رفتن به مطلب

هر كس بلده ساز بزنه بياد اينجا!!!

pianist

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 93
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام من هم گیتار می زنم, تازگی ها مربیگری هم میکنم ولی پولی از بچه ها نمی گیرم (افتخاری)

واقعا این ساز زدنش و گوش دادنش از نزدیک بسیار بسیار برای همه لذت بخشه.من خودمم اول این سازو از نزدیک گوش دادم تا عاشقش شدم.... :ws3:

• Like 9
لینک به دیدگاه

فکر بدی هم نیست گروه موسیقی نو اندیشان را تشکیل بدید و در اینده کنسرت بذارید ما هم تبلیغ می کنیم براتون البته در صورتی که اسم گروهتون نو اندیشان باشه .

در هر صورت اگر بتونید گروه موسیقی راه بندازید ما نیز از شما حمایت خواهیم کرد .

• Like 5
لینک به دیدگاه
:w330::w330::w330:

:shad::shad::shad::laie_28::laie_28::laie_28::laie_28::laie_28::laie_28::laie_28:

:w70::w70::w70::w70::w70:

:w14::w14::w14::w14::w14::w14:

:w42::w42::w42::w42:

اوه...اوه... بسه الان که دیگه همسایه ها بیان ما رو فحش بدن!

عجب آهنگه بندری بود ولی دیگه چرا اومدی وسط جم رقصیدی؟!

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

سلام من تا حدودی ویلن کلاسیک بلدم بزنم اما 1 سالی میشه رو به موسیقی نرم افزاری آوردم که فعلآ دارم با FL Studio 9l اگه کسی سوال داره بپرسه سعی میکنم این برنامه رو که یکی از قوی ترین برنامه های آهنگسازی هست رو بهتون تا اونجا که بلدم یادتون بدم .

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام من تا حدودی ویلن کلاسیک بلدم بزنم اما 1 سالی میشه رو به موسیقی نرم افزاری آوردم که فعلآ دارم با FL Studio 9l اگه کسی سوال داره بپرسه سعی میکنم این برنامه رو که یکی از قوی ترین برنامه های آهنگسازی هست رو بهتون تا اونجا که بلدم یادتون بدم .

سلام این خیلی خوبه که می تونین ویلن بزنین سازه خیلی سختیه آرش جان!:rose:

ولی فک نمی کنین موسیقی نرم افزاری کاری رو پیش ببره و همینطور لذتی که سازی رو خودتون بزنین خیلی بهتر از این نرم افزارها موسیقی هست آقا آرش.

من خودم نرم افزار سازه گیتار رو دارم از هیچی بهتره! ولی هیچی موسیقی فیزیکی نمیشه آقا آرش ... و به نظره من باعث افت موسیقیدان میشه.مثله بازی کامپیوتری فوتبال که هرچی میخوای میتونی گل یا دریپ یا حرکات تکنیکی بزنی ولی در واقعیت اصلا این طور نیست!

تیکل پاراتام استاد بزرگ گیتار کلاسیک جهان" خوبی حرفی رو میزنه! میگه: موسیقی رو باید از روی خواسته خودت و با دستانه خودت بنوازی تا عمقه موسیقی رو به بقیه القاء کنی.

ببخشید خیلی حرف زدم و منم در حدی نیستم که بخوام شمای بزرگوار رو راهنمایی و نصیت کنم آرش عزیز.موفق باشی:rose:

• Like 3
لینک به دیدگاه
منم تا جدی به پیانو و سه تار اشنا هستم

به سازهای بادی هم خیلی علاقه دارم و میخام ساز دهنی هم شروع کنم

من دیوونه ی موسیقی هسنمممممممممممممممممممم:w16::w16::w16:

سلام خيلي خوش اومدي :ws3: چند وقته که پيانو ميزني ؟؟؟ منم خيلي دوست دارم ساز دهني باد بگيرم ولي تا حالا فرصت نشده!

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام خيلي خوش اومدي :ws3: چند وقته که پيانو ميزني ؟؟؟ منم خيلي دوست دارم ساز دهني باد بگيرم ولي تا حالا فرصت نشده!

سلام

ممنون

من حدود 2 سال مداوم میزدم بعد یهو گذاشتم کنار 1 سال دارم کم کم ئوباره شروع میکنم

ساز دهنی خیلی باحاله

ولی صدای پیانو همیشه برام یه چیز دیگس:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...