eder 13733 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 ی چن نفر هستن تو مسیر که میرم سر کار سر میدون وامیسن با بیل و کلنگ اونام میخواستن بیان لایک کنن ونوسی معماریو ونوس ناراحن نشیا شوخیه هااااا اونا عمرانن 4
آرانوس 6500 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 ی چن نفر هستن تو مسیر که میرم سر کار سر میدون وامیسن با بیل و کلنگ اونام میخواستن بیان لایک کنن ونوسی معماریو ونوس ناراحن نشیا شوخیه هااااا خوب شد آخرش گفتیا شوخیه اونا عمرانن کلا به گروه یا چیزی کار نگیریم اینم که بحث میکنیم بیشتر جهت مزاهه والا ههممون به وجود و اهمیت رشته ها واقفیم دیگه البته اینم میدونیم که بهتر از عمران نیس 2
goddess_s 16415 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 خوب شد آخرش گفتیا شوخیه انقد که همه زود بهشون بر میخوره ناچاری بعد هر حرفت بگی بابا جان شوخیه هااااااا آرانوس شوخی بودااااا 2
eder 13733 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 خوب شد آخرش گفتیا شوخیه کلا به گروه یا چیزی کار نگیریم اینم که بحث میکنیم بیشتر جهت مزاهه والا ههممون به وجود و اهمیت رشته ها واقفیم دیگه البته اینم میدونیم که بهتر از عمران نیس مزاح فرمودیم بابا اصلا اونا سایر رشته هان 3
آرانوس 6500 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 انقد که همه زود بهشون بر میخوره ناچاری بعد هر حرفت بگی بابا جان شوخیه هاااااااآرانوس شوخی بودااااا مزاح فرمودیم بابا اصلا اونا سایر رشته هان نه دوستان من بحث خودم و رشته ام نبود بحث کلی بو در مورد یه قشر از جامعه اینکه به تمسخر یا ... گرفته نشن که میدونم نمیشن تو جمع ما 4
شـاهین 8068 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 چقد ما طفلکی ایم.. این روز ها همه ی خنگول ها مهندسی پزشکی بالینی می خوانند شما چه طور؟ با هوش ها هم معماری
*sepid* 9772 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 من همچنان به قابل استناد نبودن این نظرسنجی پافشاری می کنم پر از تقلبه بابا .... 3
eder 13733 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 نه دوستان من بحث خودم و رشته ام نبود بحث کلی بو در مورد یه قشر از جامعه اینکه به تمسخر یا ... گرفته نشن که میدونم نمیشن تو جمع ما آهان حق با شماست 2
goddess_s 16415 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 من همچنان به قابل استناد نبودن این نظرسنجی پافشاری می کنم پر از تقلبه بابا .... سلام سپید کجا بودی نبودی 2
s.zarei 3090 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 ارادتمندیم مهندس عزیزمگه الکیه که بخوان هر چیزی در مورد عمران بگن خیلی روشن نمیگم دچار افسردگی معمارای انجمن بشه :5c6ipag2mnshmsf5ju3ولی خوب همه جا داره ارایه میشه و... آره میگم رشته خوبیه ...اما خوبتر هرگز چون بهترین عمرانه عزیز دلمممممم سلام مهندس به به چند ساعتي رفتيم و برگشتيم مهندس چيكار كردي ؟ گل كاشتي ،دستت درد نكنه اي ول ، همه شونو كه ضربه فني كردي ، تنهايي بابا زحمتت شد گفتم كه بزار مديرمون بياد. ما مخلصيم تنهايي همه شون حريفي 2
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 الان خوشحالید زیادید ؟ این نشونه ی خز بودن معماریه خب 4
آرانوس 6500 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 سلام مهندسبه به چند ساعتي رفتيم و برگشتيم مهندس چيكار كردي ؟ گل كاشتي ،دستت درد نكنه اي ول ، همه شونو كه ضربه فني كردي ، تنهايي بابا زحمتت شد گفتم كه بزار مديرمون بياد. ما مخلصيم تنهايي همه شون حريفي سلام مهندس خواهش میشه مهندس .... اینا چیزی نبود که فقط یه چشمه بود ارادتمند الان خوشحالید زیادید ؟ این نشونه ی خز بودن معماریه خب یه چی تو مایه هایی که من گفتم 3
pesare irani 41807 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 برقیا کجایین ؟!!!!!!!؟ پرچممون داره میاد پایین رای من رو دزدیدن 2
seyed mehdi hoseyni 27122 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 برقیا کجایین ؟!!!!!!!؟ پرچممون داره میاد پایین رای من رو دزدیدن فک میکنید برقیا واسه چی سکوت کردن نمیان جلو!!واسه همینه دیگه!! آخرین سنگر سکوت حق ما گرفتنی نیست... تازشم برقیا اثبات شده ان احتیاج به تبلیغات ندارن... 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 فک میکنید برقیا واسه چی سکوت کردن نمیان جلو!!واسه همینه دیگه!! آخرین سنگر سکوت حق ما گرفتنی نیست... تازشم برقیا اثبات شده ان احتیاج به تبلیغات ندارن... با به خودمون ایمان داریم نیازی به تبلیغات و یار کشی و یار جمع کنی نداریم 2
goddess_s 16415 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 ما هم که تالار گرافیک هستیم ... :hapydancsmil: هی وای من زهرااااا رشته ات کامپیوتر می باشیههههههه 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری