bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ من گفتم به دل میشینه حرفات؟خب مقصر خودتی ؛باس حواست به زن و بچتو زندگیت میبود.ببین چه بلایی سرشون آوردی که بنده های خدا پا به فرار گذاشتن از دستت چه فایده وقتی به زندگیش نرسه تااونجاییکه من یادمه شاهینی همش دنبال زن میگشتی خوووووووووو پس الآن چت شده؟ :icon_razz:با مهمون تازه وارد شده و علاقه مند به عموی مامیم درست صحبت کن حالا دیگه ولش کن اون بحثا رو گذشته ها گذشته اونا خودشونو از چشم رو انداختن ولی من با تجربه تر و قبراق تر از گذشته همچنان در صحنه ام اون قسمت زندگی هم رفت لای دفتر 1000 برگ خاطراتم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ بابا طفلی مهردا رفت بود برای رفاه حال اون ها جون بکنه و پول در بیاره الان که به اون ارمانش رسید اون ها تردش کردن و ولش کردن خوش به حال عروس جدیدمن توبه کردم عزیزم قسم خوردم سراغ هیچ زنی نرم :hapydancsmil: یادم بنداز ، یادم باشه بعدا بهت یه جایزه بدم 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ کسی خونه مجردی میخواد امکاناتش چیه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ امکاناتش چیه سه طبقه مبله ژیلا نداره فقط :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ اینجا چه خبره؟ خونه خالی اجاره میدیم جهت مصارف مختلف 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ خونه خالی اجاره میدیم جهت مصارف مختلف بیتربیت 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ سه طبقه مبله ژیلا نداره فقط :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اونش حله ، بساط لهو لعب چی داره !!! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ بیتربیت خودتی خوب نخواه میدم به یکی دیگه اونش حله ، بساط لهو لعب چی داره !!! فعلا فقط اب معدنی اما هر چی بخوای ادرس دارم سر سیم ثانیه برات ردیف میکنم 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ یادم بنداز ، یادم باشه بعدا بهت یه جایزه بدم عیدی نمی خوای بهم بدی؟ 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ خودتی خوب نخواه میدم به یکی دیگه فعلا فقط اب معدنی اما هر چی بخوای ادرس دارم سر سیم ثانیه برات ردیف میکنم امید شبی چند حساب میکنی ؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ امید شبی چند حساب میکنی ؟ باید معلوم شه برا چه کاری میخوای 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ باید معلوم شه برا چه کاری میخوای شب جمعه اولش باری دعای کمیل بهدش نماز بعدش پارتی قر و قاطی و صبحش دعای ندبه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ شب جمعه اولش باری دعای کمیل بهدش نماز بعدش پارتی قر و قاطی و صبحش دعای ندبه برا دو تا اپشن اولی برات در میاد 15000 هزار اپشن پارتی و قرررررررررررررررر رایگان (برا منم یه چیزی گیر بیارر ) اوخ اخری هم اشانتیون 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ برا دو تا اپشن اولی برات در میاد 15000 هزار اپشن پارتی و قرررررررررررررررر رایگان (برا منم یه چیزی گیر بیارر ) اوخ اخری هم اشانتیون کمیسیونش میشه 50 هزار تومن ایرادی نداره؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ کمیسیونش میشه 50 هزار تومن ایرادی نداره؟ چه خبره مگه میخوای سلنا گومز رو بیاری لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده