goddess_s 16415 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 اگر نشونه آبکی بودنش بود مردم خودشون رو خفه نمیکردم که رتبه خوب بیارن و معماری قبول شن ما باهم دوستیم من با شما بحث نمیکنم الان رتبه اول کنکور معماری خونده ؟ 2
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 تو اگر 50 سالت هم نشه تو بازم بچه ی منی بی ادب اینم عوض تبریک روز پدرت ای نمک نشناس شاهین من مینا هستم نه مینی دقتت رو ببر بالا 1
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 ما باهم دوستیم من با شما بحث نمیکنم الان رتبه اول کنکور معماری خونده ؟ دوستیم ولی داری به رشته ی محبوب دل ها(معماری) توهین میکنی نه ولی خیلی از رتبه های برتر اولین انتخابشون معماریه (البته از گروه ریاضی فیزیک) 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 شهریور، 2012 شاهین من مینا هستم نه مینی دقتت رو ببر بالا چه سوء تفاهمی شدااااا
شـاهین 8068 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 شایدم یکم نشونه ی آبکی بودنشه چه ابکی چه غیر ابکی تو در حسرت یه شوهر معمار هنوز موندی 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 اره دیگه ادم های بیکاری مثل تو رو میاریم زیر پر و بال خودمون اموزشتون میدیم و بعد ما بهتون دستور میدیم و شما برا ما کار میکنین خوب من که کار وبار دارم تو اون زمانی که پشت کنکور بودی بردنت اجر پرت کنی بالا ساختمون از اون موقع دیدی علاقه شدیدی به بیل و کلنگ و کمچه داری گفتی باید بخونم رشته معماری در بیام دمت گرم تو هم اره :vahidrk: 3
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 تو هم اره :vahidrk: اگر پای رشتم در میون باشه منم آره :167: 1
*sepid* 9772 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 چه ابکی چه غیر ابکی تو در حسرت یه شوهر معمار هنوز موندی بزنم به تخته دوز اعتماد به نفستونم که بالاست .... اعتماد به نفس تزریق کردین؟ 3
pesare irani 41807 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 اگر پای رشتم در میون باشه منم آره :167: برو بابا برو نخ ترازت رو بردار باهاش بازی کن 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 خوب من که کار وبار دارم تو اون زمانی که پشت کنکور بودی بردنت اجر پرت کنی بالا ساختمون از اون موقع دیدی علاقه شدیدی به بیل و کلنگ و کمچه داری گفتی باید بخونم رشته معماری در بیام تو هم اره :vahidrk: الان قپی پیدا کردن کارت رو جلو من اومدی عمله جماعت چشم و رو نداره در ضمن ادبیات فارسیت رو چند می شدی گفتی باید بخونم رشته معماری در بیام
goddess_s 16415 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 چه ابکی چه غیر ابکی تو در حسرت یه شوهر معمار هنوز موندی هرچی ناهار خورده بودم حروم شد اوه اوه اوه نگو جووونه مولیییی نخسوزن اگه مثه تو معمااااااااااااااارررررررررر باشههههههههههه :vahidrk: شاهین این کنسرو های اعتماد به نفس که میخوری مارکش چیه؟ خوب داره جواب میده 2
*sepid* 9772 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 پیشنهاد می کنم مدت این نظرسنجی رو بیشترش کنین اکثر بچه ها فصل امتحاناته نیستن .... اکثرا بچه های معماری حضور دارن اونم بخاطر اینکه بیکارترن ... :gnugghender: 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 بزنم به تخته دوز اعتماد به نفستونم که بالاست .... اعتماد به نفس تزریق کردین؟ رشته ی ما یه رشته ی پاکی هستش و توش عملی پیدا نمیشه پس لطفا افترا به ما نزنید 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 هرچی ناهار خورده بودم حروم شد اوه اوه اوه نگو جووونه مولیییی نخسوزن اگه مثه تو معمااااااااااااااارررررررررر باشههههههههههه :vahidrk: شاهین این کنسرو های اعتماد به نفس که میخوری مارکش چیه؟ خوب داره جواب میده مال مفت باز خوردی ؟بابا یکم چشم و دل سیر باش عزیزم چقدر من ساده بودم یادت سیتی و مهرداد می خواستن توی پیر دختر رو به لنگ من ساده ببندن مارکش رو بت بگم فکر نکن با معدت سازگاری داشته باشه 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 شهریور، 2012 پیشنهاد می کنم مدت این نظرسنجی رو بیشترش کنین اکثر بچه ها فصل امتحاناته نیستن .... اکثرا بچه های معماری حضور دارن اونم بخاطر اینکه بیکارترن ... :gnugghender: نظرسنجیش نامحدوده، تا زمانی که نواندیشان هست، این نظر سنجی ام هست، در ضمن،الان معمارا کم هستن، چون دارن پروژه هاشونو انجام میدن
goddess_s 16415 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 مال مفت باز خوردی ؟بابا یکم چشم و دل سیر باش عزیزمچقدر من ساده بودم یادت سیتی و مهرداد می خواستن توی پیر دختر رو به لنگ من ساده ببندن مارکش رو بت بگم فکر نکن با معدت سازگاری داشته باشه هنو پیغام خصوصیات موجوده شاهین سعی کن زیاده روی نکنی تو خوردن :ws3:l
شـاهین 8068 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 پیشنهاد می کنم مدت این نظرسنجی رو بیشترش کنین اکثر بچه ها فصل امتحاناته نیستن .... اکثرا بچه های معماری حضور دارن اونم بخاطر اینکه بیکارترن ... :gnugghender: خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا این پی سی ها چرا این قدر حسودن 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 هنو پیغام خصوصیات موجوده شاهین سعی کن زیاده روی نکنی تو خوردن :ws3:l اون به پیام ها به خاطر باغ سرخ و سبزی بودش که مهرداد نشونم میداد وگرنه خر گازم نگرفته بودش که
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری