خب معلومه پشیمونه. خودکشی کرده بود که کامل بمیره نه اینکه گردنش بشکنه یا هرچی. 2
شــاروک 30242 سازنده ارسال شده در 13 شهریور، 2012 اونایی که زنده موندن...پس باید بگی 90% اونایی که زنده موندن! خب معلومه پشیمونه. خودکشی کرده بود که کامل بمیره نه اینکه گردنش بشکنه یا هرچی. همشون میگن همین که اقدام به خودکشی کردیم پشیمون شدیم و به غلط کردن افتادیم یعنی از اینکه زنده موندن ناراحت نیستن 2
.Yaprak 15749 ارسال شده در 13 شهریور، 2012 درکش کن نیست کجا؟ افشین بعد ار سقوط ایرلند متواری شد . . . ولی مثه اینکه دوباره برگشته 1
Yoohoo 292 ارسال شده در 13 شهریور، 2012 برم زیر مترو، فک کنم خیلی هیجانی باشه، بعد لاشه ام بره تو اون سولاخ مولاخا گیر کنه، بعد بو گند بگیره، مردم فیلم بگیرن، روحم بلوتوث شه، تو فیض بوک شیر کنن کلی لایک بگیره 3
شــاروک 30242 سازنده ارسال شده در 13 شهریور، 2012 من قرار دوشنبه هفته دیگه بمیرم خدا نکنه شقایق جونم منو دق نده تورو خدا من همش دارم به حرفت فکر میکنم و غصه میخورم 2
شــاروک 30242 سازنده ارسال شده در 13 شهریور، 2012 برم زیر مترو، فک کنم خیلی هیجانی باشه، بعد لاشه ام بره تو اون سولاخ مولاخا گیر کنه، بعد بو گند بگیره، مردم فیلم بگیرن، روحم بلوتوث شه، تو فیض بوک شیر کنن کلی لایک بگیره واقعا این مرگ ایده آلیه واسه شما؟!!! 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری