pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۸ سلام دوستاني كه اهل هنر بخصوص هنر موسيقي هستن بيان خودشونو معرفي كنن و بگن چه سازي و در چه حدي بلدن... :Laie_28: مرسي 18 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۸ اول خودم بگم... من چند سالي هست با پيانو آشنا هستم و البت حدودا 2 ساله كه بطور مداوم پيانو مينوازم. 10 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۸ سلام من هم گیتار می زنم, تازگی ها مربیگری هم میکنم ولی پولی از بچه ها نمی گیرم (افتخاری) واقعا این ساز زدنش و گوش دادنش از نزدیک بسیار بسیار برای همه لذت بخشه.من خودمم اول این سازو از نزدیک گوش دادم تا عاشقش شدم.... 9 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ منم طبل میزنم پس یه بندری بزن تا جو عوض شه... 3 لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ پس یه بندری بزن تا جو عوض شه... اتفاقا منم فقط بندری بلدم بزنم اگه شما پایه هستین منم روی طبل زدن من حساب کنین 3 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ فکر بدی هم نیست گروه موسیقی نو اندیشان را تشکیل بدید و در اینده کنسرت بذارید ما هم تبلیغ می کنیم براتون البته در صورتی که اسم گروهتون نو اندیشان باشه . در هر صورت اگر بتونید گروه موسیقی راه بندازید ما نیز از شما حمایت خواهیم کرد . 5 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ این تاپیک را به صورت جدی تر پیگیری کنید تا دوستان با توانایی های هم اشنا بشن 1 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۸ اتفاقا منم فقط بندری بلدم بزنماگه شما پایه هستین منم روی طبل زدن من حساب کنین راست میگی؟!! پس بسم ا... !! :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۸ راست میگی؟!! پس بسم ا... !! :banel_smiley_52: :w330::w330::w330: :shad::shad::shad::Laie_28::Laie_28::Laie_28::Laie_28::Laie_28::Laie_28::Laie_28: :w70::w70::w70::w70::w70: :w14::w14::w14::w14::w14::w14: :w42::w42::w42::w42: 2 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۸ :w330::w330::w330::shad::shad::shad::laie_28::laie_28::laie_28::laie_28::laie_28::laie_28::laie_28: :w70::w70::w70::w70::w70: :w14::w14::w14::w14::w14::w14: :w42::w42::w42::w42: اوه...اوه... بسه الان که دیگه همسایه ها بیان ما رو فحش بدن! عجب آهنگه بندری بود ولی دیگه چرا اومدی وسط جم رقصیدی؟! 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۸ چرا انقدر اسپم ميكنين؟؟ :w420: 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ من.............................. هیچی فقط بلدم سوت بزنم البته بیشترشو هوا میره تو ریه هام تا صدا بیاد بیرون:w58::w58: 1 لینک به دیدگاه
ARASH_NAZARI 737 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ سلام من تا حدودی ویلن کلاسیک بلدم بزنم اما 1 سالی میشه رو به موسیقی نرم افزاری آوردم که فعلآ دارم با FL Studio 9l اگه کسی سوال داره بپرسه سعی میکنم این برنامه رو که یکی از قوی ترین برنامه های آهنگسازی هست رو بهتون تا اونجا که بلدم یادتون بدم . 3 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۸۹ سلام من تا حدودی ویلن کلاسیک بلدم بزنم اما 1 سالی میشه رو به موسیقی نرم افزاری آوردم که فعلآ دارم با FL Studio 9l اگه کسی سوال داره بپرسه سعی میکنم این برنامه رو که یکی از قوی ترین برنامه های آهنگسازی هست رو بهتون تا اونجا که بلدم یادتون بدم . سلام این خیلی خوبه که می تونین ویلن بزنین سازه خیلی سختیه آرش جان!:rose: ولی فک نمی کنین موسیقی نرم افزاری کاری رو پیش ببره و همینطور لذتی که سازی رو خودتون بزنین خیلی بهتر از این نرم افزارها موسیقی هست آقا آرش. من خودم نرم افزار سازه گیتار رو دارم از هیچی بهتره! ولی هیچی موسیقی فیزیکی نمیشه آقا آرش ... و به نظره من باعث افت موسیقیدان میشه.مثله بازی کامپیوتری فوتبال که هرچی میخوای میتونی گل یا دریپ یا حرکات تکنیکی بزنی ولی در واقعیت اصلا این طور نیست! تیکل پاراتام استاد بزرگ گیتار کلاسیک جهان" خوبی حرفی رو میزنه! میگه: موسیقی رو باید از روی خواسته خودت و با دستانه خودت بنوازی تا عمقه موسیقی رو به بقیه القاء کنی. ببخشید خیلی حرف زدم و منم در حدی نیستم که بخوام شمای بزرگوار رو راهنمایی و نصیت کنم آرش عزیز.موفق باشی:rose: 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۸۹ منم تا جدی به پیانو و سه تار اشنا هستم به سازهای بادی هم خیلی علاقه دارم و میخام ساز دهنی هم شروع کنم من دیوونه ی موسیقی هسنمممممممممممممممممممم:w16: 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۸۹ منم تا جدی به پیانو و سه تار اشنا هستم به سازهای بادی هم خیلی علاقه دارم و میخام ساز دهنی هم شروع کنم من دیوونه ی موسیقی هسنمممممممممممممممممممم:w16: سلام خيلي خوش اومدي چند وقته که پيانو ميزني ؟؟؟ منم خيلي دوست دارم ساز دهني باد بگيرم ولي تا حالا فرصت نشده! 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۸۹ سلام خيلي خوش اومدي چند وقته که پيانو ميزني ؟؟؟ منم خيلي دوست دارم ساز دهني باد بگيرم ولي تا حالا فرصت نشده! سلام ممنون من حدود 2 سال مداوم میزدم بعد یهو گذاشتم کنار 1 سال دارم کم کم ئوباره شروع میکنم ساز دهنی خیلی باحاله ولی صدای پیانو همیشه برام یه چیز دیگس 4 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۸۹ درود دوستان عزیز من سه تار میزنم البته عاشق ویولن هستم و میخوام اگه بشه امسال ویولن رو شروع کنم. 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۸۹ خيلي خوبه منتظر دوست خوبمون iman -emperator هستيم تا مطالب مفيدشونو بذارن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده