patrick 251 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ من گیتار و خوب بلدم.10ساله که میزنم. تو اموزشگاه موسیقیه پویش توی پونک درس میدادم. ویالون رو هم ای چند تا آهنگی میزنم.یکمم اود بلدم 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۸۹ من گیتار و خوب بلدم.10ساله که میزنم.تو اموزشگاه موسیقیه پویش توی پونک درس میدادم. ویالون رو هم ای چند تا آهنگی میزنم.یکمم اود بلدم مرسي دوست عزيز خوش اومدي آمزشگاه پويش خيلي واسم اشناست به هر حال من قصد دارم بعد از امتحانا يه تاپيک آموزشي بزنم و اميدوارم بتونيم از تجربيات شما هم استفاده کنيم 3 لینک به دیدگاه
baha i-e 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ سلام بچه ها من بچه که بودم زنبورک میزدم در هر صورت اگر خواستید در خدمتم 2 لینک به دیدگاه
adel33 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ من فقط بلدم برقصم خوبه رقاص که هست سازو تمبک که هست..پس این خواننده کوشش..:ws2: 3 لینک به دیدگاه
sharifi1984 335 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ pejman.pna میتونه کمک کنه:ws2: 1 لینک به دیدگاه
piton 429 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ من میخونم البته خو صدام خو خوب نیست ولی میکروفن بده دستم تا بگم بهت چبا بلد هستم در ضمن دایره (دف) بلدم سنتورم دارم میرم خو 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ من میخونم البته خو صدام خو خوب نیست ولی میکروفن بده دستم تا بگم بهت چبا بلد هستم در ضمن دایره (دف) بلدم سنتورم دارم میرم خو خيلي خوبه موفق باشي :flowerysmile: لینک به دیدگاه
mahnush_hamid 379 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ سلام منم یه مدتی هست که دارم پیانو یاد میگیرم 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ گیتار کلاسیک اما نه در حد حرفه ای سنتور هم یه مدت کوتاه کلاس رفتم 4 لینک به دیدگاه
farid.wtpm 436 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ سلام من موسیقی ایرانی کار میکنم و عود میزنم، نزد استاد بی بدیل عود ایران، استاد محمد فیروزی تا حد خوبی هم بلدم 2 لینک به دیدگاه
beethoven 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ منم پیانو میزنم ، سبک کلاسیک ، تقریبا" 3 ساله.... 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ من بلد نیستم دو سال پیش قرار بود با برادرم بریم کلاس ویولن ، ولی بخاطر کارش نه خودش رفت نه میزاره من برم 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ سلام من موسیقی ایرانی کار میکنم و عود میزنم، نزد استاد بی بدیل عود ایران، استاد محمد فیروزی تا حد خوبی هم بلدم منم پیانو میزنم ، سبک کلاسیک ، تقریبا" 3 ساله.... من بلد نیستم دو سال پیش قرار بود با برادرم بریم کلاس ویولن ، ولی بخاطر کارش نه خودش رفت نه میزاره من برم :icon_gol: لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ ممممممممم!!؟؟؟؟ سلام منم 4 یا 5 ساله گیتار کلاسیک و پاپ کار میکنم(البته نه به طور مداوم) یه وقتایی هم گیتار برقی(اینو زیاد بلد نیستم) 2 لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ پیانو کار کردم به صورت گسسته ، 9 سال (فکر کنم سر جمع 6 سال بشه) کلاسیک یه ارگ x1 هم دارم 1 لینک به دیدگاه
farid.wtpm 436 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ salam age kasi karaj va doro baresh hast ke kamanche dar hade nesbatan khoobi mizane baraye hamkari dar goroh lotfan pm bede be man لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده