هادی ناصح 18856 ارسال شده در 28 شهریور، 2012 غصه نخور به بروبچ میگیم به تالارشمارای بدن ما راضی هستیم همین قدر که هستیم مختصر و مفید! 1
memmar 6829 ارسال شده در 28 شهریور، 2012 ما راضی هستیم همین قدر که هستیم مختصر و مفید! مختصرش و خوب اومدید........ چون اهل هنرو اینایید موهاتون اینطوری شده آیا؟؟؟؟؟ 1
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 28 شهریور، 2012 مختصرش و خوب اومدید........چون اهل هنرو اینایید موهاتون اینطوری شده آیا؟؟؟؟؟ این خونه کج و کوله ها رو شما میسازید؟ کلا کم هستن اهل فرهنگ و هنر 1
memmar 6829 ارسال شده در 28 شهریور، 2012 این خونه کج و کوله ها رو شما میسازید؟کلا کم هستن اهل فرهنگ و هنر شک کردم گفتمان خاتمه یافت .....اهل هنریدو ... هنرزیرشاخه معماریه باکلمه فرهنگتون مشکل دارم......الان کل کله فقط 1
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 28 شهریور، 2012 شک کردم گفتمان خاتمه یافت .....اهل هنریدو ... هنرزیرشاخه معماریه باکلمه فرهنگتون مشکل دارم......الان کل کله فقط معماری زیر شاخه هنره خوبه حالا نظر سنجیش جزئی تر نشد وگرنه تو گردشگری فقط من بودم که رای میدادم 1
memmar 6829 ارسال شده در 28 شهریور، 2012 معماری زیر شاخه هنره خوبه حالا نظر سنجیش جزئی تر نشد وگرنه تو گردشگری فقط من بودم که رای میدادم عمرا....... ماهم رای میدادیم بهش 1
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 28 شهریور، 2012 که درصدتون بالا بره....غصه نخورید شما که تعدادتون بالاست باید غصه بخورید که یه موقع شورش نشه بینتون:gnugghender: 1
memmar 6829 ارسال شده در 28 شهریور، 2012 شما که تعدادتون بالاست باید غصه بخورید که یه موقع شورش نشه بینتون:gnugghender: عمرا بتونی پیداکنی معمارا پشت همن :icon_razz:حالا شاید علیه شوما شورش بشه 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 14 مهر، 2012 ایول به معمارهاما هم که بشدت آچار فرانسه ایم دم باریک هم نیستی چه برسه به اچار فرانسه
saeid_ms 2536 ارسال شده در 20 مهر، 2012 فقط 60-70 هزار نفر معمار تو این تالارن چجوری میخوام ارشد قبول شم خدا میدونه :there: 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 20 مهر، 2012 فقط 60-70 هزار نفر معمار تو این تالارنچجوری میخوام ارشد قبول شم خدا میدونه :there: عهههه؛ شما هم که رقیب ماااایی ایشاالله قبول میشیم
saeid_ms 2536 ارسال شده در 20 مهر، 2012 عهههه؛ شما هم که رقیب ماااایی ایشاالله قبول میشیم :hapydancsmil: من ترم چهار کارشناسی ام.کلا این ترم پروژه و ورزش داشتم.یه 4-5 ماهی میشه کتابی نخوندم.در واقع لای کتابو باز نکردم.حتی کتاب داستان.فکر کنم اگه واسه ارشد بخوام بخونم مغزم جواب نده 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری