partow 25305 ارسال شده در 4 شهریور، 2012 هی وای من زهرااااا رشته ات کامپیوتر می باشیههههههه رشتم کامپیوتره ولی در تالار گرافیک فعالیت دارم خو ... هی وای ؛ همین زهرا هم شما رو تهنا گذاشت جو نده ... :vahidrk: تالار کامپیوتر هم میام( هروقت سوال دارم البته ) 4
goddess_s 16415 ارسال شده در 4 شهریور، 2012 خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا این پی سی ها چرا این قدر حسودن شما اول معنی اصطلاحات و یاد بگیر بعد استفاده کن پی سیییییییییییییییییییییییی 3
goddess_s 16415 ارسال شده در 4 شهریور، 2012 رشتم کامپیوتره ولی در تالار گرافیک فعالیت دارم خو ... جو نده ... :vahidrk: تالار کامپیوتر هم میام( هروقت سوال دارم البته ) اشتباهش همینه دیگه باید مینوشت رشتتون چیه 3
alimec 23104 ارسال شده در 4 شهریور، 2012 یعنی پذیرش رشته مهندسی معماری اینقدر زیاد شد؟ آیا پذیرش ما متناسب با بازار کار هست؟ 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 4 شهریور، 2012 یعنی پذیرش رشته مهندسی معماری اینقدر زیاد شد؟ آیا پذیرش ما متناسب با بازار کار هست؟ بله که متناسبه
M.P.E.B 4893 ارسال شده در 4 شهریور، 2012 در تالار پروفايلم مديرش هم خيلي خوبه همه نوع فعاليتي مجاز هس اخراج هم نميكنه 3
شـاهین 8068 ارسال شده در 4 شهریور، 2012 شما اول معنی اصطلاحات و یاد بگیر بعد استفاده کن پی سیییییییییییییییییییییییی پی سی معانی مختلفی داره یک کامپیوتر دو به ادم بی پول چیز (میگن طرف خورده به پی سی) سه یک نوع بیماری پوستی 4
- Nahal - 47858 ارسال شده در 4 شهریور، 2012 اغلب معماری ها تو ادبیات فعالن حالا بماند که خودم هم زیست هستم هم ادبیات 4
شـاهین 8068 ارسال شده در 4 شهریور، 2012 بابا زیست که کارش فقط تشریح قورباغه هستش گستره رشته ی معماری خیلی زیاد هستش در زمینه های ادبیات نقاشی فن ساختمان و... رو در خودش جای میده 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 4 شهریور، 2012 بابا زیست که کارش فقط تشریح قورباغه هستش زیست از نوع سلولی و مولکولی نههههههههه 5
شـاهین 8068 ارسال شده در 4 شهریور، 2012 زیست از نوع سلولی و مولکولی نههههههههه حالا جفتش که دو تاست حالا یعنی می خواستی بگی الان زدین تو کار کاربد شکافی سوسک و پشه؟:hapydancsmil: 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 4 شهریور، 2012 حالا جفتش که دو تاست حالا یعنی می خواستی بگی الان زدین تو کار کاربد شکافی سوسک و پشه؟:hapydancsmil: نه دارم ژن های شما رو کشف میکنم 4
شــاروک 30242 ارسال شده در 4 شهریور، 2012 حالا جفتش که دو تاست حالا یعنی می خواستی بگی الان زدین تو کار کاربد شکافی سوسک و پشه؟:hapydancsmil: :vahidrk: تو که از رشته ما چیزی نمیدونی حرف نزن...... 3
goddess_s 16415 ارسال شده در 4 شهریور، 2012 پی سی معانی مختلفی دارهیک کامپیوتر دو به ادم بی پول چیز (میگن طرف خورده به پی سی) سه یک نوع بیماری پوستی خببب دقیق توضیح میدی بچه های پی سی کدو معنی رو شامل میشه دقیقا ؟ 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 4 شهریور، 2012 خبببدقیق توضیح میدی بچه های پی سی کدو معنی رو شامل میشه دقیقا ؟ بچه های کامپیوتر وضع مادی خوبی ندارن و در منزل مبارکشون بر اثر بیکاری دچار بیماری پیسی شدن:hapydancsmil: 1
goddess_s 16415 ارسال شده در 4 شهریور، 2012 بچه های کامپیوتر وضع مادی خوبی ندارن و در منزل مبارکشون بر اثر بیکاری دچار بیماری پیسی شدن:hapydancsmil: آفرین پس از مدرسه رفتن جمله سازی رو حداقل یاد گرفتی نهه پ میشه امیدوار بود در آینده دور ی چیزای دیگم یاد بگیری ادامه بده 1
zahra22 19502 ارسال شده در 4 شهریور، 2012 معماررررررررررررررررررررررررررررررررییییییییییییییییییییییی :hapydancsmil: 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری