رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

آره میشه استفاده کرد، ولی من تاحالا تو عمل ندیدم برای این مدل ساختمونا منفرد استفاده کنن، همه جا نواری دیدم :JC_thinking:

منفردو بیشتر برای سوله ها و این چیزا دیدم

مگه اصلا این روزا ساختمون یک طبقه هم ساخته میشه؟ :JC_thinking:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 275
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

آها

شمال بخاطر اینکه چسبندگی خاکش کمه این کارو میکنن

نه اتفاقا چسبندگی کمی نداره، ولی در کل مقامت خاکش مثلاً از خاک تهران پایینتره، اصطکاک بین دانه هاش کمتره

بیشتر مردم دوس دارن تو شمال خونه ویلایی بسازن و یه حیاط بزرگ داشته باشن، واسه همین یه طبقه زیاده

گرچه اینم بیشتر اطراف شهراست، مراکز شهرها اکثرا آپارتمانی هستن

• Like 2
لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیزم در این فروم وزین

سوالی داشتم که نمی دونم این جا باید مطرح می شد یا نه....!

من می خواستم برای ساختمانی که دارم بنایی می کنم سیستم گرمایشی پیش بینی کنم...

سوالی این جاست که اون طور که بنده مطالعه کردم تو اینترنت سیستم گرمایش از کف سرطان زاست درسته یا نه مهندسان عزیز؟

چه سیستم گرامیشی رو شما در نهایت پیشنهاد می کنید؟

مرسی

• Like 6
لینک به دیدگاه

دوست عزیز من تا به حال در مورد سرطان زا بودنش چیزی نشنیدم. اگر در تالار مکانیک و در بخش تاسیسات میپرسیدید جواب دقیق تری میگرفتید. ولی من خودم تا به حال پروژه های زیادی رو کار کردم و مشکلی هم نداشته. ولی پیشنهاد میکنم از بهترین محصول برای گرمایش کف استفاده کنید که طبیعتا گرون ترین در بازار هم هست. حالا من نام نمیبرم که تبلیغات نشه. ولی پرس و جو کنید متوجه میشید منظورم کدام برند هست.

• Like 7
لینک به دیدگاه

سیستم گرمایش از کف هزینه نسبتاً زیادی داره......در مورد سرطانی بودنش یا غیر سرطانی نبودش اطلاعی ندارم.....ولی اگه خواستی دقیقاً اطلاع بگیری بهم پیام خصوصی بزن تا یه شماره بهت بدم که ایشون باسابق ترین فرد تو سیستم های گرمایشی و سرمایشی تو کرج هستن و آشناً(البته سابق تجربی):a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه

یکی از اساتید دانشگاه ما میگفت، به دلیل اینکه گرما از کف پا در هنگام نشستن و یا راه رفتن روی زمین به بدن منتقل میشه،سبب بیماری هایی چون روماتیسم و دردهای مفصلی میشه.

• Like 6
لینک به دیدگاه
یکی از اساتید دانشگاه ما میگفت، به دلیل اینکه گرما از کف پا در هنگام نشستن و یا راه رفتن روی زمین به بدن منتقل میشه،سبب بیماری هایی چون روماتیسم و دردهای مفصلی میشه.

فکر نمیکنم اینطور باشه چون 80 درصد از گرما توسط تابش به محیط منتقل میشه و سیمان با افزودنی هایی که داره به عنوان یه کوپل حرارتی عمل میکنه. ضمن اینکه ما تا بوده شنیدیم گرما در درمان دردهای مفصلی تاثیر خوبی داره. و اینکه بازم شنیدم روماتیسم به خاطر قرار گرفتن در معرض رطوبت به وجود میاد. حالا نمیدونم تا چه حد درسته.

• Like 4
لینک به دیدگاه

با سلام

دوتا بحث وجود داره

1- درد های مفصلی و رماتیسمی با رطبوبت گرمی که خارج می شود...

2- مورد بعدی این که چون ما ایرانی ها عادت داریم کف ساختمان فرش پهن می کنیم این بخارات با پرزهای فرش ترکیب شده و برای سلامتی انسان خیلی مضر هستش... اونم تازه فرش ماشینی

منبع:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

تو این منبع جوابیه رو هم آورده که بد نیست بخونید....

خیلی خوبه اگه الان کسی جواب کاملی داشته باشه....

مرسی دوستان خوبم...

• Like 5
لینک به دیدگاه

در کشور المان ازین سیستم گرمایش خیلی استفاده میشه . من گاهی از این خونه ها استفاده کرده ام . از نظر پزشکی هم مشکلی نداره .

تنها موقع موزاییک یا سنگ کف باید فاصله ای حدود نیم سانتی متر جهت انبساط و انقباض بین سنگهای کف و سنگی که بصورت باریک در حاشیه میذارند ( نمیدونم اسمش چیه ) رعایت بشه و انرا بعدا با موادی مث سیلیکون درز گیزی نمایند در غیر اینصورت اون فاصله یا درجایی دیگه حتما میترکه و برای خود سیستم هم زیانبار است . برای فرش ایرانی نمیدونم مناسب باشه ولی معمولا برای پوشش موکت یا فرش هم استاندارد های خاصی حتما تعریف میشه

به نظر من اگردر منطقه سردسیر میخواهید این سیستم رو برای خود بکار ببرید و خونه هم ایزولاسیون دیوار ها از بیرون و پنجره ها را ندارد ازین کار صرف نظر کنید چون هیچوقت گرمایی مث شوفاژ معمولی در خانه نخواهید داشت

• Like 2
لینک به دیدگاه

ببین دوست عزیز یه نکته مهم هست که میگه تو باید 40 50سال توی رشته ای که خوندی کار کنی این دقیقا همون دو راهی که من 3سال پیش تو همین دو راهی بودم.من علاقم انتخاب کردم یعنی عمران:yes:

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام؛

سیستم گرمایش از کف کمتر از ده ساله که ابداع شده و به سرعت استفاده اون افزایش و به همون سرعت نیز در حال کاهشه. در انتقاد از اون میشه چند تا دلیل خوب عنوان کرد :

1- گرما مستقیم از کف به پا منتقل میشه و ای اصلاً احساس خوشایندی نیست.

2- تنظیم درجه حرارت به آسونی ممکن نیست، مثلاً فرض کنید وارد منزل میشین و میخواین به سرعت دما رو بالا ببرین.

3- حتی مزایای اندک اون (عدم وجود رادیاتورهای مزاحم) هم در خانه هایی که علاقه دارن از سیستم سنتی قالی و موکت استفاده کنند کاملاً رنگ می بازه.

4- الان بیشتر سعی میشه در سالن های صنعتی ، مرغداری و دامداری استفاده بشه.

5- ضمناً در مقابل سیستم فن کویل اصلاٌ حرفی برای گفتن نداره.

به شخصه اصلاً علاقه ای به این سیستم ندارم و توصیه نمی کنم (حتی در برابر موتورخانه و رادیاتور). تبلیغات مجریان اون رو هم نشنیده بگیرین!

• Like 3
لینک به دیدگاه

گرمایش از کف اصلا" جالب نیست...هیچ چی مثل شوفاژ نمی شه...ما همیشه سردمونه مگه اینکه بریم دمه دریچه هاش واستیم...هی هم روشن خاموش می شه تا دماش به اون حد مورد نظر می رسه....فکرکن هی کولرتون روشن خاموش شه!

هیچ چی شوفاژ نیست برای من

• Like 3
لینک به دیدگاه

با توجه به تمام مسائل فکر می کنم بهترین راهکار همون شوفاژ هستش...

از معیبی که داره اینه که هم جا می گیره و هم هزینه انرژی مصرفی بالاتر میره

اما در مقابل معایب سیستم گرمایش از کف هیچی به حساب نمیاد....

خیلی خیلی ممنونم از دوستان گلم که نظرات ارزشمندشون راهگشا بود برام....

:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
برای کار بر روی ÷ایان نامه کارشناسی ارشد در زمینه تثبیت خاک چه کارهایی باید انجام بدهم و چه مراحلی را باید طی کنم

پروپوزالتو تایید کردی؟

مهمترین مرحله و ابتدایی ترین مرحله جمع آوری اطلاعات هست و اینکه بدونی قبلا چقد رو این موضوع کار شده

بعد از جمع آوری اطلاعات هم نوبت کارهای آزمایشگاهی هست .

به نظر من مهمترین عامل موفقیت اینکه اول رو موضوعت خوب تحقیق کنی و بدونی دقیقا دنبال چی هستی

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...