شــاروک 30242 سازنده ارسال شده در 13 شهریور، 2012 مرگ طبیعی چه فرقی با مرگ در آرامش داره؟ یعنی در اثر کهولت سن باشه که ممکنه آدمو تو بستر بیماری بندازه و آدم به مشقت بیوفته ولی مرگ در آرامش بدون سر بار کسی بودنه 4
- Nahal - 47858 ارسال شده در 13 شهریور، 2012 یعنی در اثر کهولت سن باشه که ممکنه آدمو تو بستر بیماری بندازه و آدم به مشقت بیوفته ولی مرگ در آرامش بدون سر بار کسی بودنه درسته ولی اون مرگ هم در آرامش هست بنظرم با مرگ به آرامش میرسه و دیگه درد نمی کشه 3
شــاروک 30242 سازنده ارسال شده در 13 شهریور، 2012 درسته ولی اون مرگ هم در آرامش هست بنظرم با مرگ به آرامش میرسه و دیگه درد نمی کشه من منظورم قبل از مرگ بوده، بدون اینکه مزاحم کسی بشه و یا حتی تو این دنیا درد بکشه.... 2
!Hooman 10133 ارسال شده در 14 شهریور، 2012 این نظرسنجی ی گزینه کم داره 5 _ نمیخوام بمیرم من نخوام بمیرم کیو باید ببینم 3
شــاروک 30242 سازنده ارسال شده در 14 شهریور، 2012 این نظرسنجی ی گزینه کم داره 5 _ نمیخوام بمیرم من نخوام بمیرم کیو باید ببینم رحمان تو یکی که باید بمیری حتما پس زود بگو چجوری میخوای بمیری 2
azarafrooz 14221 ارسال شده در 14 شهریور، 2012 آره به قرعان املات چند بود گلم ؟ این نظرسنجی ی گزینه کم داره 5 _ نمیخوام بمیرم من نخوام بمیرم کیو باید ببینم بیا خودمو ببین :gnugghender: چنان زجر کشت کنم حالت جا بیاد یوهااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :gnugghender: 2
شــاروک 30242 سازنده ارسال شده در 14 شهریور، 2012 املات چند بود گلم ؟ بیا خودمو ببین :gnugghender: چنان زجر کشت کنم حالت جا بیاد یوهااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :gnugghender: به بچه های مردم گیر نده 1
azarafrooz 14221 ارسال شده در 14 شهریور، 2012 به بچه های مردم گیر نده خو پس به بچه های کیا گیر بدم :w00: 2
شــاروک 30242 سازنده ارسال شده در 14 شهریور، 2012 خو پس به بچه های کیا گیر بدم :w00: الان که دقت میکنم میبینم حق با توئه..... پس گیر بده 2
.Yaprak 15749 ارسال شده در 14 شهریور، 2012 الان که دقت میکنم میبینم حق با توئه..... پس گیر بده رو امدادهای غیبی هم حساب باز کنید 2
azarafrooz 14221 ارسال شده در 14 شهریور، 2012 الان که دقت میکنم میبینم حق با توئه..... پس گیر بده ببین من همیشه درست میگم که هیچوقتشم سوتی ننیدم کووووووووووووفت نخند رو امدادهای غیبی هم حساب باز کنید ای جان دارمت :gnugghender: امداد غیبیتو خام خام :gnugghender: 2
شــاروک 30242 سازنده ارسال شده در 14 شهریور، 2012 ببین من همیشه درست میگم که هیچوقتشم سوتی ننیدم کووووووووووووفت نخند :ws28: ای جان دارمت :gnugghender: امداد غیبیتو خام خام :gnugghender: خانومم درست صحبت کن خام خام یعنی چی؟!!!! 2
azarafrooz 14221 ارسال شده در 14 شهریور، 2012 یه چی تو مایه های تو حلقم هست که تو میگی خو آره خوووووووو پخته خام ضرر داره :icon_pf (34): 1
!Hooman 10133 ارسال شده در 14 شهریور، 2012 رحمان تو یکی که باید بمیری حتما پس زود بگو چجوری میخوای بمیری من ی بار تو خواب مردم یعنی تو جنگ بود ک دشمن منو شهید کرد من تو همون خواب ی لحظه احساس کردم دارم از جسمم جدا میشم مث تو این فیلما تصویر از بالا میشه 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری