seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 اونوقت همش خانوادت تو ترس و دلهره زندگی میکنن......به نظرت ارزش داره؟!!! میگم که کسی ندونه کیم حتی خونوادم... بعد مرگم تازه بفهمن کیم.... 3
شــاروک 30242 سازنده ارسال شده در 10 شهریور، 2012 میگم که کسی ندونه کیم حتی خونوادم... بعد مرگم تازه بفهمن کیم.... این هیجان مرگت تو حلقم...... 4
afshin18 11176 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 چقد ناراحت کننده س مرگ خیلی سختی داشته، امیدوارم روحشون همیشه در آرامش باشه.... . واقعا خیلی سخته وقتی ندونی عزیزت کجا دفن شده ...... ممنون نمیخوام یه خدایی نکرده چیزی بگو :vahidrk:اه اه چه مرگ چندش آوری حالم به هم خورد چندشناک خیلی هم با حاله بی ذوق:icon_razz: 4
.Yaprak 15749 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 نخندیدا....توهم زدم... دوست دارم 10 سال دیگه توسط افراد یا گروه خاص و مهم کشته بشم... یعنی دوست دارم تا 10 سال دیگه انقد مهم بشم ولی کسی نفهمه که شخصیت مهمیم،فقط یه عده گروه و افراد خاص بدونن که کیم... خیلی حال میده... فیلم زیاد میبینیا 6
seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 فیلم زیاد میبینیا مگه نگفتم نخندید...:vahidrk: راستش دوران طفولیت خیلی فیلم میدیدم،فک کنم جو اون گرفدتم... 6
!Ell 4695 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 منم مرگ در آرامشو انتخاب کردم.. یه جورایی راحترین نوع مرگه که برای هرکسی امکان پذیر نیست و سعادت میخواد 7
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 من دوس دارم بهم بگن متاسفیم شما فقط سه ماه فرصت دارید اون وقت من میدونم و اون سه ماه هرچند الانم تقریبا جوری زندگی می کنم که قراره به زودی بمیرم البته بگما من کما برو نیستم نامزدم ندارم 8
azarafrooz 14221 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 مرگ هیجان انگیزش خوبه از کوه پرت شی یا مثلا غرق شی تازه من وصیت میکنم کسی مشکی پوشید روحم میاد هر شب اتاقش حالش رو میگیره:gnugghender: افشین خیلی هم چندش آ 4
شــاروک 30242 سازنده ارسال شده در 12 شهریور، 2012 مرگ هیجان انگیزش خوبه از کوه پرت شی یا مثلا غرق شی تازه من وصیت میکنم کسی مشکی پوشید روحم میاد هر شب اتاقش حالش رو میگیره:gnugghender: افشین خیلی هم چندش آ چرا دوس داری هیجان انگیز بمیری؟ 4
azarafrooz 14221 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 چرا دوس داری هیجان انگیز بمیری؟ آخه من مقداری شیطونم هیجان رو هم دوست دارم برای من ساده مردن کمه اگه شانس منه که تو بیمارستان در 100 سالگی میمیرم 4
haniye.a 5626 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 من مرگ در ارامشو انتخاب کردم اما نه اینکه بمیرم خیلی دوس دارم خودم خودمو بکشم مثلا وایسم لب یه پرتگاه یا صخره بعد اروم خودمو پرت کنم پایین دوس دارم اینکارو در وضعیتی بکنم که بدونم دارم اکسیژن بیخود مصرف میکنم اینقدری که اطرافیانم دیگه وجودمو دوس نداشته باشن اون وقت نه دیگه جسدمو پیدا میکنن که گریه کنن نه دیگه مدام در تعجب میمونن که دلیلم واسه مرگ چی بوده ولی یه چیزی صادقانه بگم اول اینکه جدیدا از مرگم میترسم و دوم اینکه از اینکه بمیرمو فراموش بشم واقعا میترسم بهتر بگم ازین دوتا وحشت دارم 3
.Yaprak 15749 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 مرگ هیجان انگیزش خوبه از کوه پرت شی یا مثلا غرق شی تازه من وصیت میکنم کسی مشکی پوشید روحم میاد هر شب اتاقش حالش رو میگیره:gnugghender: افشین خیلی هم چندش آ یا بندازند وسط دریا کوسه ها بخورنت یا از هواپیما پرتت کنن پایین یا با یک چاقو نفلت کنن تا اطلع ثانوی افشین فرار کرده 4
شــاروک 30242 سازنده ارسال شده در 12 شهریور، 2012 آخه من مقداری شیطونم هیجان رو هم دوست دارم برای من ساده مردن کمه اگه شانس منه که تو بیمارستان در 100 سالگی میمیرم منم شیطونم ولی دوس دارم تو آرامش بمیرم 3
azarafrooz 14221 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 من مرگ در ارامشو انتخاب کردم اما نه اینکه بمیرم خیلی دوس دارم خودم خودمو بکشم مثلا وایسم لب یه پرتگاه یا صخره بعد اروم خودمو پرت کنم پایین دوس دارم اینکارو در وضعیتی بکنم که بدونم دارم اکسیژن بیخود مصرف میکنم اینقدری که اطرافیانم دیگه وجودمو دوس نداشته باشن اون وقت نه دیگه جسدمو پیدا میکنن که گریه کنن نه دیگه مدام در تعجب میمونن که دلیلم واسه مرگ چی بودهولی یه چیزی صادقانه بگم اول اینکه جدیدا از مرگم میترسم و دوم اینکه از اینکه بمیرمو فراموش بشم واقعا میترسم بهتر بگم ازین دوتا وحشت دارم نه من خودکشی دوست ندارم اما با گزینه پرت شدن موافقم :gnugghender: بیا تو منو پرت کن منم دستتو میگیرم میکشم پایین :gnugghender: 4
.Yaprak 15749 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 نه من خودکشی دوست ندارم اما با گزینه پرت شدن موافقم :gnugghender: بیا تو منو پرت کن منم دستتو میگیرم میکشم پایین :gnugghender: :vahidrk:حق نداری دستشو بگیری خودت تنها برو 4
شــاروک 30242 سازنده ارسال شده در 12 شهریور، 2012 من مرگ در ارامشو انتخاب کردم اما نه اینکه بمیرم خیلی دوس دارم خودم خودمو بکشم مثلا وایسم لب یه پرتگاه یا صخره بعد اروم خودمو پرت کنم پایین دوس دارم اینکارو در وضعیتی بکنم که بدونم دارم اکسیژن بیخود مصرف میکنم اینقدری که اطرافیانم دیگه وجودمو دوس نداشته باشن اون وقت نه دیگه جسدمو پیدا میکنن که گریه کنن نه دیگه مدام در تعجب میمونن که دلیلم واسه مرگ چی بودهولی یه چیزی صادقانه بگم اول اینکه جدیدا از مرگم میترسم و دوم اینکه از اینکه بمیرمو فراموش بشم واقعا میترسم بهتر بگم ازین دوتا وحشت دارم همه از فراموش شدن میترسن چرا فکر میکنی خودتو بکشی بهتره؟ 90% کسایی که اقذام به خودکشی میکنن به محض اقدام به خودکشی پشیمون میشن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4
azarafrooz 14221 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 منم شیطونم ولی دوس دارم تو آرامش بمیرم خو پس معلومه من یه چیز دیگم ببین بیا تست شیطونی سنجی کنیم :hapydancsmil: یا بندازند وسط دریا کوسه ها بخورنتیا از هواپیما پرتت کنن پایین یا با یک چاقو نفلت کنن تا اطلع ثانوی افشین فرار کرده نه حالا اونقدر هم هیجان انگیز نه که تو هم حالا ایش نه بابا افشین داره به طرق پکیدن فکر میکنه 4
.Yaprak 15749 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 من مرگ در ارامشو انتخاب کردم اما نه اینکه بمیرم خیلی دوس دارم خودم خودمو بکشم مثلا وایسم لب یه پرتگاه یا صخره بعد اروم خودمو پرت کنم پایین دوس دارم اینکارو در وضعیتی بکنم که بدونم دارم اکسیژن بیخود مصرف میکنم اینقدری که اطرافیانم دیگه وجودمو دوس نداشته باشن اون وقت نه دیگه جسدمو پیدا میکنن که گریه کنن نه دیگه مدام در تعجب میمونن که دلیلم واسه مرگ چی بودهولی یه چیزی صادقانه بگم اول اینکه جدیدا از مرگم میترسم و دوم اینکه از اینکه بمیرمو فراموش بشم واقعا میترسم بهتر بگم ازین دوتا وحشت دارم حانیه 4
haniye.a 5626 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 نه من خودکشی دوست ندارم اما با گزینه پرت شدن موافقم :gnugghender: بیا تو منو پرت کن منم دستتو میگیرم میکشم پایین :gnugghender: اون وقت یه قاتل محسوب میشیا میخوای؟؟؟ یه فکر دیگه وایسا جلو پرتگاه من با ماشین میزنم بهت که هم درد داره هم هیجان 4
.Yaprak 15749 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 اون وقت یه قاتل محسوب میشیا میخوای؟؟؟ یه فکر دیگه وایسا جلو پرتگاه من با ماشین میزنم بهت که هم درد داره هم هیجان 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری