partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ هی وای من زهرااااا رشته ات کامپیوتر می باشیههههههه رشتم کامپیوتره ولی در تالار گرافیک فعالیت دارم خو ... هی وای ؛ همین زهرا هم شما رو تهنا گذاشت جو نده ... :vahidrk: تالار کامپیوتر هم میام( هروقت سوال دارم البته ) 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا این پی سی ها چرا این قدر حسودن شما اول معنی اصطلاحات و یاد بگیر بعد استفاده کن پی سیییییییییییییییییییییییی 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ رشتم کامپیوتره ولی در تالار گرافیک فعالیت دارم خو ... جو نده ... :vahidrk: تالار کامپیوتر هم میام( هروقت سوال دارم البته ) اشتباهش همینه دیگه باید مینوشت رشتتون چیه 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ یعنی پذیرش رشته مهندسی معماری اینقدر زیاد شد؟ آیا پذیرش ما متناسب با بازار کار هست؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ یعنی پذیرش رشته مهندسی معماری اینقدر زیاد شد؟ آیا پذیرش ما متناسب با بازار کار هست؟ بله که متناسبه لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ در تالار پروفايلم مديرش هم خيلي خوبه همه نوع فعاليتي مجاز هس اخراج هم نميكنه 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ شما اول معنی اصطلاحات و یاد بگیر بعد استفاده کن پی سیییییییییییییییییییییییی پی سی معانی مختلفی داره یک کامپیوتر دو به ادم بی پول چیز (میگن طرف خورده به پی سی) سه یک نوع بیماری پوستی 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ سلام سلام زیست شناسی :(50): 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ اغلب معماری ها تو ادبیات فعالن حالا بماند که خودم هم زیست هستم هم ادبیات 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ بابا زیست که کارش فقط تشریح قورباغه هستش گستره رشته ی معماری خیلی زیاد هستش در زمینه های ادبیات نقاشی فن ساختمان و... رو در خودش جای میده 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ بابا زیست که کارش فقط تشریح قورباغه هستش زیست از نوع سلولی و مولکولی نههههههههه 5 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ زیست از نوع سلولی و مولکولی نههههههههه حالا جفتش که دو تاست حالا یعنی می خواستی بگی الان زدین تو کار کاربد شکافی سوسک و پشه؟:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ حالا جفتش که دو تاست حالا یعنی می خواستی بگی الان زدین تو کار کاربد شکافی سوسک و پشه؟:hapydancsmil: نه دارم ژن های شما رو کشف میکنم 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ حالا جفتش که دو تاست حالا یعنی می خواستی بگی الان زدین تو کار کاربد شکافی سوسک و پشه؟:hapydancsmil: :vahidrk: تو که از رشته ما چیزی نمیدونی حرف نزن...... 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ پی سی معانی مختلفی دارهیک کامپیوتر دو به ادم بی پول چیز (میگن طرف خورده به پی سی) سه یک نوع بیماری پوستی خببب دقیق توضیح میدی بچه های پی سی کدو معنی رو شامل میشه دقیقا ؟ 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ خبببدقیق توضیح میدی بچه های پی سی کدو معنی رو شامل میشه دقیقا ؟ بچه های کامپیوتر وضع مادی خوبی ندارن و در منزل مبارکشون بر اثر بیکاری دچار بیماری پیسی شدن:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ بچه های کامپیوتر وضع مادی خوبی ندارن و در منزل مبارکشون بر اثر بیکاری دچار بیماری پیسی شدن:hapydancsmil: آفرین پس از مدرسه رفتن جمله سازی رو حداقل یاد گرفتی نهه پ میشه امیدوار بود در آینده دور ی چیزای دیگم یاد بگیری ادامه بده 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ معماررررررررررررررررررررررررررررررررییییییییییییییییییییییی :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده