bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ شما به خودت بر ندار شما چراغ 3 فیتیله ای هم نیستی میدونم ، واسه همین تعجب کردم 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ چه خبره همه دستاشونو بردن بالا ، اگه چیزی میدن منم هستم 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ کوششششششششششششششین پس ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ کوشششششششششششنننننننننن پس؟ 2 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ یه کاری بکن من واقعا نگران وضع موجودم جامعه مون روز به روز داره به جامعه ی غربی نزدیکتر میشه، نهاد پاک خانواده هی هی خو خو یکم دیگه راهنمایی کنین شوما ,من از راهنماییهای سازنده استقبال مینمایم حالا خوبه توضیح دادماااااااااااااا :vahidrk:مامیم من و از سرکوچه شون گرفته و برده بزرگم کرده و با خون دل من و به اینجا رسانیدهاینقده تهمتای ناپسندانه نزنین خووووو قربون دخملم برم...چی میخوای برات بخرم؟سراغی از مادر پیرت نمیگیری تو عمو جان در جریان نیستیاااااا... شوور ندارم:icon_razz: خو مامی من که همش تو خونم ولی کو مامیم؟کو آب ؟کو غذا که بدی دست دخملت آخ جون مامی ؛چند سالته یعنی الآن تو سال جدیدی؟:gnugghender: مامی این عمو ............ خوب با مادرت یه صحبتی بکن که اگر بشه این دو گل نشکفته رو به هم برسونیم مهرداد قدیم زن داشت و اون زنش مهرداد رو طلاق داد مامیم دوتا از مودورای اینجا خواستگارای سفت و سختش بودن ردشون کرده گیر دادیا ، دیگه کتی که جز فامیله ، ناسلامتی عموشم سر کوچه چی میکردی !!! شانس آوردی کتی برت داشت ، اگه یکی از این گرگای در لباس میش میبردت ، من چی باید میکردم آخه میگن ازدواج فامیلی اصلا خوب نیست ، مخصوصا که پدر خانومت بخواد میلی بشه کتی خیلی خانومه ها ، ولی اون باباش افسوس که ..... چمدونم والامیگن من و دنبال نخود سیاه فرستادن ولی ازونجاییکه بنده 6روزم بوده راهه خونمون و گم میکنم و دیگه همونجا سر کوچمون سالهای سال با خوبی و خوشی زندگی میکردم و هم اکنون ادامه ی داستان خیلیوم دلت بخواد آق مهردادی .بابابزرگ میلیم به این مهربونییییییییییییییییییی دلت میاد ازاون همه عظمت و سیبیل باباییم فاصله بگیری ؟ xببم جان تو به این فکر کن که برادر زنت حمید میشه یه تیر و چند نشون داییم و نگو که یه پارچه آقااااااااااااس:hapydancsmil: ای مریم جون ، اون ستی از اولشم پابند زندگی با من نبود همش میتینگ و تور با انجمن اینور و انور میرفت بعدشم بدون اطلاع من با اون میلی و حمید دست به یکی کردن و اوری و رها هم باهشون همکاری کردن، رفتن دادگاه طلاق غیابی گرفت. کلی هم بهتان و دروغ پشت من گفتن و شاهداشم تایید کردن و خلاصه قاضی هم باور کرد و حکم طلاقو تایید کرد. میبینی جفای روزگار نامرادووووو کلی هم افکار عمومی رو نسبت به من تخریب کرد. تو خوبه مداح نشدیااااااااااااااااا وگرنه ذکر مصیبت خوب میتونی بخونی .هنوز لب باز نکرده بودی همه پا منبر نشینات به گریه میفتادن آخی آخی ؛خو طوری نیستش .خودشو ناراحت نکن .خودم میرم واست خواستوگاری 4 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ :ws28: به چی میخندی خووووووو خانم مودور؟ :w58: :w58::w58::w58::w58: :aghosh: :ws28: 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ :aghosh: :ws28: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :ws28: :w58::w58::w58::w58: :ws52::ws52: 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ :ws3: :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: :banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ :banel_smiley_4: :th_scratchhead::th_scratchhead::th_scratchhead: 2 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :ws28: :ws52::ws52: 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ الان باید چیکار کنیم اینجا ؟ بزنی و برقصی و شاد باشی...:ws3: تو این تاپیک بچه ها بیان تخلیه شن اینقدر تو تاپیکای مهم اسپم نکنن!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده