رفتن به مطلب

اسپم کدۀ شب عید!!

ارسال های توصیه شده

توی این ایام عید میریم که داشته باشیم سوالاتی مثل :

ترم چندی؟

معدلت چنده؟

نمیخواین یه بچه بیارین؟

ناقلا همش سرت تو گوشیه ها... خبریه؟

تو این کامپیوترت چیا داری؟ ( یهو مث اسب میره تو همه درایوا : | )

خانوم خانوما چه بزرگ شدی. دیگه باید به فکر شوهر خوب براش باشیم. مگه نه مامانش؟ (همراه با چشمک به مامان دختر)

با حضور عمه،عمو،دایی،خاله،دختر عمو،زن دایی، شوهر عمه، پسر خاله و...

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 868
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

مامیم دوتا از مودورای اینجا خواستگارای سفت و سختش بودن ردشون کرده :banel_smiley_4:

چمدونم والا:hanghead:میگن من و دنبال نخود سیاه فرستادن ولی ازونجاییکه بنده 6روزم بوده راهه خونمون و گم میکنم و دیگه همونجا سر کوچمون سالهای سال با خوبی و خوشی زندگی میکردم و هم اکنون ادامه ی داستان:hanghead:

خیلیوم دلت بخواد آق مهردادی .بابابزرگ میلیم به این مهربونییییییییییییییییییی دلت میاد ازاون همه عظمت و سیبیل باباییم فاصله بگیری:whistle:

؟

داییم و نگو که یه پارچه آقااااااااااااس:hapydancsmil:

:4564:تو خوبه مداح نشدیااااااااااااااااا وگرنه ذکر مصیبت خوب میتونی بخونی .هنوز لب باز نکرده بودی همه پا منبر نشینات به گریه میفتادن:ws37:

آخی آخی ؛خو طوری نیستش .خودشو ناراحت نکن .خودم میرم واست خواستوگاری:w16:

خوش به حال مامیت که این قدر خاطرخواه داره ، بگو یه دستی هم رو سر من بکشه شاید فرجی شد :ws28:

والله من که هر وقت این بابابزرگتو دیدم رو صورتش چیزی نبود ، یعنی هنوز یه تار سبیلشم جوونه نزده بود.. البته بنده خدا آرزوی همچین سبیلیو داره ولی فکر نمی کنم بتونه .. تا الان که چیزی در نیومده ، هر چقدرم بخواد کود اینا به صورتش بزنه بعیده به عمرش کفاف بده تا همچین سبیلی رشد کنه :ws28:

مداح چیه ، ذکر مصیبته ، واقعیته .. از قدیم گفتن آنچه از دل برآید ، لاجرم بر دل نشیند.اینم که میبینه حرفای من به دلت نشسته و اثر کرده بخاطر اینه که واقعیته ، نه مثل بقیه یک کلاغ چهل کلاغ

حقایقه تلخ زندگیه منه مریم جون :4564:

:ws28::ws28::ws28:

:ws3:

:banel_smiley_4: خجالت بکش ، عوض همدردیو هم صدایی با صدای بغض گرفته من میخندی :banel_smiley_4:

زندگیم پاچیده ، زنم مفقود الاثر شده ، دخترم گم شده ، پسرم معلوم نیست کجاست و منم زیر بار این همه اندوه دارم خرد میشم اونوقت تو میخندی :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوش به حال مامیت که این قدر خاطرخواه داره ، بگو یه دستی هم رو سر من بکشه شاید فرجی شد :ws28:

والله من که هر وقت این بابابزرگتو دیدم رو صورتش چیزی نبود ، یعنی هنوز یه تار سبیلشم جوونه نزده بود.. البته بنده خدا آرزوی همچین سبیلیو داره ولی فکر نمی کنم بتونه .. تا الان که چیزی در نیومده ، هر چقدرم بخواد کود اینا به صورتش بزنه بعیده به عمرش کفاف بده تا همچین سبیلی رشد کنه :ws28:

مداح چیه ، ذکر مصیبته ، واقعیته .. از قدیم گفتن آنچه از دل برآید ، لاجرم بر دل نشیند.اینم که میبینه حرفای من به دلت نشسته و اثر کرده بخاطر اینه که واقعیته ، نه مثل بقیه یک کلاغ چهل کلاغ

:banel_smiley_4: خجالت بکش ، عوض همدردیو هم صدایی با صدای بغض گرفته من میخندی :banel_smiley_4:

زندگیم پاچیده ، زنم مفقود الاثر شده ، دخترم گم شده ، پسرم معلوم نیست کجاست و منم زیر بار این همه اندوه دارم خرد میشم اونوقت تو میخندی :banel_smiley_4:

:ws3::ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه

مامیم دوتا از مودورای اینجا خواستگارای سفت و سختش بودن ردشون کرده :banel_smiley_4:

داییم و نگو که یه پارچه آقااااااااااااس:hapydancsmil:

این فرق فکوله

داداشم 2 تا لیسانس داره یه خونه د تجریش به سبک بیزانس داره ماشین بنز الگانس داره

اره ماشاالله هزار ماشاالله :w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه

شاهین ادرس خونتون رو میدی بیایم تو رو برای خودم خواستگاری کنم؟

:w02:

نهههههههههههههههههههههههههه این قدر اسرار نکن ادرس خونمو رو نمیدم بیای خواستگاریم من هنوز قصد ادامه ی تحصیل رو دارم خاله ریزه چتر باز

• Like 1
لینک به دیدگاه
نهههههههههههههههههههههههههه این قدر اسرار نکن ادرس خونمو رو نمیدم بیای خواستگاریم من هنوز قصد ادامه ی تحصیل رو دارم خاله ریزه چتر باز

باز این پیداش شد..:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من گفتم به دل میشینه حرفات؟:w58:خب مقصر خودتی ؛باس حواست به زن و بچتو زندگیت میبود.ببین چه بلایی سرشون آوردی که بنده های خدا پا به فرار گذاشتن از دستت:hanghead:

این فرق فکوله

داداشم 2 تا لیسانس داره یه خونه د تجریش به سبک بیزانس داره ماشین بنز الگانس داره

اره ماشاالله هزار ماشاالله :w02:

:banel_smiley_4:چه فایده وقتی به زندگیش نرسه:w02:

:w58:تااونجاییکه من یادمه شاهینی همش دنبال زن میگشتی خوووووووووو پس الآن چت شده؟:w58:

تو تو شهر ما ظاره شدی من پیدام شده؟:whistles:

:icon_razz:با مهمون تازه وارد شده و علاقه مند به عموی مامیم درست صحبت کن:whistles:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من گفتم به دل میشینه حرفات؟:w58:خب مقصر خودتی ؛باس حواست به زن و بچتو زندگیت میبود.ببین چه بلایی سرشون آوردی که بنده های خدا پا به فرار گذاشتن از دستت:hanghead:

:banel_smiley_4:چه فایده وقتی به زندگیش نرسه:w02:

:w58:تااونجاییکه من یادمه شاهینی همش دنبال زن میگشتی خوووووووووو پس الآن چت شده؟:w58:

:icon_razz:با مهمون تازه وارد شده و علاقه مند به عموی مامیم درست صحبت کن:whistles:

بابا طفلی مهردا رفت بود برای رفاه حال اون ها جون بکنه و پول در بیاره الان که به اون ارمانش رسید اون ها تردش کردن و ولش کردن خوش به حال عروس جدید

من توبه کردم عزیزم قسم خوردم سراغ هیچ زنی نرم

:hapydancsmil:

• Like 3
لینک به دیدگاه
عمو از قدیم و ندیم میگن کار از محکم کاری ایرادی پیدا نمیکنه:w02: و این صلاح دید ما بزرگ تر ها هستش:vahidrk:

نه خب ولی بستگی داره:w02:من خودم بزرگترم عمو جون:w02:

خو مامی من که همش تو خونم ولی کو مامیم؟کو آب ؟کو غذا که بدی دست دخملت:sigh:

آخ جون مامی ؛چند سالته یعنی الآن تو سال جدیدی؟:gnugghender:

مامی این عمو ............:w16:

قربون دخملکم برم...

من حواسم بهت هست همیشه...5486.gif

عموت چی شده دخی؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه خب ولی بستگی داره:w02:من خودم بزرگترم عمو جون:w02:

قربون دخملکم برم...

من حواسم بهت هست همیشه...5486.gif

عموت چی شده دخی؟

:ws3:واقعن واقعن؟:icon_redface:

مامی نمیتونم بگم روم نمیشه آخه:hanghead:

:hanghead:

سولوم دایییییییییییییییییی حمید خوب بیدی؟:hapydancsmil:
  • Like 3
لینک به دیدگاه
:ws3:واقعن واقعن؟:icon_redface:

مامی نمیتونم بگم روم نمیشه آخه:hanghead:سولوم دایییییییییییییییییی حمید خوب بیدی؟:hapydancsmil:

سلام علکمن

خوبیم:a030:

خودت چطوری؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...