رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

خواهش میکنم..کاشان و یزد تقریبا در یک سطح هستن و بالاتر هستن...اما اون سه مورد رو مطمئن نیستم....یکی از دوستانم که صنعتی شیراز بوده به بقیه توصیه کرده بود امسال نزنند.در صورتیکه خودش با 800 اونجا رو زده بود

این دوستتون خودش شیرازی بوده یعنی؟آخه چرا خودش اونجارو زده؟دانشگاه سمنان چه طوره؟

بله خودشون ساکن شیراز بودن...روزانه سمنان رو بزنید.

مشکل صنعتی شیراز چیه؟

راستی اساتید سهند تبریزو دیدم ولی چرا تو سیالات اینقدر ضعیفن؟ دکترا هم نداره

فکر کنم چون تازه مکانیک آورده..اساتیدش مثل خود شیراز نیستن...

صنعتی شیراز دانشگاه رتبه چند حساب میشه؟بعضیا میگن در حده شهرکرده بعضیا میگن بالاتره؟؟

متاسفانه اطلاع ندارم...ولی مسلما هر دو دانشجو، دانشجویان سخت کوشی داره.

فلوید خانم من روز صنعتی شیراز بالاتر از شب کرمان گذاشتم.فقط به خاطر کلمه صنعتی این کارو کردم.گفتم شاید برای اپلای کردن کلمه صنعتی تو اسم دانشگاهموثر باشه.نظرت چیه؟

بله کار درستی کردید....در اپلای تلاش و فعالیت خودتون از همه چیز بالاتر است.

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 851
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

راستی فلوید خانم امسال ی رشته به نام مدیریت انرژی هست که امیر کبیر میگیره.اون چیه؟ رتبه چند میخواد؟

در آینده این رشته ها بسیار رشد خواهند کرد...من بودم میزدم....احتمالا دیرتر از تبدیل پر میشه...تا نزدیک 800-900 میتونه برسه

لینک به دیدگاه
ی سوال دیگه .من چون رتبم 2100 هست احتمال قبولیم تو اینا خیلی زیادهٰ که این طوری انتخاب کردم:

تبدیل شب باهنر-تبدیل شب رازی-تبدیل شب زنجان-تبدیل شب ارومیه-تبدیل شب چمران-تبدیل روز حکیم سبزواری

یعنی ی جورایی گفتم که می ارزه ترمی 2 میلیون برا شبانه باهنر بدم ولی نرم روز حکیم بخونم.کار خوبیه به نظرتون؟ ( محل سکونت : تهران)

سلام

رازی و ... رو نمیدونم ولی این جور که پرسیدم، باهنر پارسال تا 1950 حدودا گرفته. امسال هم که تبدیل دانشگاه های تهران و اصفهان و ... رو نگاه میکردم ظرفیتا کم شده. پس حواستون باشه ممکنه قبول نشید. درست انتخاب کنید. ولی طراحی کاربردیش احتمال قبولیش با این رتبه زیاده. چون ظرفیت طراحی گویا بالا رفته.

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام

رازی و ... رو نمیدونم ولی این جور که پرسیدم، باهنر پارسال تا 1950 حدودا گرفته. امسال هم که تبدیل دانشگاه های تهران و اصفهان و ... رو نگاه میکردم ظرفیتا کم شده. پس حواستون باشه ممکنه قبول نشید. درست انتخاب کنید. ولی طراحی کاربردیش احتمال قبولیش با این رتبه زیاده. چون ظرفیت طراحی گویا بالا رفته.

شب باهنر ژارسال تا 2180 هم گرفته بود .امکان داره امسال بیاد زیر 2100؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

لطفا ی راهنمایی کنین تا اگه لازمه انتخابامو جابه جا کنم

تبدیل شب بوعلی-تبدیل شب کاشان-شب شاهرود-شب سمنان-تبدیل روز ارومیه-روز شهرکرد-روز یزد-روز چمران-روز صنعتی شیراز-روز صنعتی ارومیه-روز سهند-شب باهنر-شب رازی-شب ارومیه-شب چمران-روز حکیم-روز مدنی-روز یاسوج-شب زنجان-شب شهرکرد-روز محقق-شب اصفهان-تبدیل شب یزد- شب حکیم-شب صنعتی سهند-شب یاسوج

• Like 1
لینک به دیدگاه

لطفا ی راهنمایی کنین تا اگه لازمه انتخابامو جابه جا کنم

تبدیل شب بوعلی-تبدیل شب کاشان-شب شاهرود-شب سمنان-تبدیل روز ارومیه-روز شهرکرد-روز یزد-روز چمران-روز صنعتی شیراز-روز صنعتی ارومیه-روز سهند-شب باهنر-شب رازی-شب ارومیه-شب چمران-روز حکیم-روز مدنی-روز یاسوج-شب زنجان-شب شهرکرد-روز محقق-شب اصفهان-تبدیل شب یزد- شب حکیم-شب صنعتی سهند-شب یاسوج

روز یزد و صنعتی شیراز رو زودتر از شب ها بزنید

• Like 1
لینک به دیدگاه
روز صنعتی ارومیه چی؟بیارم بالای شبانه ها؟
در مورد دانشکده ارومیه اطلاعی ندارم...ولی بیارید....لا اقل چند میلیون کمتر خرج میکنید.
لینک به دیدگاه
شب باهنر ژارسال تا 2180 هم گرفته بود .امکان داره امسال بیاد زیر 2100؟

منم همون شبانه شو گفتم. تا اونجایی که من میدونم تا 1950 حدودا گرفته. البته تبدیل. طراحی بیشتر بود. شایدم اشتباه میکنم. ولی هیچ چیز مشخص نیست. ممکنه امسال بالا یا پایین هم بشه.

امیدوارم انتخاب رشته خوبی کرده باشید و یه جای خوب قبول شید...

ضمنا تشکر فراوان دارم از خانم fluid که بسیار سریع و به موقع پاسخ می دادن. اجرتون با اویلر!

• Like 1
لینک به دیدگاه
منم همون شبانه شو گفتم. تا اونجایی که من میدونم تا 1950 حدودا گرفته. البته تبدیل. طراحی بیشتر بود. شایدم اشتباه میکنم. ولی هیچ چیز مشخص نیست. ممکنه امسال بالا یا پایین هم بشه.

امیدوارم انتخاب رشته خوبی کرده باشید و یه جای خوب قبول شید...

ضمنا تشکر فراوان دارم از خانم fluid که بسیار سریع و به موقع پاسخ می دادن. اجرتون با اویلر!

ما اگه چند تا مثل فلوید خانم گل داشتیم دیگه مشکل نداشتیم تو کشور

دوستان امیدوارم بهترین انتخابتون رو انجام داده باشید و بعد از اون هم با موفقیت پیش برید...این مدت رو اگر دانشجو نیستید، حتما به دنبال یک شغل پاره وقت باشید تا یک مقدار تجربه و دید صنعتی پیدا کنید....

در نت بسیاری از دوستان به من کمک کردن و من هم در حد توان سعی میکنم جبران کنم...شما هم به بقیه کمک کنید تا این نهضت ادامه داشته باشه:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

هنوز هم سایت سنجش بازه.یعنی با زم میشه انتخاب رشته کرد؟(برا یکی از دوستام میخوام) راستی من 4 بار ویرایش کردم ولی سنجش گفت 3 بار حداکثر.مشکلی ژیش نمی اد؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
هنوز هم سایت سنجش بازه.یعنی با زم میشه انتخاب رشته کرد؟(برا یکی از دوستام میخوام) راستی من 4 بار ویرایش کردم ولی سنجش گفت 3 بار حداکثر.مشکلی ژیش نمی اد؟
تو رو خدا این سایت سازمان سنجش رو رها کنید شما:ws3:
  • Like 1
لینک به دیدگاه
برا یکیی از دوستام میخواستم بپرسم که میشه انتخاب کرد یا نه

نمیدونم...ولی شما براشون انتخاب رشته کنید شاید شانس باهاشون یار بود ...ولی به فایل خودتوت دیگه دست نزنید:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نمیدونم...ولی شما براشون انتخاب رشته کنید شاید شانس باهاشون یار بود ...ولی به فایل خودتوت دیگه دست نزنید:banel_smiley_4:

فایل خودمو دست بزنم چی میشه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...